Żużel w TV

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

Re: Żużel w TV

#16951 Postautor: Czarek » 5 maja 2023, o 09:19

kdsz pisze:
Piernik pisze:cały internet przeciwko ruskim w zeszłym roku, jednocześnie mecz Apator -Sparta w tym roku miał większą oglądalność niż jakikolwiek mecz w zeszłym sezonie.

Zabawne, że wymieniłeś akurat te dwa neutralne kluby :lol: Ale faktycznie frekwencja była imponująca. Wg danych ekstraligi mecz oglądało 7844 kibiców, czyli zajętych było 50,59% miejsc na stadionie.
Piernik pisze:Wniosek? Większości kibiców ta dyskusja za ruskimi, przeciw ruskich po prostu nie obchodzi, chcą widowiska
Najwyraźniej kwestia wojny nie ma znaczenia dla kibiców z Torunia i Wrocławia. Nie wyobrażam sobie, żeby kibice Apatora zwyzywali przykładowego Gleba Czugonowa za jego pochodzenie.

Dla mnie ogromne znaczenie ma wojna Armenii z Azerbejdżanem. Możesz mi podpowiedzieć co mam czynić, gdy napotkam obywatela, któregoś z tych państw, na niwie prywatnej, biznesowej lub sportowej?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

KrzyczącyK1b1c
Trener

#16952 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 5 maja 2023, o 12:03

Czarek pisze:
kdsz pisze:
Piernik pisze:cały internet przeciwko ruskim w zeszłym roku, jednocześnie mecz Apator -Sparta w tym roku miał większą oglądalność niż jakikolwiek mecz w zeszłym sezonie.

Zabawne, że wymieniłeś akurat te dwa neutralne kluby :lol: Ale faktycznie frekwencja była imponująca. Wg danych ekstraligi mecz oglądało 7844 kibiców, czyli zajętych było 50,59% miejsc na stadionie.
Piernik pisze:Wniosek? Większości kibiców ta dyskusja za ruskimi, przeciw ruskich po prostu nie obchodzi, chcą widowiska
Najwyraźniej kwestia wojny nie ma znaczenia dla kibiców z Torunia i Wrocławia. Nie wyobrażam sobie, żeby kibice Apatora zwyzywali przykładowego Gleba Czugonowa za jego pochodzenie.

Dla mnie ogromne znaczenie ma wojna Armenii z Azerbejdżanem. Możesz mi podpowiedzieć co mam czynić, gdy napotkam obywatela, któregoś z tych państw, na niwie prywatnej, biznesowej lub sportowej?

A ta wojna nie została czasami oficjalnie zakończona?

Piernik
Szkółkowicz

#16953 Postautor: Piernik » 5 maja 2023, o 16:12

kdsz pisze:

Jak kogoś ruskie brzydzą to raczej nie włączy sobie meczu w którym głównymi bohaterami, nad którymi będzie się spuszczala telewizja będa Artiom z Emilem, zwłaszcza że było wiadome że w Toruniu nic ich złego ze strony kibiców nie spotka z wiadomych powodów. Mimo tego, ten mecz miał rekordową telewizyjna oglądalność.
Mówię o słupkach, ty wyjeżdżasz z czogunovem. Co to ma do rzeczy? Cos sprawiło ze większość żużlowych kibiców, w liczbie niespotkanej w zeszłym sezonie włączyła telewizor i obejrzała mecz w którym zachwycano się ruskimi. Nie oceniam tego, zwracam tylko uwagę ze jest to dziwne, biorąc pod uwagę to co działo się w zeszłym roku w "zuzlowym internecie".
Bo gdybyśmy sugerowali się tym co pisano, to pies z kulawą nogą tego meczu nie powinien włączyć. A stało się inaczej, albo kibice którzy brzydzą się ruskimi z polskimi licencjami z niewiadomych powodów postanowili oglądać ich popisy, słuchać wiwatujacych na ich cześć kibiców i słuchać wielbiacego ich komentarza, albo tak jak pisałem wcześniej, zdecydowana większość kibiców żużla, ma to po prostu w głębokim poważaniu.

I to dla tej większości są sponsorzy, magazyny, eksperci Cieślak z Gollobem, specjalista od sędziowania Demski. Przecież to co ci ludzie tworzą, wydaje się idiotyczne. A jednak to tworzą, bo te słupki się po prostu zgadzają.

rumburaquee
Zawodowiec

#16954 Postautor: rumburaquee » 5 maja 2023, o 18:53

Piernik pisze:
kdsz pisze:

Jak kogoś ruskie brzydzą to raczej nie włączy sobie meczu w którym głównymi bohaterami, nad którymi będzie się spuszczala telewizja będa Artiom z Emilem, zwłaszcza że było wiadome że w Toruniu nic ich złego ze strony kibiców nie spotka z wiadomych powodów. Mimo tego, ten mecz miał rekordową telewizyjna oglądalność.
Mówię o słupkach, ty wyjeżdżasz z czogunovem. Co to ma do rzeczy? Cos sprawiło ze większość żużlowych kibiców, w liczbie niespotkanej w zeszłym sezonie włączyła telewizor i obejrzała mecz w którym zachwycano się ruskimi. Nie oceniam tego, zwracam tylko uwagę ze jest to dziwne, biorąc pod uwagę to co działo się w zeszłym roku w "zuzlowym internecie".
Bo gdybyśmy sugerowali się tym co pisano, to pies z kulawą nogą tego meczu nie powinien włączyć. A stało się inaczej, albo kibice którzy brzydzą się ruskimi z polskimi licencjami z niewiadomych powodów postanowili oglądać ich popisy, słuchać wiwatujacych na ich cześć kibiców i słuchać wielbiacego ich komentarza, albo tak jak pisałem wcześniej, zdecydowana większość kibiców żużla, ma to po prostu w głębokim poważaniu.

I to dla tej większości są sponsorzy, magazyny, eksperci Cieślak z Gollobem, specjalista od sędziowania Demski. Przecież to co ci ludzie tworzą, wydaje się idiotyczne. A jednak to tworzą, bo te słupki się po prostu zgadzają.

Piernik nie piernicz. Masz wybór? Ogląda się co jest.

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#16955 Postautor: niespokojny » 5 maja 2023, o 18:58

A czy to nie kibice Torunia wyzywali Czugunova w zeszlym roku? :lol:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych

Awatar użytkownika
ravajas
Trener
Kontakt:

#16956 Postautor: ravajas » 5 maja 2023, o 19:00

Wydaje mi się, że Częstochowa to weźmie.
pozdrawia:
Rafał Borowski

http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#16957 Postautor: kibicLBN » 5 maja 2023, o 19:31

Krosno niestety, ale po bohaterskim boju dobije raptem do 30' :roll: ,,niby człowiek wiedział, a jednak trochę się łudził..." Cóż, Częstochowa pojechała wreszcie na miarę oczekiwań, Krosno pierwszy ra poniżej i efekt jest jaki jest.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#16958 Postautor: papi » 5 maja 2023, o 19:34

Krosno nie pojechało poniżej oczekiwań, chyba że ktoś wymaga od nich cudów. Albo wierzy ich prezesowi że jadą po niespodziankę ;)

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#16959 Postautor: kdsz » 5 maja 2023, o 19:36

Częstochowianin Musiał o mały włos nie narobił w majtki po akcji Drabika na pierwszym wirażu. A akcja jakich setki w każdym sezonie. No ale z drugiej strony czym ma się emocjonować. Nie dzieje się zbyt wiele, mecz jedostronny, ale warto odnotować, że tor jest dzisiaj dużym atutem CKM. Dobrze, że już w fazie zasadniczej u nich jechaliśmy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#16960 Postautor: kibicLBN » 5 maja 2023, o 19:39

papi pisze:Krosno nie pojechało poniżej oczekiwań, chyba że ktoś wymaga od nich cudów. Albo wierzy ich prezesowi że jadą po niespodziankę ;)

No jednak pojechali poniżej co potwierdza druga faza zawodów. Zwłaszcza juniorzy Krosna powinni nawiązać walkę z częstochowskimi a polegli całkowicie. Po cichu liczyłem na 38-40pkt w ich wykonaniu.

ezbeg
Trener

#16961 Postautor: ezbeg » 5 maja 2023, o 19:53

Fakt rywal nie był zbyt mocny, ale dobrze że mecz na Jasnej Górze mamy za sobą. Maksym D. ma nowe silniki to jedzie. Zobaczymy po serwisie. Rok temu na nowym sprzęcie też jechał. Później bywało różnie. Duny w końcu pojechały tak jak powinny (pomimo jednego słabszego biegu).

