Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Ar2rB pisze:mikas pisze:To napewno znaczy Witamy we Lwowie, teraz trzeba zamienić Lwów na Lublin i powinno być OKAle widze że Ar2rB znalazl coś innego wiec proponuje to jeszcze skonsultować
To co znalazłeś znaczy - Zapraszamy do Lwowa"
A jeśli tak to przepraszam
Fazi pisze:Źle! To jest po rosyjsku, tylko napisane ukraińskimi literami.
po ukraińsku będzię:
Щиро вітаємо в Любліні!
Możecie mi wierzyć, znam biegle ukraiński.
Toż przecież szczerze się przyznałem, że znam rosyjski hehe
Tylko Lublin zapisałem po ukraińsku
W każdym razie już wiadomo kto jest specem od tłumaczenia tekstów z Józkowego na nasze
A teraz panowie farby w dłoń i do dzieła
A ja już wychodze z domciu...
Kuciapa w Zielonej Górze - w Lublinie tylko na trybunach !
Jak się wczoraj nieoficjalnie dowiedzieliśmy, najskuteczniejszy zawodnik Stali Rzeszów w sezonie 2004, uzgodnił warunki kontraktu indywidualnego z drużyną ZKŻ Quick-Mix Zielona Góra. Klub z Zielonej Góry zobowiązał się zapłacić sumę odstępnego zapisaną w kontrakcie Maćka - 100 tysięcy złotych - w najbliższym możliwym terminie po zakończeniu sezonu, tj. 20 stycznia 2005 roku. Nasz klub jednak nie otrzyma gotówki, ponieważ taką samą kwotę transferową mają zapisaną w kontrakcie zawodnicy z Zielonej Góry: Bartosz Kasprowiak oraz Alan Marcinkowski. Zielonogórzanie są juz "po słowie" ze Stalą i do uzgodnienia pozostały tylko szczegóły indywidualnych kontraktów. Zostaną one podpisane w przyszłym tygodniu, ponieważ obaj zielonogórzanie przyjadą do Rzeszowa w środę. Maciej Kuciapa powiedział, że aby sie rozwijać musi jeździć w Ekstralidze, a nie wierzy w tegoroczny awans Stali. Jego decyzja spowodowana była także zaległościami finansowymi klubu wobec zawodnika. Z tego własnie powodu lider naszej drużyny nie wystąpi dzisiaj w Lublinie. Zjawi sie jednak na lubelskim stadionie, aby wspierać rzeszowską drużynę.
To info z Forum rzeszowskiego.
Cos mi tu smierdzi...
Przeciez on nie mysli! Podpisze z Zielonka, ktora "wlasnorecznie" zdegradujemy!
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, o 13:50 przez Prymus, łącznie zmieniany 1 raz.

To było piękne ,apetyt rośnie w miary jedzenia.
Teraz czas na Zielonke,lub Bydgoszcz.
Podziękowania dla wszystkich naszych zawodników, oby tak dalej.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, o 20:07 przez marwit, łącznie zmieniany 1 raz.
-
marianx