Hayden pisze:Motor 2024:
1. Zmarzlik
2. Cierniak
3. Kubera
4. Hampel
5. Michelsen![]()
6. Bańbor
7. Grzeszczyk
Zdecydowany faworyt :)
Hayden pisze:Motor 2024:
1. Zmarzlik
2. Cierniak
3. Kubera
4. Hampel
5. Michelsen![]()
6. Bańbor
7. Grzeszczyk
ezbeg pisze:Ale jeśli to co Ostafa pisze i myślą o Słowaku, to znaczy że tematu MM nie ma. Jest foch którejś ze stron i już.
Gelo pisze:Jeżeli prawdą jest co mówił Tomek Dryła Mikkel do Motoru już nie wróci.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Gelo pisze:Jeżeli prawdą jest co mówił Tomek Dryła Mikkel do Motoru już nie wróci.
dannie pisze:Niech spadnie to Leszno, bo też chętnie przygarnąłbym Kołodzieja. Mimo wieku.
KrzyczącyK1b1c pisze:Gelo pisze:Jeżeli prawdą jest co mówił Tomek Dryła Mikkel do Motoru już nie wróci.
Mam nadzieję jednak, że nie. Nie tylko z powodu sympatii do zawodnika, ale żużel jest za mały obecnie, by zawodnika o tej klasie "czarnolistować".
samba pisze:Holdera bym tak szybko nie skreślał, mam przeczucie że zakręci się koło 1,9-2,0. Na torze w Częstochowie, którego jak sam przyznał nie lubi, zrobił bardzo przyzwoity wynik (co prawda sporo nazbierał na Miśkowiaku i juniorach ale pokonał też Madsena i Drabika). Sezon pokaże
dannie pisze:Niech spadnie to Leszno, bo też chętnie przygarnąłbym Kołodzieja. Mimo wieku.
kibicLBN pisze:Teraz jeździ na lotniskach jak as, ale poza tym szału nie ma.
Cooper pisze:Ale my nie jeździmy poza Polską, a na krajowym podwórku Jasio jest kozak, nie wiem jak można nie lubić jego jazdy :)
Co do "ile to potrwa", to żaden argument. A lotniska? Super, czyli w Lublinie mamy kozaka, plus wyjazd w Krośnie ;)