istred pisze:Etam, od Apatora to jesteście sporo lepsi. Ale z tym niefartem to fakt, ja myślę, że to wina Świącika :D
Włókniarz od kilku lat ma problem z domowym torem. Jak to ogarną, to potencjałem wielce nie odstają od Motoru i Sparty. O ile w ogóle odstają.
Z Apatorem ciężko porównywać, nawet zakładając dalsze problemy z torem.
Problem z torem po przyjściu Kędziory został rozwiązany tak myśle. Przegraliśmy z Gorzowem bo nas płaczek Chomski niestety załatwił , komisarze asfalt wylali , czasy ponad 2 sekundy gorsze jak zawsze i po temacie.
Karamba pisze:O nie kolego w tym meczu jest tyle podtekstów , kontekstów , pretekstów itp itd Max przecież przeszedł z jednego do drugiego klubu , Fred jeszcze w tamtym sezonie u was też jeździł niechciany ma coś do udowodnienia a już telenowela brazylijsko-duńska Mikkela odchodzi zostaje obraził się ratują sytuacje nie ma szans pokazał serduszko Kubie nie to nie było serduszko stawia ten mecz w kontekście ( pomijam forum ,że w zależności od wyniku trzeba było żeby został albo o już dołuje tylko klub zmienił ) to przynajmniej do rewanżu w Lublinie Kuba albo Misio powiedzą i co k... tere fere kto tu jest thebeściak .
Co do samego meczu to fajnie to Flagg nakreślił , ja podtekstów też nie widze.