Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Haha jak tam nie było żadnego kontaktu :D. Nie ma szans, aby Szymon odczuł to. Prawda jest taka, że obsrał zbroję i położył motor, ale bez jajeczny i bez kręgosłupa moralnego sędzia wykluczy kangura. Parodia nie żużel.
Jak teraz wykluczony będzie Doyle to będzie kompromitacja
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
- niespokojny
- Trener
Wozniak ciezko pracuje na miano najwiekszego lezaka w zuzlu. Naprawde juz irytujace sie to robi.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
było już to pisane kilka razy. Nie potrzebujemy elektrycznych silników, ten sport wykończą debile na wieżyczkach
Nóż Qrwa Woźniak kładzie się przed atakiem Doyle.
Kompromitacja.
I niech mi ktoś powie ze nią ma spółdzielni
Kompromitacja.
I niech mi ktoś powie ze nią ma spółdzielni
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2023, o 21:52 przez Blinki, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądać się tego żużla nie da, masakra.
Perez pisze:Za takimi atakami kiedyś będziemy tęsknić.
Ciekawe co na to P. L.D.
Chyba dyscyplina się zmienia. Masakra jakaś. Dotknięcie i cyk leżanka... No nie mogę... Zakaz wyprzedzania trzeba do regulaminu dołożyć.
Ostatnio zmieniony 9 czerwca 2023, o 21:54 przez Rusek, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
wszyscy sedziowie az tak sie boja nagany od Leszka, ze podejmuja takie debilne decyzje?
przeciez to jest skandal co oni wyczyniaja w tym sezonie
METHANOL ADVENTURE TEAM
Staram się nie używać inwektyw w stosunku do kogokolwiek, ale Woźniak jest naprawdę bliski złamania przeze mnie tej zasady.
Zero szacunku dla tego gościa
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Co za druk. To już nie jest żużel. Wstyd mi, że to oglądam. Mecz za meczem. Co ja robię ze swoim życiem. Wszystko z góry ustalone.
To wyglądało jakby Szymon kładł się jeszcze zanim deflektor Doyla musnął jego koło. Ech...
Flagg pisze:Staram się nie używać inwektyw w stosunku do kogokolwiek, ale Woźniak jest naprawdę bliski złamania przeze mnie tej zasady.
Mimo wielu różnic w tym przypadku zgadzam się z tobą w 1000%.
Woźniak pracuje na bycie u mnie najbardziej nielubianego zawodnika. Nie ma to wpływu bo Krosno i tak w palnik ale tak być nie powinno. Na status gwiazdy nie pracuje się machaniem witkami
kończmy wyścigi na wejściu w drugi łuk. Skoro i tak jest nieformalny zakaz wyprzedzania to wyścigi będą trwały 10 sekund, silniki wytrzymają 70 biegów zamiast 20, sam zysk
Gelo pisze:Woźniak pracuje na bycie u mnie najbardziej nielubianego zawodnika. Nie ma to wpływu bo Krosno i tak w palnik ale tak być nie powinno. Na status gwiazdy nie pracuje się machaniem witkami
Szymon Woźniak już od conajmniej 2 sezonów większy leżak niż Adrian
Woźniak zastąpił Pawlickiego jeśli chodzi o leżanki na torze. Każdy pierwszy lepszy kontakt kończy się położeniem motoru na torze. A te imbecyle na wieżyczce ciągle dają się na to nabrać.
Woźniak jest żenujący ale wykorzystuje nowe interpretacje regulaminu ustalone przez GKSŻ, w myśl których jak atakujący jakkolwiek zahaczy rywala to będzie wykluczony. To też jest głupota.
- niespokojny
- Trener
Czyli mozna po prostu zawezic tor jazdy zeby przeciwnik byl wykluczony.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
W sumie na podstawie tej interpretacji wykluczyli Bartka w ostatnią niedzielę. Też dotknął Fricke morderczym deflektorem.
niespokojny pisze:Czyli mozna po prostu zawezic tor jazdy zeby przeciwnik byl wykluczony.
No zgodnie z najnowszymi wytycznymi może. Jest to absurdalne. Podobnie jak większość decyzji centrali.
Wozniaczek - płaczek -; nigdy nie trawiłem tego gościa
never ride faster than your angel can fly
Sympatyczny Szymon to jest w tej chwili największa zakała tego sportu żużlowego. Niestety jest też pupilkiem telewizji, która zresztą promuje te kretyńskie interpretacje sędziowskie przez teksty o "rozstrzyganiu w sportowej walce" itp. (przy pierwszym łuku).
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
grzesieck pisze:wszyscy sedziowie az tak sie boja nagany od Leszka, ze podejmuja takie debilne decyzje?
Sędziowanie w tym roku to dramat, nawet ogarnięci sędziowie podejmują "bezpieczne" decyzje, które tak naprawdę są irytujące, delikatnie mówiąc. Moim zdaniem mamy właśnie efekty kilkuletniej 'pracy" pana Leszka, który publicznie co tydzień wywiera presję, a dodatkowo dał się poznać jako wyjątkowy buc i zarozumialec. Dla mnie jest obecnie jednym z większych szkodników polskiego żużla.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]