Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Startów to my w tym roku chyba nigdzie nie mamy :) Bez względu na warunki, ale jakby dobrze pokombinować ustawieniem Domina, Jarka i niezłego w tym aspekcie Jacka, to można to chyba przypudrować :) Pytanie, co wykombinuje "sztab" :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Sęk w tym, że gdy była plandeka np. z Apatorem szliśmy ze startów jak strzała. W ostatnim ze Stalą jak żółwie, chyba przygotowanie toru będzie niespodzianką :D
A może sęk w tym że Stal była trzecia a Apator piąty?
No i chyba jednak odebranie palmy pierwszeństwa Madsenowi musi poczekać. Ewenidentnie MM zlapal jakis lekki dołek w ostatnich tygodniach
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
blajar pisze:Startów to my w tym roku chyba nigdzie nie mamy :) Bez względu na warunki, ale jakby dobrze pokombinować ustawieniem Domina, Jarka i niezłego w tym aspekcie Jacka, to można to chyba przypudrować :) Pytanie, co wykombinuje "sztab" :)
Lindgrena po równaniu w taktycznej ;)
szkoda :D
Saint pisze:Lindgrena po równaniu w taktycznej ;)
Jacek, dobrze, że się ujawniłeś :D
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
blajar pisze:Saint pisze:Lindgrena po równaniu w taktycznej ;)
Jacek, dobrze, że się ujawniłeś :D
Scherlocku ;)
Flagg pisze:No i chyba jednak odebranie palmy pierwszeństwa Madsenowi musi poczekać. Ewenidentnie MM zlapal jakis lekki dołek w ostatnich tygodniach
Coś mi się wydaje, że to, co Mu jechało u nas niekoniecznie jedzie Mu w Czewie. Pewnie się przystosuje, ale u nas zajęło to trochę czasu :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
a niech będzie nowym Kildemandem
Na Top 24 - 14 grajków to Motor i Spartak … 10 miejsc dla pozostałych ekip. W tabeli przypadku nie ma.
Ostatnio zmieniony 2 lipca 2023, o 22:04 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
papi pisze:a niech będzie nowym Kildemandem
Lubię to :)
Patrząc w tabelę na różnice zdobytych punktów widać wyraźnie, że Lublin i Wrocław są półkę wyżej. Obie drużyny są na +100, a za nimi Czewa i Gorzów nie mają nawet +50. Potem już wszyscy na minusie. Ta statystyka dobrze oddaje wszystkie grupy w elidze w tym sezonie. Wrocław, Lublin -> Czewa, Gorzów -> Toruń, Grudziądz -> Leszno, Krosno.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Po pierwszym finalowym meczu trzeba zainwestować w mistrzostwo .. 100 % kontroli sprzetu Spartaka. Nawet jak nic nie wykaże to może im coś „popsujemy” ;)
Czewa ma swoje problemy jak Miskowiak i chyba jednak juniorzy, którzy nie dają tyle ile się spodziewano.
Ale największym ich problemem wydaje się być tor. I to nie kwestia jego przygotowania. Po prostu większość zawodników dobrze się na nim czuje. On nie jest jakoś wybitnie trudny jak lubelski czy ten w Grudziądzu (Sparta z olimpijskim ma podobnie). Bo nie chce mi się wierzyć, że kolejny trener w kolejnym sezonie nie umie zrobić powtarzalnego toru, który pasowałby gospodarzom i są oni wiecznie zaskoczeni.
Jestem bardzo ciekaw meczu Włókniarza w Gorzowie. Będzie to prawdopodobnie przetarcie przed ćwierćfinałem. Stal też się w Częstochowie dobrze czuje. Jeśli będą w stanie postawić się Lwom u siebie, to się może okazać, że LL będzie nie ten zespół co wszyscy myśla :)
Ale największym ich problemem wydaje się być tor. I to nie kwestia jego przygotowania. Po prostu większość zawodników dobrze się na nim czuje. On nie jest jakoś wybitnie trudny jak lubelski czy ten w Grudziądzu (Sparta z olimpijskim ma podobnie). Bo nie chce mi się wierzyć, że kolejny trener w kolejnym sezonie nie umie zrobić powtarzalnego toru, który pasowałby gospodarzom i są oni wiecznie zaskoczeni.
Jestem bardzo ciekaw meczu Włókniarza w Gorzowie. Będzie to prawdopodobnie przetarcie przed ćwierćfinałem. Stal też się w Częstochowie dobrze czuje. Jeśli będą w stanie postawić się Lwom u siebie, to się może okazać, że LL będzie nie ten zespół co wszyscy myśla :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- niespokojny
- Trener
Troche zalatuje polska mentalnoscia, „taki byl ladny, amerykanski, szkoda”. Nie idzmy ta droga.
Fakt ze jedzie gorzej niz w zeszlym sezonie ale mi sie wydaje ze jest jedna, naturalna tego przyczyna juz abstrahujac czy ma dolek czy nie. Tor w Czestochowie jest latwiejszy do rozszyfrowania niz w Lublinie wiec stracil handicap wynikajacy z roznicy w dopasowaniu do toru. Przy powaznych przeciwnikach jest to czynnik bardzo istotny.
Fakt ze jedzie gorzej niz w zeszlym sezonie ale mi sie wydaje ze jest jedna, naturalna tego przyczyna juz abstrahujac czy ma dolek czy nie. Tor w Czestochowie jest latwiejszy do rozszyfrowania niz w Lublinie wiec stracil handicap wynikajacy z roznicy w dopasowaniu do toru. Przy powaznych przeciwnikach jest to czynnik bardzo istotny.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Saint pisze:Na Top 24 - 14 grajków to Motor i Spartak … 10 miejsc dla pozostałych ekip. W tabeli przypadku nie ma.
12 zawodników by uzbierał z Lublina i Wrocławia, ale drudzy juniorzy są słabi. Jak Ty to naliczyłeś?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Od początku sezonu wyrażałem nadzieję żeby Mikkel odczuł, że popełnił błąd odchodząc z Lublina. Na razie żre dobrze...
Tomasz Dryła szacun za pytanie do Świącika
.
Dla tych co nie oglądają magazynu, Tomek zapytał Świącika czy podpisał coś z Mikkelem czy tylko podali sobie ręce
.
Dla tych co nie oglądają magazynu, Tomek zapytał Świącika czy podpisał coś z Mikkelem czy tylko podali sobie ręce
Richie Faulkner:
kibicLBN pisze:Saint pisze:Na Top 24 - 14 grajków to Motor i Spartak … 10 miejsc dla pozostałych ekip. W tabeli przypadku nie ma.
12 zawodników by uzbierał z Lublina i Wrocławia, ale drudzy juniorzy są słabi. Jak Ty to naliczyłeś?
Poniosła mnie euforia słabości Czewy. ;) przeoczenie Mea Culpa
RadeKas pisze:Tomasz Dryła szacun za pytanie do Świącika.
Dla tych co nie oglądają magazynu, Tomek zapytał Świącika czy podpisał coś z Mikkelem czy tylko podali sobie ręce.
Czym dobił prezesa Ś..;) dopiekł mu srogo ;)
Świącik się tylko uśmiechnął, z myślą, że jest po prostu skuteczny, nie jak Kępa, któremu wszyscy rękę podają, a potem jeżdżą gdzie indziej.
To może inaczej - na 20 najlepszych zawodników 15 jest z 4 najlepszych zespołów, a aż 9 z 2 najlepszych. To oddaje dość dobrze potencjały tych drużyn.
Ge(L)o pisze:Świącik się tylko uśmiechnął, z myślą, że jest po prostu skuteczny, nie jak Kępa, któremu wszyscy rękę podają, a potem jeżdżą gdzie indziej.
A Kępa tylko zapłakał ocierając łzy złotym i srebrnym medalem
Ge(L)o pisze:Świącik się tylko uśmiechnął, z myślą, że jest po prostu skuteczny, nie jak Kępa, któremu wszyscy rękę podają, a potem jeżdżą gdzie indziej.
Widziałeś to inaczej.. szanuję. Ale się nie zgadzam. Irytacja moim zdaniem zauważalna … nie wiem czy pytaniem czy obawą o samą sytuację. To się okaże. Świącik nie zwykł uśmiechać się „pólgębkiem”. Jak ma szansę wykazać „swoją wyższość” robi to dosadnie. Chyba masz jakiś głeboki uraz do Kępy .. bije to z Twoich postów. Ale może nadinterpretuje. Pozdr
Swoją drogą w magazynie pięknie pominęli sytuację Woryna-Kowalski, dla mnie najciekawsza z sytuacji do omówienia przez p. Leszka.
Motor mocnyj!