Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Niech coś podziała z silnikami...
Kargolo pisze:Hampel jakiś strasznie sztywny i wolny dzisiaj. Aż przykro patrzeć.
Caly pre-season latał jak szalony. Od meczu z Czewa zmiana o 180 stopni
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Martwi jazda Jarka. Może trzeba dzwonić do Jabola albo tego Holendra...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Na dzwonienie już nie ma czasu, to trzeba już tam jechać na miejsce i ogarniać. To co ma teraz pod tyłkiem kompletnie nie jedzie. Mam nadzieję, że to przez ten brak prędkości sylwetka jest taka sztywna, niehampelowa. Nawet po względnie niezłym starcie jest bardzo wolny na trasie, tylko nerwowo ogląda się za siebie i czeka na wyrok w postaci kolejnych strat pozycji.
Miałem pisać, że ma ponad tydzień na ogarnięcie rumaków, ale przecież już w poniedziałek mecz z Wilkami.
Miałem pisać, że ma ponad tydzień na ogarnięcie rumaków, ale przecież już w poniedziałek mecz z Wilkami.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Gollob mówi ,że Jarek jedzie na nowym silniku od innego tunera....
Przed zawodami było zbliżenie na silniki Jarka. Był to sprzęt od Duńczyka (F.G.M.), zatem żaden nowy tuner. No chyba że grzebał w tym ktoś inny.
Jedno jest pewne Jarek, jego team i Kępa mają co robić. Trzeba czym prędzej ratować sytuację.
W tamtym roku od Torunia Jarek zaczął zapieprzać aż miło. Miejmy nadzieję że i tym razem tak będzie. Podobno historia lubi się powtarzać.
W tamtym roku od Torunia Jarek zaczął zapieprzać aż miło. Miejmy nadzieję że i tym razem tak będzie. Podobno historia lubi się powtarzać.
Ostatnio zmieniony 11 maja 2023, o 20:52 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Tylko tutaj nie ma zależności Jarek jedzie na FGM i mu nie jedzie a np. Drabik zasuwa na FGM bardzo dobrze
RK ma Woryna i jest wolny na złów a Kubera na RK zapieprza jak wściekły.
To chyba kwestia farta co sie uwidzi tunerowi
Perez pisze:Jedno jest pewne Jarek, jego team i Kępa mają co robić. Trzeba czym prędzej ratować sytuację.
Dlaczego po ostatnich wtopach nic nie zrobiono? Będzie testował nowy sprzęt na Krośnie?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
A skąd masz wiedzę, że nic nie robią?Czarek pisze:Perez pisze:Jedno jest pewne Jarek, jego team i Kępa mają co robić. Trzeba czym prędzej ratować sytuację.
Dlaczego po ostatnich wtopach nic nie zrobiono? Będzie testował nowy sprzęt na Krośnie?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:A skąd masz wiedzę, że nic nie robią?Czarek pisze:Perez pisze:Jedno jest pewne Jarek, jego team i Kępa mają co robić. Trzeba czym prędzej ratować sytuację.
Faktycznie. Mogli coś zrobić, ale poszło jeszcze gorzej. Tak źle, że nie starczyło na Łęgowika.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
CKM1946 pisze:Tylko tutaj nie ma zależności Jarek jedzie na FGM i mu nie jedzie a np. Drabik zasuwa na FGM bardzo dobrze
Podczas ostatniego meczu mówili że Drabik przesiadł się na Hollowaya. Z Jarkiem nie rozumiem. Zaczął jak szatan a teraz padaka. Dodatkowo bardzo źle wygląda na motocyklu. Kurczowo i bojaźliwie.
Przecież Jarek sam mowil o tym w serialu. Nie masz prędkości, nie czujesz sprzętu to i sylwetka na motocyklu nie ta, głową pracuje inaczej i robisz więcej błędów.
Wróci prędkość, wróci sylwetka.
Wróci prędkość, wróci sylwetka.
Jarek ma sprzęt od innego tunera. Poza FGM rzecz jasna.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Faza play-off startuje w połowie sierpnia. Jest mnóstwo czasu na ogarnięcie sprzętu. Bo chyba wszyscy się zgadzamy, że Jarek, który walił dwucyfrówki jeszcze miesiąc temu, nie zapomniał nagle jak się jeździ na żużlu i problemem są silniki. Zatem spokojnie, bez paniki. W razie gorszej formy będzie go trzeba zastępować Mateuszem, któremu coraz bliżej do poziomu seniorskiej drugiej linii. Tak mi się wydaje.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
kdsz pisze:Faza play-off startuje w połowie sierpnia. Jest mnóstwo czasu na ogarnięcie sprzętu. Bo chyba wszyscy się zgadzamy, że Jarek, który walił dwucyfrówki jeszcze miesiąc temu, nie zapomniał nagle jak się jeździ na żużlu i problemem są silniki. Zatem spokojnie, bez paniki. W razie gorszej formy będzie go trzeba zastępować Mateuszem, któremu coraz bliżej do poziomu seniorskiej drugiej linii. Tak mi się wydaje.
Tylko nie wiem czy Kuba Kępa ma tyle czasu. Po tym sezonie, któryś z seniorów musi polecieć, a jeśli przez 90% sezonu Hampel będzie jeździł jak teraz, to raczej będzie miał niewielkie szanse na pozostanie w zespole za rok. Hampelowi powinno zależeć na jak najszybszym ogarnięciu.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2023, o 17:12 przez KrzyczącyK1b1c, łącznie zmieniany 1 raz.
Dominik upadł przed chwilą w kwalifikacjach SGP. Nie wstaje z toru, bo uskarża się na ból pleców z tego co Marcelina donosi. Ratownicy przynieśli już nosze, ale wciąż czekają. Oby wstał i nic mu nie było
Edit: znoszony jest na noszach.
Edit: znoszony jest na noszach.
Ostatnio zmieniony 12 maja 2023, o 17:12 przez Saeyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Dominik upadł na kwalifikacjach. Znoszą go na noszach
Mocno uderzył. Spadł na plecy z dużej wysokości.
Z tego co na powtórce widać to poleciał bardzo mocno na plecy z całym motocyklem. Przyczepniejszą nawierzchnię musiał złapać.
Mam deja vu z Torunia....
I to się nazywa spierdolony weekend. Oby nic groźnego, zdrowia Domin!
Kacper Tkocz - Giera v.2.0.
Jak ten chłopak zdobył licencję?
Upadek Kubery wyglądał bardzo źle, oby skończyło się na strachu i potłuczeniach...
Jak ten chłopak zdobył licencję?
Upadek Kubery wyglądał bardzo źle, oby skończyło się na strachu i potłuczeniach...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dominika zabezpieczali przed transportem jak w przypadku podejrzenia urazu kręgosłupa. Ale myślę, że to zwykła asekuracja że strony lekarzy. Domin jednak normalnie siedział na torze, a jego mechanicy nie wyglądali na mocno zestresowanych. Oby skończyło się na strachu.