Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
- kuki
- Kontakt:
Regdal pisze:Nie będzie łatwo,ponieważ marne józki pożyczają silniki od Rempałów.
![]()
![]()
No i widać że Mojrzeszów nie jeździ feir.To jest jakbyśmy my wzieli silniki dla chłopaków od pierwszej ósemki GP!!
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
- jas
- Senior
- Kontakt:
kuki pisze:Regdal pisze:Nie będzie łatwo,ponieważ marne józki pożyczają silniki od Rempałów.
![]()
![]()
No i widać że Mojrzeszów nie jeździ feir.To jest jakbyśmy my wzieli silniki dla chłopaków od pierwszej ósemki GP!!
Z tym, ze się obawiają dzisiejszego meczu to się zdecydowanie zgadzam, ale co widzisz nie fair w pożyczeniu silników?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
kuki pisze:No i widać że Mojrzeszów nie jeździ feir.To jest jakbyśmy my wzieli silniki dla chłopaków od pierwszej ósemki GP!!
Proszę wziąć, łapać do wiadra ile tylko się zmieści. Co nie jest zabronione jest siłą rzeczy dozwolone
Słowem uzupełnienia jeszcze. Do Ukrainy macie barany w lini prostej w przybliżeniu (granica błędu kilkadziesiąt metrów) taką samą odległość jak Rzeszów, o Białorusi już nie wspominając - a tam wszak największa stagnacja wśród krajów byłego bloku SRR... Od kogo więc ciągnie bardziej orientem?
Ostatnio zmieniony 19 września 2004, o 12:13 przez vargoth, łącznie zmieniany 1 raz.
Black Metal shall neither be a part of the Heavy Metal community nor shall it be a 'Trend' for brainless kids
mikas pisze:A ty przypadkiem nie powinienes byc juz w drodze do Lublina?? Wielki kibic się znalazł zza klawiatury, ale do Lublina to sie dupy nie chciało ruszyc nie??
to jakis gowniarz jutro sie chlopakom w podstawowce pochwali jak to nawrzucal kibolom z lublina
a teraz to on nie jest w drodze na mecz tylko grzecznie z mama tata i babcia idzie na msze do kosciolka
-
Gość
a ja uwazam, ze z tymi slinikami od rempalow to jakis bubel.
predzej jozki rempalom oddaja, a nie od nich pozyczaja, nie silniki, a pieniadze i nie na mecz, a za 'rempala speedway stars'...
a tak ogolnie, to mysle, ze wygramy 50:40. licze na tlumy i zawalisty doping. oby tylko nie potwierdzilo sie powiedzenie: "umiesz liczyc - licz na siebie"...
predzej jozki rempalom oddaja, a nie od nich pozyczaja, nie silniki, a pieniadze i nie na mecz, a za 'rempala speedway stars'...
a tak ogolnie, to mysle, ze wygramy 50:40. licze na tlumy i zawalisty doping. oby tylko nie potwierdzilo sie powiedzenie: "umiesz liczyc - licz na siebie"...
jest taki koleś w żółtej koszulce ksywka "czarny" on taki mądry i zawsze lata do sektora przyjezdnych i flagą macha idiota zamiast siedzieć na dupie i kibicować swojej drużynie. A tak w ogóle to boje sie troche że Trumna może dać sie sprowokować mojrzeszowiakom i zacznie kogoś lać, a to może być wykluczenie do końca meczu
Jeśli ten mecz nie przyciągnie rekordowej frekwencji w tym sezonie
to ja już nie wiem co musiałoby sie dziać na naszym stadionie.
Mamy dziś wszystko ,pogoda super,mecz o największą stawkę w tym
roku,rywal prawie z za miedzy.
Ludzie kto żyw pędem na stadion
Nasi zawodnicy potrzebują wsparcia swoich kibiców
Także finansowego...
to ja już nie wiem co musiałoby sie dziać na naszym stadionie.
Mamy dziś wszystko ,pogoda super,mecz o największą stawkę w tym
roku,rywal prawie z za miedzy.
Ludzie kto żyw pędem na stadion
Nasi zawodnicy potrzebują wsparcia swoich kibiców
Także finansowego...
Geest pisze:Gawrzyk pisze:zna ktos ukrainski????
mozna by zrobic transparent po ukrainsku "witamy w lublinie"
ej, zajebisty kmin! Piotrek, Daniel i ja przynosimy po przescieradle i robimy przed meczem transparenty. niech ktos zapoda jak to bedzie po ukrainsku!!!!!!!
Добро пожаловать в Люблiн.
nie wiem czy bedzie ok hehe
Gawrzyk pisze:nie powinno byc zadnego bratania, bo jozek to najwiekszy wrog.
Mecz jest na smierc i zycie a tu jeszcze im braawa bic. skandal!
To tak jakby przed wojna zolnierze sobie buzi dali i zyczyli powodzenia.
Zdecydowanie nie dla bratania z mojrzeszowem.
Bratanie się z Rzeszowem może nie wchodzi w rachubę, ale uważam że jednak powinniśmy pójść po piętnastym biegu do sektora gości, aby ich pocieszyć po przegranym meczu. To byłby ładny gest ze strony zwycięzców.
- Łoptymista
- Trener
varggoth destroy-yourself pisze:Nie ma obaw. Wyjeżdżam 12:30Życzę jeszcze raz emocji i wysokiej porażki.
Ten twój avatar to zapowiedź tego co sobie zrobisz po meczu? Może szkoda twojego czasu i weź się powieś już teraz i tak dostaniecie w tyłek. Moim, i nie tylko moim zdaniem, osoba o tak wybujałych ciągotach do samozniszenia jak ty powinna uczynić to jak najszybiej.
Życzę mocnego sznura i solidnej gałęzi.