Żużel w TV
Re: Żużel w TV
wstepna diagnoza:
wstrzesnienie mozgu, brak zlaman, silny bol plecow
wstrzesnienie mozgu, brak zlaman, silny bol plecow
METHANOL ADVENTURE TEAM
uffffff
dzieki Grzes
dzieki Grzes
Kargolo pisze:Kacper Tkocz - Giera v.2.0.
Jak ten chłopak zdobył licencję?
Upadek Kubery wyglądał bardzo źle, oby skończyło się na strachu i potłuczeniach...
Tkocz w trzecim biegu zeskoczył z motocykla na główkę.Ciekawy obrazek był jak wracał do parkingu.Chlopak szedł sam z drugiego łuku do boksu i nikt dosłownie do niego nie podszedł z drużyny Row.Tam panuje super atmosfera.Z Pieszczka zrobili kevlar i nie bardzo chcą go wypożyczyć.
- tezetomaniak
- Trener
Tkocz podobno miał na treningu grubą spinę z Mrozkiem, zresztą kto z wąsaczem nie miał ;)
Po Mrozku pojechał Mateusz Puka w ostatnim Kolegium żużlowym. Zaskoczyło mnie to, bo kojarzę go raczej z wyważonych wypowiedzi.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Jeśli wstrząs mózgu się potwierdzi, to raczej tydzień odpoczynku i na Toruń będzie jak nowy.
A z Krosnem i bez Domina sobie poradzimy
A z Krosnem i bez Domina sobie poradzimy
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Mnie rozwaliło wykluczenie Rew’a.
Zajechał mu człowiek drogę totalnie.
Keynan, ratując się, nienaturalnie zwolnił i upadł.
Sędzia go wykluczył.
Zajechał mu człowiek drogę totalnie.
Keynan, ratując się, nienaturalnie zwolnił i upadł.
Sędzia go wykluczył.
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Pludra powołany na jutrzejsze SGP w roli rezerwowego. To sygnał, że Domin jutro nie pojedzie. W jego miejsce Kowalski
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Bierzyński informuje, że Kubera jest wciąż badany. Wstępna diagnoza to uszkodzony kręg piersiowy.
- niespokojny
- Trener
Szkoda to mial byc wielki dzien. Ale Dominikowi przydaloby sie sprobowac troche jazdy na wyspach bo co wyjazd na krotki tor to jakies problemy.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Szkoda to mial byc wielki dzien. Ale Dominikowi przydaloby sie sprobowac troche jazdy na wyspach bo co wyjazd na krotki tor to jakies problemy.
Zrobił błąd, zdjął nogę z haka...
- tezetomaniak
- Trener
Nogę z haka na wyjściu ściąga 80% żużlowców. Zmarzlik w tamtym roku(?) też zrobił takiego dzwona, na równym torze w Toruniu. Pech i tyle.
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/nowe-informacje-na-temat-zdrowia-kubery-nie-sa-optymistyczne/evsb9sj
Pudelek Sportowy wieszczy dłuższą przerwę
od 1988 tylko SPEEDWAY
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
MIERZWIN pisze:https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/nowe-informacje-na-temat-zdrowia-kubery-nie-sa-optymistyczne/evsb9sj
A czytałeś treść? To przecież słowa Dobruckiego.
A wam tak ciężko zrobić "kopiuj wklej" treść? Kiurwa, ja połowy rzeczy tu nie czytam bo wklejacie linki jakbyście byli pracownikami różnych portali namawiając do klikania w te linki. Wystarczy jak jedna osoba tam wejdzie skopiuje treść, wklei tutaj dodając źródło i gitara, tak to działa.
niespokojny pisze:Szkoda to mial byc wielki dzien. Ale Dominikowi przydaloby sie sprobowac troche jazdy na wyspach bo co wyjazd na krotki tor to jakies problemy.
Nie spodziewałem się, że wyniknie z tego coś takiego, ale hurraoptymistow ostrzegałem:
kibicLBN pisze:Niby tak, ale tor na narodowym jest bardziej dla Holderow, Fricke'ow, Lindgrenow niż dla Kubery. Pisałem już o tym. Ja jakoś nie widzę Dominika w czubie na tym torze. Ale może mnie miło zaskoczy.
Nie wiem co jest grane. Mecz o pietruchę z Grudziądzem przy stanie 48-30, próba toru w Toruniu, trening przed SGP, półfinał z Gorzowem przy stanie 82-68 w dwumeczu. Wszystkie dramaty rozgrywają się u nas gdy tak naprawdę nic złego nie ma prawa się stać...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
"Czwarte pole nie jest już takie dające benefity"

Dobrze, że nie benefisy bo by od razu Maryla przyjechała :)
edit: Gortat właśnie jedzie wazeliną po Lublinie, ale puścił mimowolnie farbę, że Dominik doznał ciężkiej kontuzji.
edit: Gortat właśnie jedzie wazeliną po Lublinie, ale puścił mimowolnie farbę, że Dominik doznał ciężkiej kontuzji.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Gortat ma takie parcie na popularność, że w ogóle nie dziwi że czepił się Motoru.
Jak Zmarzlik szorował po glebie z motocyklem to byłem bliski zawału.
Bieg 11 klasyczny wyścig, który powinien być przerwany mimo że nie było upadku. Kowalski puścił gaz i zapobiegł potencjalnie bardzo groźnej sytuacji, a w zamian z to jest punkt w plecy.
Jak Zmarzlik szorował po glebie z motocyklem to byłem bliski zawału.
Bieg 11 klasyczny wyścig, który powinien być przerwany mimo że nie było upadku. Kowalski puścił gaz i zapobiegł potencjalnie bardzo groźnej sytuacji, a w zamian z to jest punkt w plecy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- Dragon_Juventino
- Junior
Jak reprezentanci Polski trzymają kartki z napisem,, Dominik trzymaj się ", to przecież nie przez 2 tyg. przerwę. Tu sprawa musi być bardzo poważna.
O ile mogę zrozumieć, że badania może jeszcze trwają (choć w to nie wierzę), to przykro mi bardzo, iż o stanie zdrowia Dominika dowiemy się od Puki czy ostafa a nie od klubu.
O ile mogę zrozumieć, że badania może jeszcze trwają (choć w to nie wierzę), to przykro mi bardzo, iż o stanie zdrowia Dominika dowiemy się od Puki czy ostafa a nie od klubu.

Madsen petarda. Widać, ze te przechwałki o detronizacji Zmarzlika nie były rzucane na wiatr.
Mocno Motorowy finał :)
Wszyscy czterej z finalu w poniedzialek na torze przy Z5 ;)
Doczekaliśmy czasów, gdy trzech zawodników Motoru jedzie w finale GP. Dziwne uczucie. Nawet jak niedługo wszystko to pizgnie z hukiem to kiedyś będziemy mieli co wspominać i o czym gadać przy piwie.