radonis pisze:kdsz pisze:Ale jest skuteczny. I uratował jeża.
Gromadzi tytuł za tytułem...
Puchar Eleven ważna rzecz.
radonis pisze:kdsz pisze:Ale jest skuteczny. I uratował jeża.
Gromadzi tytuł za tytułem...
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Paluchowi póki co średnio pomaga ;)Cooper pisze:Ciekawe na ile wybór Gorzowa przez Przyjemskiego podyktowany jest kasą a na ile torem. Gorzowski uchodzi za jeden z trudniejszych, nie zdziwię się jeśli to był argument, co więcej dobrze by to świadczyło o Przyjemskim.
Cooper pisze:Ciekawe na ile wybór Gorzowa przez Przyjemskiego podyktowany jest kasą a na ile torem. Gorzowski uchodzi za jeden z trudniejszych, nie zdziwię się jeśli to był argument, co więcej dobrze by to świadczyło o Przyjemskim.
Tylko teraz to on sprzętowo przerasta tą ligę o pół prostej, wiec nie bardzo ma się z kim tam ścigać :) Co innego jak Ci na tyłku siedzi Gapiński, a co innego Kołodziej czy Madsen :) Ale oczywiście zadnej wersji na ten moment nie da się potwierdzić. I akurat też mi się wydaje, ze w przypadku Przyjemskiego wcale nie kasa będzie czynnikiem decydującym, bo od kazdego klubu dostanie jej mnóstwo.Cooper pisze:Teraz ma też świetny tor do wyprzedzania.
To nie chodzi o to moim zdaniem, tylko o kwestie geometrii która może pomóc rozwinąć się technicznie. Wiktor wydaje się bardzo świadomym i ogarniętym gościem, niesamowity postęp zresztą zrobił w tym roku nawet z techniką jazdy właśnie.
Haron90 pisze:A może inne kluby puszczają pierdy, żeby skłócić team Wiktora z Gorzowem, żeby zbudować, nawet podświadomą niechęć?
Kshyhu pisze:Haron90 pisze:A może inne kluby puszczają pierdy, żeby skłócić team Wiktora z Gorzowem, żeby zbudować, nawet podświadomą niechęć?
Menedżer zawodnika to nie inne kluby.
kibicLBN pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1067780/zuzel-czy-wiktor-przyjemski-podpisal-porozumienie-ze-stala-menedzer-zawodnika-ko?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbzuzel&utm_term=post&utm_content=sportowefakty&fbclid=IwAR3MxGekgmMmc4TLebRp2wd1INC5UvKRpP16hI1B6-0m467-nWVe4ZmrxhI&abtest=adtech%7CPRG-3468%7CA%3Badtech%7CPRGM-149%7CE%3Badtech%7CAAB-33%7CD
Bardzo stanowcze dementi.
Dużo w ostatnim czasie mówi się o ewentualnych przenosinach kapitana Motoru Lublin do właśnie częstochowskiego Włókniarza. Czy oddziałowuje to na Duńczyka w jakikolwiek sposób? – Kompletnie na mnie to nie wpłynęło. Nie czytam tych wszystkich spekulacji na swój temat. Szczerze mówiąc, takie dywagacje to żart i nie ukrywam, że mnie to bawi.
Haron90 pisze:Kshyhu pisze:Haron90 pisze:A może inne kluby puszczają pierdy, żeby skłócić team Wiktora z Gorzowem, żeby zbudować, nawet podświadomą niechęć?
Menedżer zawodnika to nie inne kluby.
Chodziło mi o 100% potwierdzone info, że Wiktor klepnięty w Gorzowie.
Piernik pisze:Haron90 pisze:Kshyhu pisze:Menedżer zawodnika to nie inne kluby.
To info na 99 % wypuściła Stal Gorzów przez swój lokalny, klubowy w zasadzie portal. Dlaczego to zrobili, nie wiadomo. Ale media cytują portal gorzowski, który jest z klubem powiązany. I to w osobie samego prezesa, ten artykuł praktycznie na pewno pochodzi od Stali, można nawet założyć że od ich prezesa.
Kaman pisze:Piernik pisze:Haron90 pisze:
To info na 99 % wypuściła Stal Gorzów przez swój lokalny, klubowy w zasadzie portal. Dlaczego to zrobili, nie wiadomo. Ale media cytują portal gorzowski, który jest z klubem powiązany. I to w osobie samego prezesa, ten artykuł praktycznie na pewno pochodzi od Stali, można nawet założyć że od ich prezesa.
Niech się liczą, że mogą być srogo rozczarowani ;)
Kaman pisze:Ktoś im fejki wypuszcza ;)
ezbeg pisze:Ostatecznie sam puszczał fejki serduszkując