Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Kowalski idzie w ślady Pawlickiego oraz Woźniaka… Co by się nie zadziało warto się wywrócić…
Mateusz z małą pomocą Szweda właśnie otworzył sobie autostradę do obrony tytułu.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jakieś k***a pytania? :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Aż się spociłem, jak on to zrobił! Gratulacje!
Pięknie pojechał Bar.... czekaj Mateusz
Flagg pisze:Jakieś k***a pytania? :D
Potrzymaj mi browar ..;)
Mati jak FL .. jedzie gdzie sobie wymyśli ;)
I ta cierpliwość w budowaniu po szerokiej.
Ilu bardziej doświadczonych zawodników 2-3 łuki wcześniej próbowałoby ścinać do kredy. A tu konsekwencja, spokój, chłód pod kaskiem. No fantastyczny występ, aż micha się cieszy.
Ilu bardziej doświadczonych zawodników 2-3 łuki wcześniej próbowałoby ścinać do kredy. A tu konsekwencja, spokój, chłód pod kaskiem. No fantastyczny występ, aż micha się cieszy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ma 40 pkt i 10 pkt przewagi nad Rew i Kowalskim. "Wystarczy" mu 6 miejsce w Vojens
Ależ Go wyciągnęło na wyjściu z pierwszego łuku czwartego okrążenia! Aż głowa do tyłu poszła! Pięknie szukał tej idealnej ścieżki, do tego jaja z betonu. Piękny wieczór!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Kargolo pisze:I ta cierpliwość w budowaniu po szerokiej.
Pytanie żony i córki … co Ty się tak cieszysz do telewizora jak czubek ? ;)
Flagg pisze:Ma 40 pkt i 10 pkt przewagi nad Rew i Kowalskim. "Wystarczy" mu 6 miejsce w Vojens
To jeszcze jednak nie jest tak blisko jak sie wydaje. Defekt w polfinale i trzeba sie modlic o brak wygranej Kowalskiego czy Rew...
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Flagg pisze:Ma 40 pkt i 10 pkt przewagi nad Rew i Kowalskim. "Wystarczy" mu 6 miejsce w Vojens
Masz może jakieś dane jak Mateusz sobie w Vojens radził? Czy kiedykolwiek tam startował?
Sędziemu Latosińskiemu "wcisnął się" wczoraj przycisk przerywający wyścig, co jest najbliżej kuriozalną sytuacją sędziowską ostatnich sezonów. Konkurencja jest mocna, ale osobiście wyróżniam pana Aleksandra.
Pamiętacie może sytuację sprzed lat (z GP, SEC albo DPŚ), gdy sędzia włączył zielone światło w momencie gdy podprowadzające były jeszcze na torze? Dziewczyny zaczęły w popłochu uciekać słysząc wkręcanie gazu przez zawodników. Czy przypadkiem nie były to zawody sędziowane przez pana Latosińskiego? Tak mi się kojarzy.
Pamiętacie może sytuację sprzed lat (z GP, SEC albo DPŚ), gdy sędzia włączył zielone światło w momencie gdy podprowadzające były jeszcze na torze? Dziewczyny zaczęły w popłochu uciekać słysząc wkręcanie gazu przez zawodników. Czy przypadkiem nie były to zawody sędziowane przez pana Latosińskiego? Tak mi się kojarzy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Dla Latosińskiego sędziowanie zawodów Nice Cup to za wysoki poziom. To kompromitujące, że ktoś taki jest arbitrem zawodów rangi mistrzowskiej.
Saint pisze:Flagg pisze:Ma 40 pkt i 10 pkt przewagi nad Rew i Kowalskim. "Wystarczy" mu 6 miejsce w Vojens
Masz może jakieś dane jak Mateusz sobie w Vojens radził? Czy kiedykolwiek tam startował?
Ja nie Flagg ale odpowiem. Rok temu w juniorskim SON. Zdobył łącznie 19 pkt - wygrał dwa biegi, w trzech był drugi, a jednym trzeci. Przegrał z Gustsem i w finale z Kvechem (przegrałby także z Chlupacem ale ten popełnił błąd). W pozostałych biegach gdzie zajął drugie miejsce przyjechał za Miśkowiakiem.
A co do sędziego, to rok temu w juniorskim SON doszło do następującej sytuacji - "Na drugim okrążeniu na tor upadł Fraser Bowes. Sędzia Aleksander Latosiński nie zauważył tego zdarzenia i dopiero okrążenie później przerwał bieg, a pozostali uczestnicy z trudem go ominęli. Doszło do niebezpiecznej sytuacji, ponieważ Keynan Rew przejechał między motocyklem a Fraserem Bowes'em."
Narzekamy na patologię naszych sędziów, ale jednak może być gorzej.
Darek Sajdak dołączył do zespołu Dudka - M. Korościel
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Mistrz od toru w 20 godzin zamordował widowisko …
Saint pisze:Mistrz od toru w 20 godzin zamordował widowisko …
To samo miałem pisać. Wczoraj taki zajebisty tor, a dziś jedno wielkie gówno. O ile gorsze czasy? 4s?
Na MM to się z przykrością patrzy w GP …
A mi się zawody podobają.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Mi tam się przyjemnie ogląda MM męczącego bułę.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
kdsz pisze:A mi się zawody podobają.
Marzy mi się Bewley z naszym plastronem ;)
Haron90 pisze:Saint pisze:Mistrz od toru w 20 godzin zamordował widowisko …
To samo miałem pisać. Wczoraj taki zajebisty tor, a dziś jedno wielkie gówno. O ile gorsze czasy? 4s?
W ostatnich seriach wczoraj kręcili koło 60-60,5 sek. Dzisiaj między 61-62