Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Paluch nie powinien się dziś już pojawić na torze, najpierw sam z siebie kręci bączka przy 5:1 dla Leszna a potem też przy 5:1 dla Leszna kasuje Kołodzieja. Co za ogór
Motor mocny
zajebiste sedziowanie w tym sezonie, czysty atak Ratajczaka i wykluczony, bo Jasinski to mameja
METHANOL ADVENTURE TEAM
Wykluczenie Ratajczaka to jakieś kuriozum.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Jeszcze żółta kartka, cyrk. Jasiński to kaskader który jak widzi że jak ktoś go wyprzedza to się w niego pakuje i liczy na wykluczenie, kolejny raz w tym sezonie
Motor mocny
- Dragon_Juventino
- Junior
A Paluch bez kartki. Super. Pisałem już 2 razy- kompromitujacy sezon arbitrów a jesteśmy w 1 kolejce rewanżowej. Absolutna błazenada bez konsekwencji.

- niespokojny
- Trener
Jak w tym sporcie ma byc normlanie skoro jest 4 sedziow i czuja sie nietykalni? A ten skompromitowany zasiedzialy lesny dziad Demski staje sie coraz bardziej arogancki? Nie wiem co tu musi sie stac zeby ten beton zostal w koncu rozkruszony. Robia sobie jaja z ligi ktora obraca rocznie ponad 100 mln zl.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Jakbym był kibicem Leszna to bym się nieźle dziś wkurzał, jeszcze jakiegoś defektu w punktach brakuje :D
Motor mocny
niespokojny pisze:Jak w tym sporcie ma byc normlanie skoro jest 4 sedziow i czuja sie nietykalni? A ten skompromitowany zasiedzialy lesny dziad Demski staje sie coraz bardziej arogancki? Nie wiem co tu musi sie stac zeby ten beton zostal w koncu rozkruszony. Robia sobie jaja z ligi ktora obraca rocznie ponad 100 mln zl.
+1
Odechciewa się żużel oglądać. Najgorsze, że do tej bandy kabareciarzy na wieżyczkach dołączyła jakaś "młoda krew" z mikrofonami, która albo nawet nie wie, co się dzieje, albo nie ma jaj, żeby się odezwać i nazwać rzeczy po imieniu. Zresztą ten zarzut kieruję też do starszych komentatorów i "ekspertów".
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Kołodziej wycofał się z zawodów. Strasznie poszkodowana jest w tym roku Unia. Kontuzja za kontuzją.
Saeyl pisze:Kołodziej wycofał się z zawodów. Strasznie poszkodowana jest w tym roku Unia. Kontuzja za kontuzją.
Zgadza się. Jednak dziwię się, że postawili na Miedziaka, a nie na Miesiąca. Z dobrą furą pod tyłkiem na lotnisku w Lesznie by poszarpał…
Szacunek dla Leszna za serducho do walki.
MOTOR LUBLIN
Już widzę jak nas chwalą za serducho do walki, jakbyśmy przewalili mecz z trzema juniorami w składzie i bez lidera. A nie, czekaj.
Ale do czego Ty porównujesz? Leszno jechało bez dwóch podstawowych seniorów a w trakcie meczu jakaś łamaga skasowała im zdecydowanego lidera
Motor mocny
No to fajnie. Tylko za serducho punktów nie przyznają. Fakty są takie, że przerżnęli mecz u siebie z jedną z najgorszych drużyn, z Jasińskim, Fajferem, Pollestadem i łamagami na juniorce w składzie.
Tu nie ma nawet do czego porównywać. A chwalenie za wolę walki to absurd. Mieli się położyć ?
Tu nie ma nawet do czego porównywać. A chwalenie za wolę walki to absurd. Mieli się położyć ?
To całe szanowanie rywala za serducho do walki to oczywisty frazes bo przecież żużlowcy pojechali po swoje punkty i swoje pieniądze. Jakbyśmy pojechali że Stala bez Kubery i Hampela a w 1 serii Paluch skasowałby nam Zmarzlika to też byśmy przerżnęli
Motor mocny
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Ge(L)o pisze:No to fajnie. Tylko za serducho punktów nie przyznają. Fakty są takie, że przerżnęli mecz u siebie z jedną z najgorszych drużyn, z Jasińskim, Fajferem, Pollestadem i łamagami na juniorce w składzie.
