Żużel w TV
Re: Żużel w TV
A i owszem dosypywali. Nawet dziury piachem.
Gała zaś leży w Poznaniu. Jeny jaki to jest parasol...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
W ilości upadków Miedziak ma godnego rywala
- tezetomaniak
- Trener
Właśnie jestem na meczu w Poznaniu i jestem pod wrażeniem jazdy Krakowiaka z ekstraligowym sprzętem xD
Zagar dzisiaj chyba komplecik
Zagar dzisiaj chyba komplecik
Lindback może dać mu radę. Ale szykuje się niezły cyrk w Poznaniu dziś i widowisko z pogranicza drugiej ligi
O co chodzi z tym wirazowym w Poznaniu? :D Bo akurat nie oglądałem
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- tezetomaniak
- Trener
Niestety organizacyjnie Poznań został w drugiej lidze. Jak na to patrze w oczach mam Teżety :)
Edit: cytując klasyka: ALE JAJA
Edit: cytując klasyka: ALE JAJA
Ej, Wy też macie na swoich zegarkach godzinę czterdziestą czwartą szesnaście?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Boże ale ten Dryła się wydziera jak gość ze Stali wygrywa, niech jakąś petycje napiszą bo ich nikt lubić nie będzie
Motor mocny
Thomsen kolejny raz robi robotę.
Potwierdzam to co poprzednio - z kierunku gorzowskiego to ja wole Andersa zamiast Martina ;)
Ostatnio zmieniony 7 maja 2023, o 20:17 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
Thomsen to jest poezja co jedzie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Byle tylko przeciwko nam tak nie jeździł chyba ze na trzeciej pozycji.
Pawlicki jest idiotą
Pawlicki bezczelnie celuje w rywala. Torowy bandyta.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Pawlicki powinien przynajmniej żółtą dostać… on na prawdę kogoś skrzywdzi …
Żużlowy cham i imbecyl. Cieszę się, że jeździ w Sparcie, bo kolegom wyraźnie przeszkadza. Oby tak dalej Piter.
Na szczęście wygląda tak, że Pawlicki po tym sezonie odjedzie jeszcze maks. 2 sezony u beniaminków, a potem I liga bye bye.
Brawa dla Vacula. Pięknie załatwił Thomsena
Mam nadzieję, że nie przyjdzie Kubie do głowy pomysł, aby Jarka wymienić za Vaculika w przyszłym sezonie. Gość regularnie zawodzi w najważniejszych momentach, a robi komplety kiedy w ogóle nie ma to znaczenia.
Boże co za łajza z Vaculika. Ale piękny tor we Wrocławiu deszcz zrobił, nie to co Śledź
Motor mocny
Haron90 pisze:Mam nadzieję, że nie przyjdzie Kubie do głowy pomysł, aby Jarka wymienić za Vaculika w przyszłym sezonie. Gość regularnie zawodzi w najważniejszych momentach, a robi komplety kiedy w ogóle nie ma to znaczenia.
Kubera kończy U24 i musi wejsć za seniora. Podejrzewam, ze wejdzie za Jarka.
Raczej Cierniak wchodzi za najslabszego seniora. Ewentualny transfer będzie wymagać odpalenia dwóch zawodników
Flagg pisze:Raczej Cierniak wchodzi za najslabszego seniora. Ewentualny transfer będzie wymagać odpalenia dwóch zawodników
Dlaczego Cierniak? Cierniak na U24 zapewne. Kubera za Hampela. I zostawiamy resztę albo kontraktujemy kogoś jeszcze za Jacka/Fredkę.