Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Dał nam przykład Oskar Paluch jak zwyciężać mamy. Kiedyś specjalistą od takich trików był Karol Baran :)
* - poprawione, dzięki :)
* - poprawione, dzięki :)
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2023, o 17:01 przez ravajas, łącznie zmieniany 1 raz.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Dobry patent, jak wiesz że junior przywiezie 0, powiedz mu żeby spróbował władować przeciwnika w taśmę. Myślę, że nie raz by się to udało
.
Edit: To Paluch, nie Fajer.
Edit2: Czy tylko mi się wydaje, że Kowalskiego postawiło, i powinien być wykluczony?
Edit: To Paluch, nie Fajer.
Edit2: Czy tylko mi się wydaje, że Kowalskiego postawiło, i powinien być wykluczony?
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2023, o 17:00 przez Haron90, łącznie zmieniany 1 raz.
Sędziowanie to jest jakis dramat teraz...nie dziwię się, że Chomski ma dość
obaj popełnili błędy, Fajfer od szczytu łuku zaczął jechać w poprzek toru. Ja też bym go wykluczył
Fajfer atakował, ale gdyby Kowalskiego nie postawiło w poprzek toru, to by go tak nie ściął. Wydaje się to być całkiem logiczne, no chyba że celem centrali i Demskiego jest wyleczenie żużla z patologii jaką jest wyprzedzanie.
jak Fajfer szedł w poprzek toru to przeciwnik jechał pod prąd :D
Szymon Woźniak zdaniem Łopacińskiego mógłby zostać nominowany do nagrody Fair Play xD
Motor mocny
Ramian1 pisze:jak Fajfer szedł w poprzek toru to przeciwnik jechał pod prąd :D
zobacz jak blisko kredy był w szczycie łuku (nawet kawałek za nim) i jak zaczął poszerzać, dla mnie to jest jazda w poprzek toru. Nie mówię, że Kowalski jechał prawidłowo, ale skoro obaj zrobili błędy, to ukarałbym atakującego
Tylko że Kowalskiego najpierw postawiło jak był jeszcze motocykl przed Fajferem, a dopiero po tym Fajfer zaczął się wynosić. Ewidentnie miał plan, żeby Kowalskiego odwieźć do bandy. IMO powinien zareagować i zostać przy krawężniku. Miał tam mnóstwo miejsca.
Porównując to np. Z Woźniakiem, to ten już miniety zaczyna kontrować szukając kontaktu/próbując zamknąć gościa, który już jest przed nim.
O kuźwa, czy Lopacinski wlasnie nominował Woźniaka do nagrody FP?
Szymek na jakieś kwity na TV, że nic stop my robią dobrze?
Porównując to np. Z Woźniakiem, to ten już miniety zaczyna kontrować szukając kontaktu/próbując zamknąć gościa, który już jest przed nim.
O kuźwa, czy Lopacinski wlasnie nominował Woźniaka do nagrody FP?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
sytuacja podobna do spotkania w finale, pomijając błąd Woźniaka, obaj spotkali się po środku, jednego wyniosło, drugi przycinał
no jednak nie podobna. Tutaj Fajfer celowo zaczął się wynosić i to bardzo agresywnie. MM w finale natomiast robił to delikatnie, "korzystając" z siły odśrodkowej.Ramian1 pisze:sytuacja podobna do spotkania w finale, pomijając błąd Woźniaka, obaj spotkali się po środku, jednego wyniosło, drugi przycinał
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
w finale od początku do końca był błąd Woźniaka, Mikkel ścinał, bo inaczej posłałby Szymona w trybuny
Ja zaczynam podejrzewać, że to jest geniusz Chomskiego. On ich kuźwa chyba tego uczy na treningach. Woźniak, Jasiński, a i Thomsen lubi się położyć w pierwszym łuku. Przecież to nie może być przypadek.
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2023, o 17:26 przez Flagg, łącznie zmieniany 1 raz.
Flagg pisze:Ja zaczynam podejrzewać, że to jest geniusz Chomskiego? On ich kuźwa chyba tego uczy nas treningach. Woźniak, Jasiński, a i Thomsen lubi się położyć w pierwszym łuku.
Na to wygląda.
no i bardzo fajnie, że tutaj się spieramy nad takim tematem, bo skoro na tym poziomie mamy różne interpretacje to co ma począć biedny sędzia?? i to w kilka sekund, ciężka robota :) a dywagacje kto mocniej skontrował a kto mniej to już jest kwestia właśnie interpretacji
Inna sprawa ze w Gorzowie pierwszy luk jest ostry jak w Lublinie. Bardzo duzo spiec miedzy zawodnikami.
Flagg pisze:Ja zaczynam podejrzewać, że to jest geniusz Chomskiego. On ich kuźwa chyba tego uczy na treningach. Woźniak, Jasiński, a i Thomsen lubi się położyć w pierwszym łuku. Przecież to nie może być przypadek.
Ciekawe, czy ktoś prowadzi jakieś statystyki upadków. Nie masz przypadkiem w swoim przepastnym Excelu? :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
nie ma tyle wierszy w Excelu :D
i znowu Fajfer w poprzek...
i znowu Fajfer w poprzek...
Ostatnio zmieniony 18 czerwca 2023, o 17:39 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
Drugi z rzędu mecz w Gorzowie, gdzie rzuca zawodnikami jak kartoflami po polu. I zero dyskusji o torze :)
czy Lopacinski wlasnie nominował Woźniaka do nagrody FP?![]()
![]()
![]()
Tak, ale nie za całokształt i mocno kontrowersyjny styl jazdy, ale za słowa po SEC’u, że nie chciałby jechać w kolejnych rundach, bo to by oznaczało czyjąś kontuzję i kolejne zastępstwo za stałego uczestnika.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~