Komentarz mocno stronniczy. Markowski jeszcze trzymał poziom, ale Musiał szkoda słów. Ta radość przy akcjach Madsena czy Drabika. To jest nieakceptowalne. Myślę, że powinna pójść petycja z Cz-wy do Eleven. Jestem zniesmaczony.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#16962 Postautor: Saint » 5 maja 2023, o 19:55

I skonczylo sie chyba rumakowanie Milika

Awatar użytkownika
papi
Trener

#16963 Postautor: papi » 5 maja 2023, o 19:55

ale co pokazała druga faza, 1 bieg na 1:5? W tym zespole jest Doyle i o dziwo solidny Kasprzak. U siebie z kolei szokuje Milik. Lebiediew pewnie raz na jakiś czas zaskoczy, ale generalnie to świetny pierwszoligowiec, jeden mecz w Lesznie póki co nie zmienił mojego obrazu. Jechali u faworyta do medalu, mogli zdobyć 32, 35 albo 37 punktów, niewiele by to zmieniło. Miała być deklasacja i była, bez względu czy Milik + Świdnicki + juniorzy przywieźliby 3 punkty czy 8.

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#16964 Postautor: kibicLBN » 5 maja 2023, o 19:59

No ja jednak wolę jak mecze są mniej więcej w kontakcie. Taki mam ,,fetysz". Nie wiem jak Ty? Wiadomo ze szanse Krosna na punkty meczowe wynosiły ułamek procenta, ale liczyłem na więcej niż pokazali.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#16965 Postautor: kdsz » 5 maja 2023, o 20:00

ezbeg pisze:Komentarz mocno stronniczy. Markowski jeszcze trzymał poziom, ale Musiał szkoda słów. Ta radość przy akcjach Madsena czy Drabika. To jest nieakceptowalne. Myślę, że powinna pójść petycja z Cz-wy do Eleven.

Jestem za petycją. W innym wypadku znienawidzą Częstochowę w całej Polsce.

Awatar użytkownika
papi
Trener

#16966 Postautor: papi » 5 maja 2023, o 20:01

ja również wole takie mecze, ale od pojedynku Częstochowa-Krosno nie miałem takich oczekiwań. Pewnie, chętnie bym zobaczył jak Krosno się stawia, ale byłoby to dla mnie duże zaskoczenie

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#16967 Postautor: Saint » 5 maja 2023, o 20:06

Krosno bez Doyle’a to byłaby chyba Ostrovia II. Chyba się potwierdza, że Toruń strasznie pogubiony.

Piernik
Szkółkowicz

#16968 Postautor: Piernik » 5 maja 2023, o 20:15

kdsz pisze:
ezbeg pisze:Komentarz mocno stronniczy. Markowski jeszcze trzymał poziom, ale Musiał szkoda słów. Ta radość przy akcjach Madsena czy Drabika. To jest nieakceptowalne. Myślę, że powinna pójść petycja z Cz-wy do Eleven.

Jestem za petycją. W innym wypadku znienawidzą Częstochowę w całej Polsce.

Spokojnie, skończy się mecz z Grudziądzem od razu konto na forum Wlokniarza zakładam i im wysmaruje o petycji.

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#16969 Postautor: kdsz » 5 maja 2023, o 21:03

Piernik pisze:Spokojnie, skończy się mecz z Grudziądzem od razu konto na forum Wlokniarza zakładam i im wysmaruje o petycji.

Ej stary, nie wygłupiaj się, nie rejestruj się w Czewie. Niech Włókniarza też nienawidzą w całej Polsce, a nie tylko ten Motor i Motor ;)

Ramian1
Senior

#16970 Postautor: Ramian1 » 5 maja 2023, o 21:07

Nicki chyba w tym roku zakończy temat swojej kariery jak nawet nie ogarnia rowniotkiej motoareny...

Barti
Junior

#16971 Postautor: Barti » 5 maja 2023, o 21:09

Wyglada na to ze spadkowicza znamy
Czasami coś napisze

Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#16972 Postautor: Gelo » 5 maja 2023, o 21:10

Przykro się na to patrzy nie ukrywam. Nicki staje się zagrożeniem nie tylko dla rywali ale i dla siebie

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#16973 Postautor: kibicLBN » 5 maja 2023, o 21:12

A Pan Rysiu Kowalski też podupada. Taki był kozak, jakiś dziwny regulamin współpracy miał, że nie wolno było silnika pożyczyć, a teraz proszę- dopuścił ze Dudek próbuje maszyny od innych tunerów. Lampart na Graversenie, a Laguta podejrzewam że dlatego jeszcze fruwa bo to są jednostki przygotowane jeszcze na 2022r. Pan Rysiu z hegemona stał się przeciętny. Zobaczcie na średnie Zmarzlika, Kubery, Janowskiego.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#16974 Postautor: Perez » 5 maja 2023, o 21:21

Wydaje mi się że Toruń to weźmie.

:)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#16975 Postautor: kibicLBN » 5 maja 2023, o 21:45

Wychodzi na to, że chyba jednak Pawlicki zakończył tę piękną historię Nickiego. Szkoda...