#16990 Postautor: Czarek » 6 maja 2023, o 13:13
Komentarz Przemysława Sierakowskiego: MIAŁEM SIĘ JUŻ NIE DENERWOWAĆ. Przed Toruniem pozbawiono mnie skutecznie złudzeń, podobnie jak nie mam takowych przed następnymi czterema kolejkami. (dwumecze z Wrockiem i Lublinem). Jeden jednak (kolejny) kamyczek do "geniuszu" naszego coacha dorzucę. Bez względu na wyniki Nickiego. Niedomagający emeryt z dorobkiem, acz bez formy, zostaje wystawiony z numerem, który pozwala mu "cieszyć się jazdą" ZAWSZE NA KONIEC SERII. Biegi 3/7/10 i 13. Zawsze na przeoranym torze. Brawo Wy! PS. Forma Gleba? Gleba. Można by Krakowiaka wpuścić... tydzień temu, bo już Go nie ma w klubie. Kolejny obraz geniuszu decydentów GKM. Ciekawe jaki tor będzie w kolejnym meczu na swoim obiekcie. Zapewne duża niespodzianka
CO ROBIĆ DALEJ? Wbrew pozorom to dosyć łatwe. Teraz czwórmecz z potentatami WRO/LUB zatem czas dla Dzika, żeby odpoczął, podgonił treningi i wrócił w pełnej dyspozycji na końcowe, decydujące mecze. NIE MAMY LEPSZEGO GRAJKA, ale w dobrej formie. W tym okresie niech sobie Szczepan zarobi. Za Gleba nie ma alternatywy, więc albo dajemy chłopakowi odpocząć jadąc trójką juniorów (sugerowane), albo jeśli rzeczywiście ma rzekome gwarancje startów (w co nie wierzyłem, ale ostatnie decyzje, choćby oddanie zmiennika Czugunowa wzbudzają duże wątpliwości) - solidne wstrząśnięcie gościem i jeśli nadal zamierza kontunuować karierę na estradzie - renegocjacja wcześniejszych warunków z wypożyczającym. Tyle. Do roboty. Sensownej roboty. Może nawet Ślączka nauczy się odróżniać polewaczkę od ciągnika. A gdyby jeszcze naumiał się korzystać z tego dobrodziejstwa inwentarza w trakcie meczów, to już byłby kosmos.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.