To pokazuje "absurd" tego sportu, Vacul, Tomsen, Woźniak i sp. powinni rozjechać Leszno jak nad Grudziądz a ich wynik powinien być w Grudziądzu. Ja się pytam , gdzie sens, gdzie logika?
- tezetomaniak
- Trener
niespokojny pisze:Jak w tym sporcie ma byc normlanie skoro jest 4 sedziow i czuja sie nietykalni? A ten skompromitowany zasiedzialy lesny dziad Demski staje sie coraz bardziej arogancki? Nie wiem co tu musi sie stac zeby ten beton zostal w koncu rozkruszony. Robia sobie jaja z ligi ktora obraca rocznie ponad 100 mln zl.
Ja wam powiem co. Sędziów musi zastąpić sztuczna inteligencja ;) Problem w tym, że do procesu uczenia maszynowego trzeba zbioru poprawnych danych, a na razie sędziowanie to same złe dane
Hayden pisze:Jakbyśmy pojechali że Stala bez Kubery i Hampela a w 1 serii Paluch skasowałby nam Zmarzlika to też byśmy przerżnęli
Poprawka: z taką dyspozycją, jaką pokazały nasze asy wczoraj w Grudziądzu to nikt nie musiałby nam Zmarzlika kasować, a i tak byśmy przerżnęli :D
Motor mocnyj!
Chomski o Paluchu:
"Nie da się go odciąć od świata. Pierwszy bieg to był jego upadek i błąd, ale drugi... Jak ktoś popatrzy na manetkę gazu Janusza Kołodzieja, to widać, w którą stronę szła. Janusz poświęcił się dla drużyny. To duża strata i mam nadzieję, że nic mu się nie stało"
"Co prawda zawinił Oskar Paluch, ale sprokurował całą sytuację Janusz Kołodziej, który chciał parowo pojechać z wolnym Mencelem i się stało. Wjechał w niego mało doświadczony junior."
Ładna odklejka
"Nie da się go odciąć od świata. Pierwszy bieg to był jego upadek i błąd, ale drugi... Jak ktoś popatrzy na manetkę gazu Janusza Kołodzieja, to widać, w którą stronę szła. Janusz poświęcił się dla drużyny. To duża strata i mam nadzieję, że nic mu się nie stało"
"Co prawda zawinił Oskar Paluch, ale sprokurował całą sytuację Janusz Kołodziej, który chciał parowo pojechać z wolnym Mencelem i się stało. Wjechał w niego mało doświadczony junior."
Ładna odklejka
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Chomskiego to patrząc po tym co wygaduje odnośnie wykluczeń i wypadków nie da się już słuchać. Nigdy nie jest winny zawodnik z Gorzowa, zawsze z drużyny przeciwnej, przy tym taka nonszalancja i pogarda dla zawodnika, sędziego i wszystkich dookoła tylko nie w swoim ogródku.
Nie chcę bronić Chomskiego (zresztą on nie neguje przecież winy Palucha), niemniej też odniosłem wrażenie wczoraj oglądając ten bieg, że sytuacja zaczęła się od tego, że Kołodziej na siłę chciał zacieśnić parę. Oczywiście zrobił to tak jak trzeba i wina Palucha 100%, no ale gdyby nie zacieśniał to nie byłoby dzwona i w sumie chyba o tym mówi Chomski :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
- tezetomaniak
- Trener
Też mi się wydaje, że o tym Chomski mówił. Widać na powtórkach, że Kołodziej ma inną sylwetkę niż wtedy, kiedy idzie na pełny ogień, wrzucając motocykl przed siebie. Tutaj jechał prawie na pół gazu, lewa noga wystawiona. Miał prawo tak jechać, niestety jego pech, że miał za plecami gówniarza, który musi się jeszcze wiele nauczyć.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10640 ... o-co-teraz A tak Jabłoński mówił o rzetelności Koerbera. Czasami jednak te straszne media mówią prawdę ;)
Okazuje się, że ten deflektor to najbardziej "morderczy" element żużlowego motocykla ;)
Komedii kładzenia się na pierwszym łuku ciąg dalszy
Komedii kładzenia się na pierwszym łuku ciąg dalszy
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski