Dominik Kubera
Re: Dominik Kubera
Się szykuje chyba w takim układzie- akcja drogówki w Lublinie, z alkomatami...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Wpadnie Oskar i weźmie chłopaków pokręcić kilka "kółek" po mieście ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Inaczej być nie mogło. Brawo!
W. Komarnicki: "Przez pięć lat merytorycznie współpracowałem z Tomaszem Gollobem"
Najrozsądniejszy wybór wg mnie, nikogo innego się nie spodziewałem.
Ktoś ma info jak wygląda sytuacja zdrowotna po upadku?
Czy ktoś się orientuje co obecnie mówią przepisy o zwolnieniu przy wstrząśnieniu? Zdaje się że jest zakaz startów w danym meczu. A co dalej? L4?
-
- Zawodowiec
Bierzyński z tt twierdzi że wstępnie uszkodzenie kręgu piersiowego. Trochę rożne te diagnozy
Poleciał raczej na odcinek lędzwiowy. Można byłoby podejrzewać szyjny. Ale piersiowy?
-
- Zawodowiec
Gelo pisze:Poleciał raczej na odcinek lędzwiowy. Można byłoby podejrzewać szyjny. Ale piersiowy?
motocykl na niego spadł
CKM1946 pisze:Bierzyński z tt twierdzi że wstępnie uszkodzenie kręgu piersiowego. Trochę rożne te diagnozy
A gdzie Ty to wyczytałeś? Ja nie widzę takiej informacji w jego twittach...
radonis pisze:CKM1946 pisze:Bierzyński z tt twierdzi że wstępnie uszkodzenie kręgu piersiowego. Trochę rożne te diagnozy
bo czasem trzeba tez czytac komentarze :)
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:radonis pisze:CKM1946 pisze:Bierzyński z tt twierdzi że wstępnie uszkodzenie kręgu piersiowego. Trochę rożne te diagnozy
bo czasem trzeba tez czytac komentarze :)
Co racja to racja. Ależ by to była lipa... Trzymaj się Domin!!!
— Na pewno czeka go dłuższa przerwa, ale z pewnością nie do końca sezonu — powiedział Dobrucki.
no niestety zmienilo sie z ‘wstrzasnienia mozgu’ na ‘2-3 miesiace przerwy’ :/
METHANOL ADVENTURE TEAM
Czyli co? To samo co Chris?
-
- Senior
No to jak Jarosław się nie ogarnie to będzie ciepło...
rumburaquee pisze:No to jak Jarosław się nie ogarnie to będzie ciepło...
Ale że co? Że do PO nie wejdziemy? Przecież nawet bez Domina musielibyśmy nie wiem jaka padake jechać, żeby spaść na 5-6 miejsce na koniec RZ.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ciekawe, że w innych klubach jak coś się stanie to dość wyczerpujące info o stanie zdrowia zawodnika pojawiają się po 2-3 h, nasi są solidnie chronieni w tym względzie i to od kilku sezonów, ciekawe czy jutro coś ujawnią..
Ps. No PO to można zająć 6 msc i na dzień dobry pyknąć Wrocka a później już z górki :)
Ps. No PO to można zająć 6 msc i na dzień dobry pyknąć Wrocka a później już z górki :)
Ostatnio zmieniony 12 maja 2023, o 23:46 przez Ramian1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Senior
Wejść pewnie wejdziemy tylko co dalej... zakładając dłuższą przerwę Domina, i powrót po kontuzji.
Co będzie to będzie.. zdrowie najważniejsze. Dominik trzymaj się!
Trzeba czekać na jakieś oficjalne informacje.
Trzeba czekać na jakieś oficjalne informacje.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
PO zaczynają się za ponad 3 miesiące, po co panikować. Nawet nie wiemy, ile ta przerwa faktycznie potrwa. I znając nasz klub, to się nie dowiemy.
Przed nami seria łatwiejszych spotkań. Krosno, dwumecz z Grudziądzem, wyjazd do Leszna bez Chrisa, mecze u siebie z Gorzowem i Toruniem. Jedynie ten wyjazd na Motoarene wygląda trochę straszniej. Ale nawet jedna czy dwie porażki żadnej tragedii nie spowodują. Odjedzie najwyżej pierwsze miejsce.
Większą odpowiedzialność na pewno spadnie na Jarka i Mateusza. No i klub stanie przed dylematem, czy stawiać na Grzelaka/Banbora, czy próbować z Vuolasem/Bowesem. Ja bym z Krosnem dał szansę Finowi. Mimo wszystko na ten moment wydaje się być lepszym zawodnikiem od naszych młodych.
Pamiętajmy też, że mamy asa w rękawie. Niejaki Paul Month ma kontakt w klubie. Warszawski, bo warszawski, ale zawsze kontrakt ;)
Bardziej szkoda Domina pod względem jego indywidualnych ambicji. SEC stracony, IMP stracone, SGP 2024 stracone. To jest słabe.
Przed nami seria łatwiejszych spotkań. Krosno, dwumecz z Grudziądzem, wyjazd do Leszna bez Chrisa, mecze u siebie z Gorzowem i Toruniem. Jedynie ten wyjazd na Motoarene wygląda trochę straszniej. Ale nawet jedna czy dwie porażki żadnej tragedii nie spowodują. Odjedzie najwyżej pierwsze miejsce.
Większą odpowiedzialność na pewno spadnie na Jarka i Mateusza. No i klub stanie przed dylematem, czy stawiać na Grzelaka/Banbora, czy próbować z Vuolasem/Bowesem. Ja bym z Krosnem dał szansę Finowi. Mimo wszystko na ten moment wydaje się być lepszym zawodnikiem od naszych młodych.
Pamiętajmy też, że mamy asa w rękawie. Niejaki Paul Month ma kontakt w klubie. Warszawski, bo warszawski, ale zawsze kontrakt ;)
Bardziej szkoda Domina pod względem jego indywidualnych ambicji. SEC stracony, IMP stracone, SGP 2024 stracone. To jest słabe.
szkoda Dominika, ale miejmy nadzieję, że wróci z jeszcze większym głodem.
Co do zastępstwa, Miesiąc o ile w ogóle trenuje to może być całkiem niegłupia opcja. 12 pkt i tak nie zdobędzie, więc dobry występ daje mu niezłe pole do negocjacji, choć podejrzewam, że żużel to on od kilku tygodni głownie w TV ogląda. Wtedy stawiamy na Fina, niech ma nagrodę
Co do zastępstwa, Miesiąc o ile w ogóle trenuje to może być całkiem niegłupia opcja. 12 pkt i tak nie zdobędzie, więc dobry występ daje mu niezłe pole do negocjacji, choć podejrzewam, że żużel to on od kilku tygodni głownie w TV ogląda. Wtedy stawiamy na Fina, niech ma nagrodę
Przeciez Miesiac nie jest u24 wiec bez sensu te rozwazania :)