Motor Lublin - Wilki Krosno 15.05.2023 19:15
Re: Motor Lublin - Wilki Krosno 21.04.2023 18:00
^^^Bardzo bym się nie nastawiał na ten nowy termin ;) Oczywiście patrząc na dziś w prognozy.
Prognozy nic nie warte są. Przedwczoraj pokazywały, że na niedzielę z Lesznem ma być ulewa i dwa dni z rzędu przed meczem również. Dzisiaj nic nie pokazuje już ;) Zbyt odległy termin żeby przewidzieć.
Jeśli w przyszły poniedziałek Kubera wywalczy z bonusami 13 punktów w pięciu startach, wówczas wskoczy do TOP 3 Ekstraligi pod względem średniej biegopunktowej. Wydaje się to całkiem realne. Dwa dni wcześniej liczę na dobry występ Dominika podczas Grand Prix na Narodowym. Półfinał jest jak najbardziej w zasięgu naszego zawodnika.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Niby tak, ale tor na narodowym jest bardziej dla Holderow, Fricke'ow, Lindgrenow niż dla Kubery. Pisałem już o tym. Ja jakoś nie widzę Dominika w czubie na tym torze. Ale może mnie miło zaskoczy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
w tym roku na narodowym tor ma być szerszy i ze zmienioną geometrią w stosunku do poprzednich lat
Dominik nie robi na mnie wrażenia zawodnika, który dobrze jeździ wyłącznie na długich torach. W Malilli (305 m) był w półfinale turnieju SGP. Ostatnio jechał dość przeciętnie w Vastervik (296 m), ale jednak zdobył 10 punktów w 6 biegach. Jest jednym z większych fachowców jeśli chodzi o start, a to ma zwykle kluczowe znaczenie na torach sztucznych. Myślę, że sobie poradzi.
Szerszy o cały metr. Myślę, że więcej w tym marketingu niż faktycznej wartości dodanej.
mundzio pisze:w tym roku na narodowym tor ma być szerszy i ze zmienioną geometrią w stosunku do poprzednich lat
Szerszy o cały metr. Myślę, że więcej w tym marketingu niż faktycznej wartości dodanej.
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Re: Motor Lublin - Wilki Krosno 15.05.2023 19:15
Jeśli komuś koliduje termin to przygarnę bilet ;)
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata