Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Mieli co omawiać o meczu w Gorzowie ale przynajmniej obiektywnie zostało to wszystko przedstawione. To był bardzo długi mecz bardzo dużo powtórek i nerwów trochę kosztował także kibiców mówię tu po tym jak sam to przeżywałem.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Gorzów jakie płaczki. Jak w przedszkolu. Prose pani, a Hampel się rusał na starcie trzy razy.
Dawno nie oglądałem magazynu ligowego. I obejrzenie go to był błąd. Takiego stężenia debilizmu na metr kwadratowy jak w tym programie to tylko w sejmie szukać. Rozpatrywanie ataku Zmarzlika w kategorii ewentualnego wykluczenia, what the fuck. Jabłoński heszek śmieszek spod budki z piwem, Dryła pozer, Demski skretyniały dziad nie czujący żużla ani trochę. Współczuję Cegielskiemu (jedyny tam obecny, który wie o co chodzi w żużlu, bez pajacowania), że musi tam siedzieć z tymi elementami.
Dawno nie oglądałem magazynu ligowego. I obejrzenie go to był błąd. Takiego stężenia debilizmu na metr kwadratowy jak w tym programie to tylko w sejmie szukać. Rozpatrywanie ataku Zmarzlika w kategorii ewentualnego wykluczenia, what the fuck. Jabłoński heszek śmieszek spod budki z piwem, Dryła pozer, Demski skretyniały dziad nie czujący żużla ani trochę. Współczuję Cegielskiemu (jedyny tam obecny, który wie o co chodzi w żużlu, bez pajacowania), że musi tam siedzieć z tymi elementami.
Uffff! Nie ma żadnych złamań kręgosłupa u Jabłońskiego juniora!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Gorzów i GKM, jeśli chodzi o płakanie do sędziego, to ta sama mułowa liga. Ta ich mentalność to jest jeden z głównych powodów, dlaczego jedni zawsze będą szorować dupą po dnie ekstraligi, a drudzy będą gonić aferę aferą.
Aha jeszcze co do dzisiejszych meczów i kontrowersji. Wykluczenie Pawlickiego to jakieś kuriozum, absurd, katastrofa. Słów już brakuje. Co to się z tymi sędziami dzieje. Jeszcze gdyby to jakieś beztalencie typu Meyze, Lis albo Kuśmierz. Ale Paweł... No nie przystoi. Czasem chciałbym poznać procesy myślowe zachodzące pod kopułą tych ludzi. Może ktoś ma kontakt z Pawłem to zapyta i się podzieli. Też nie lubię Pawlickiego, ale szanujmy się.
Ja lubię Pitera nie lubię Woryny. Sytuacja fifty fiifty. Ale jakbym był sędzią i musiał kogoś wykluczyć wykluczyłbym Worynę.
a ja lubię Worynę, nie lubię Pawlickiego. I nie ma dla mnie 50/50, Woryna do wykluczenia
Ja jestem team Dannie ;)
Błąd Pawła wziął się prawdopodobnie stąd, że w tamtym sezonie była ostra nagonka na zawodników, którzy jadąc po zewnętrznej kładli się na przeciwnika wymuszając faule. Pawlicki chyba nawet tak w którymś meczu pojechał. Pewnie po sezonie na tych swoich kursach byli uczulani na takie sytuacje i dostali wytyczne jak je interpretować i Paweł zinterpretował według tych wytycznych. Problem w tym, że Woryna zrobił minimalny ruch w prawo co spowodowało kontakt. Gdyby go nie było to ten kontakt prawdopodobnie też by nastąpił i Pawlicki jako ten "kładący się" byłby do wykluczenia według obowiązujących wytycznych.
Błąd Pawła wziął się prawdopodobnie stąd, że w tamtym sezonie była ostra nagonka na zawodników, którzy jadąc po zewnętrznej kładli się na przeciwnika wymuszając faule. Pawlicki chyba nawet tak w którymś meczu pojechał. Pewnie po sezonie na tych swoich kursach byli uczulani na takie sytuacje i dostali wytyczne jak je interpretować i Paweł zinterpretował według tych wytycznych. Problem w tym, że Woryna zrobił minimalny ruch w prawo co spowodowało kontakt. Gdyby go nie było to ten kontakt prawdopodobnie też by nastąpił i Pawlicki jako ten "kładący się" byłby do wykluczenia według obowiązujących wytycznych.
mundzio pisze:Zmarzlik - szpieg z krainy deszczowców :D
Gdyby naszym ktos tak bezczelnie ziornal w zebatki to bysmy go na forum spalili, po uprzednim oskorowaniu. A tu video jak w parkimgu przy Z5 czai tyle kolo Laguty, a w Gorzowie daje cynka co wyniuchal u Vacula. Poki gra z nami to wszystko niby fajnie...
Ciekawie się potoczy walka o utrzymanie. Grudziądz i Krosno mogą zbudować różnice między sobą tylko na 2 sposoby.
1. Bezpośrednie starcie
2. Pośrednie punkty na wyżej notowanych rywalach.
Oba zespoły z Lublinem i Wrocławiem raczej nie mają szans na żadnym torze.
1. GKM zdobył punkt z Częstochową, której Krosno chyba nic nie urwie
2. GKM przegrał na swoim terenie z Lesznem, które w Krośnie może jak najbardziej przegrać, tylko to będzie dopiero w ostatniej kolejce RZ i nie wiadomo jak się rozwinie sytuacja. Krosno wygrywając u siebie od razu ma duże szanse na bonus bo było przecież 46-44.
3. Krosno wygrało u siebie z Toruniem, z szansa nawet na bonus, gdzie GKM podejmie Apatora 18.06 a do tego czasu juz się mogą ogarnąć torunianie i nie stracić punktów.
4. W bezpośrednim starciu bonus jest nierozstrzygnięty. Do lipca to Milik może obniżyć loty, a niektórzy w Grudziądzu się nieco ogarnąć. W Krośnie ewidentne rezerwy ma tylko Świdnicki i może odrobinę Lebiediev. Reszta moim zdaniem jedzie n miare swojego potencjału, a Milik nad stan.
1. Bezpośrednie starcie
2. Pośrednie punkty na wyżej notowanych rywalach.
Oba zespoły z Lublinem i Wrocławiem raczej nie mają szans na żadnym torze.
1. GKM zdobył punkt z Częstochową, której Krosno chyba nic nie urwie
2. GKM przegrał na swoim terenie z Lesznem, które w Krośnie może jak najbardziej przegrać, tylko to będzie dopiero w ostatniej kolejce RZ i nie wiadomo jak się rozwinie sytuacja. Krosno wygrywając u siebie od razu ma duże szanse na bonus bo było przecież 46-44.
3. Krosno wygrało u siebie z Toruniem, z szansa nawet na bonus, gdzie GKM podejmie Apatora 18.06 a do tego czasu juz się mogą ogarnąć torunianie i nie stracić punktów.
4. W bezpośrednim starciu bonus jest nierozstrzygnięty. Do lipca to Milik może obniżyć loty, a niektórzy w Grudziądzu się nieco ogarnąć. W Krośnie ewidentne rezerwy ma tylko Świdnicki i może odrobinę Lebiediev. Reszta moim zdaniem jedzie n miare swojego potencjału, a Milik nad stan.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ge(L)o pisze:Gorzów jakie płaczki. Jak w przedszkolu. Prose pani, a Hampel się rusał na starcie trzy razy.
100% racji.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Speedway pisze:mundzio pisze:Zmarzlik - szpieg z krainy deszczowców :D
Gdyby naszym ktos tak bezczelnie ziornal w zebatki to bysmy go na forum spalili, po uprzednim oskorowaniu. A tu video jak w parkimgu przy Z5 czai tyle kolo Laguty, a w Gorzowie daje cynka co wyniuchal u Vacula. Poki gra z nami to wszystko niby fajnie...
Trzeba przyznać, że grubo. Pytanie czy wcześniej też miewał takie zagrywki. Ale wątpię żeby mu się to teraz nagle pojawiło.
Ale żeby tak bezczelnie się lampić, jestem w szoku.
kibicLBN pisze:Speedway pisze:mundzio pisze:Zmarzlik - szpieg z krainy deszczowców :D
Trzeba przyznać, że grubo. Pytanie czy wcześniej też miewał takie zagrywki. Ale wątpię żeby mu się to teraz nagle pojawiło.
Ale żeby tak bezczelnie się lampić, jestem w szoku.
Nie miewał. Dopiero u nas został do tego wyznaczony jako nowy. Wcześniej kazali szpiegować Wiktorowi, ale nie wywiązywał się ze swojej roli. :)
Ja się dziwię, że to pokazali w kuchni, bo ewidentnie, wizerunkowo, ło tak o jeśli chodzi o BZ. A myślę, że nie raz też takie coś robił w Gorzowie, i na pewno kamery nie raz to uchwyciły.
Myślę, że miał też na celu wytrącenie Artioma z równowagi. Trochę to prowakacyjnie wygląda jak dla mnie.
Artiom co jakiś czas na swojego ig wrzuca posty kibiców o byciu prawdziwym mistrzem, niejako deprecjonujac BZ. Tą sytuację również wyśmiał, to Artiom prowokuje Bartka od jakiegoś czasu na swoich socialach. Nie jakoś perfidnie, chamsko, ale są zaczepki co jakiś czas co spotyka się z dość ciepła reakcja fanów samego Artioma, w tej akurat sytuacji drugiego dna bym się nie doszukiwał.
Przyjeżdża gość na teoretycznie tym samym silniku, który jest tego dnia szybszy, nie dziwie sie że korci by podejrzeć co on ma założone. Zwłaszcza że gość kreuje się na mistrza no i co tu dużo mówić, prowokuje, dogryza. Przyklaskuje jak ktoś pisze "prawdziwy mistrz, a nie przy zielonym stoliku" (Bo takie posty Artiom też wrzuca).
Wydaje mi się już poza tym, że Artiom tymi prowokacjami dobrą robotę Sparcie robi, nakładając dodatkową presję na Bartka w bezpośrednich meczach i to raczej jedyny cel tych zaczepek, jak widać może być skuteczny.
Przyjeżdża gość na teoretycznie tym samym silniku, który jest tego dnia szybszy, nie dziwie sie że korci by podejrzeć co on ma założone. Zwłaszcza że gość kreuje się na mistrza no i co tu dużo mówić, prowokuje, dogryza. Przyklaskuje jak ktoś pisze "prawdziwy mistrz, a nie przy zielonym stoliku" (Bo takie posty Artiom też wrzuca).
Wydaje mi się już poza tym, że Artiom tymi prowokacjami dobrą robotę Sparcie robi, nakładając dodatkową presję na Bartka w bezpośrednich meczach i to raczej jedyny cel tych zaczepek, jak widać może być skuteczny.
Piernik pisze:Artiom co jakiś czas na swojego ig wrzuca posty kibiców o byciu prawdziwym mistrzem, niejako deprecjonujac BZ. Tą sytuację również wyśmiał, to Artiom prowokuje Bartka od jakiegoś czasu na swoich socialach. Nie jakoś perfidnie, chamsko, ale są zaczepki co jakiś czas co spotyka się z dość ciepła reakcja fanów samego Artioma, w tej akurat sytuacji drugiego dna bym się nie doszukiwał.
Artiom ma rację.
blajar pisze:Na omówione sytuacje, wszystkie sytuacje powinny być na korzyść Motoru (dwa wykluczenia przy powtórzeniu we 4 + atak Jasińskiego na Kuberę). Sędzia zapewne zostanie wysłany do innej... parafii.
Pierwszy raz zobaczyłem w kuchni kurw...cego Ziółka.
Tak wysłali, że dostał niedzielny mecz Sparta(k)-Stal o 19:30.
Zobaczymy jeszcze. Pełnej analizy jeszcze nie było, ale Demski wyraźnie dal do zrozumienia, że tam było sporo błędów. Ale znając życie nic się nie zmieni. A dlaczego? Bo bez wpływu na wynik. To tak samo jak z brutalną jazdą. Ktoś pojedzie jak bandyta, ale poszkodowany nie odniesie poważnych obrażeń to po 2 dniach wszyscy zapominają, ale jak ktoś nieumyślnie spowoduje poważną kontuzje, czy jak niedawno wspomniany Woryna - śmierć zawodnika, to buja się z tym nawet latami.
Meyze jest kontuzjowany, nie mają kim rotować nawet. Po sezonie może ktoś nowy i zdegradują Kuśmierza wałkarza, podobnie jak Najwera.
Nie no, nam dali Kalwasińskiego który sędziuje w I lidze. Rok temu miał debiut na meczu Ostrowa i nie wypadł źle. W sumie z tych rezerwowych sędziów popełnia w tym roku najmniejsze babole, bo to co wyprawiają niektórzy w I czy II lidze to woła o pomstę do nieba. Kuśmierz po sezonie dołączy do Substyka i Najwera na wieczne zesłanie do I ligi. No chyba, że nagle dostanie oświecenia ale wątpię.
Z tej kolejki wypadł Lis, ale on na nasze spotkania wypada z urzędu.
Z tej kolejki wypadł Lis, ale on na nasze spotkania wypada z urzędu.
Dzis w eleven fajny mecz - Freddie pojedzie (za Chrisa) przeciwko Dominowi i Bartkowi
Ze jak? Nic nie widzę w rozpisce
kibicLBN pisze:Ze jak? Nic nie widzę w rozpisce
https://www.facebook.com/ElevenSports.Polska
Eleven Sports 3