Hayden pisze:Co właśnie powiedział Lorek przed zadaniem pierwszego pytania Pollestadowi? Autentycznie nie zrozumiałem ani jednego słowa
Wyliczał norweskich zawodników.
Hayden pisze:Co właśnie powiedział Lorek przed zadaniem pierwszego pytania Pollestadowi? Autentycznie nie zrozumiałem ani jednego słowa
ezbeg pisze:CKM1946 pisze:ezbeg pisze:W sumie opisał całą historię tak jak to już było omówione na forum. Dogadali się "na gębę" bez papieru, później MM chciał więcej, pokłócili się, potem w klubie próbowali ratować sytuację ale druga strona nie chciała. A co do tego czy wróci czy nie. Pożyjemy zobaczymy. Zależy jak bardzo została urażona duma Duńczyka i czy będzie chciał jeszcze współpracować z Kępą, no i czy sam Kępa chce go w Motorze. Może być też jak z Lambo gdzie uraz do klubu podobno jest spory i szanse na jego powrót są niskie. W każdym razie, na chwilę obecną wzmocniliśmy niewygodnego dla nas rywala.
Było jak dobrze tutaj mówione że to Michelsen chciał wrócić do rozmów a według tego co mówi Dryła to klub chciał a Michelsen już nie.
Ja kojarzę, że ktoś wspominał o ruchach ze strony klubu. Mogłem też usłyszeć "na mieście". To było tak przewałkowane że pojawiało się wiele sprzecznych informacji. No ale nieważne. Niech mu się wiedzie. Zaś w Grudziądzu dacie radę. Duńczycy pociągną wynik.
Hayden pisze:Z Woryna GKM nie wyszedłby z 35. Częstochowa wygląda nieźle, ale jakoś się ich nie obawiam
Flagg pisze:Hayden pisze:Z Woryna GKM nie wyszedłby z 35. Częstochowa wygląda nieźle, ale jakoś się ich nie obawiam
Przecież za jadącego Woryne Karczewski zrobił 3 pkt, a Kupiec 2. Woryna zrobiliby więcej?
Racja. No, to moze Woryna poradziłby sobie ze SzczepaniakemCKM1946 pisze:Flagg pisze:Hayden pisze:Z Woryna GKM nie wyszedłby z 35. Częstochowa wygląda nieźle, ale jakoś się ich nie obawiam
Przecież za jadącego Woryne Karczewski zrobił 3 pkt, a Kupiec 2. Woryna zrobiliby więcej?
Karczewski 3 pkt zrobił w swoim biegu