Treningi
Re: Treningi
I tak ten mecz nie ma znaczenia, poza pokazowym. Sezon dla nas zaczyna się od playoff.
Niby tak, ale zdecydowanie lepiej byłoby przystąpić do dwumeczu finałowego mając z tyłu głowy, że dwa mecze z rundy zasadniczej są do przodu. Coś takiego jak pewność siebie budowana na poprzednich wynikach naprawdę istnieje w sporcie.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ge(L)o pisze:I tak ten mecz nie ma znaczenia, poza pokazowym. Sezon dla nas zaczyna się od playoff.
Mimo wszystko lepiej być jak najwyżej. Wówczas chociażby jako lider remis w dwumeczu ratuje ci dupę, a rewanże jedziesz u siebie, co również jest bardziej dogodne.
No i lepiej odbierać złoto na swoim stadionie, a nie na stadionie we Wrocławiu

No wiesz, odebrać Wrocławiowi, który już był w ogródku, już witał się z gąską, złoto na Olimpijskim też byłoby smaczne :)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Nie za bardzo można witać się z gąską nie wychodząc w pierwszym meczu z 30pkt :D
Uwaga! Informacja ważna!
Dziś trening ma być. Wszyscy podobno mają być z zawodników podobno Bartula już jest też. Robią tor pełną parą. Koło 14 15 mają zacząć śmigać.
Dziś trening ma być. Wszyscy podobno mają być z zawodników podobno Bartula już jest też. Robią tor pełną parą. Koło 14 15 mają zacząć śmigać.
Bus Bartka widziany pod Arche :)
Bartula podobno nie jeździł w Gorzowie tak traktorem. U nas to rządzi się pełną parą. Może tor chce szybko ogarnąć żeby pojeździć. Stadion otwarty można wchodzić na luuzie
Bartek już witał się z kibicami okejke pokazywał bo z 30 osób tylko z telefonem stało i nagrywali. Więc można przychodzić na spokojnie zróbmy jak najwięcej nas niech zobaczy co to Lublin. A kibice stali już się bulwersują w komentarzach pod filmikiem z Bartkiem w traktorze.
Wygląda na to jakby się coraz więcej ludzi w parku maszyn gromadziło. I mechanicy chyba Zmarzlika coś kombinują. Może coś dziś będzie. Bartek chyba bardzo by chciał już wyjechać. Zadowolony jeździ jak dziecko tym traktorem. Oj widzę że Bartkowi już się tu podoba. Nasz chłopak
Pytałem pracownika to mówił że chcą twardo dziś pojeździć. Podobno mają jeździć do wieczora nawet ze światłem jak będzie już późno.
Kuberax pisze:Bartula podobno nie jeździł w Gorzowie tak traktorem. U nas to rządzi się pełną parą. Może tor chce szybko ogarnąć żeby pojeździć. Stadion otwarty można wchodzić na luuzie
Można wchodzić ale o 15 nic się nie działo.
Bartek jezdzi teraz.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Saint pisze:Bartek jezdzi teraz.
Dużo osób na trybunach?
Kilkadziesiat osob
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Saint pisze:Kilkadziesiat osob
A widziałeś busy jakichś innych zawodników?
Vuolas i Bowes byli. Antti sie rozpakowal i spakował. Bowes jest dalej w parkingu.
Saint pisze:Vuolas i Bowes byli. Antti sie rozpakowal i spakował. Bowes jest dalej w parkingu.
A "żużlowcy"? :D
Hmm, mam nadzieję, że nie pozwolą BZ zrobić toru typowo pod siebie, co spowoduje, że reszta chłopaków będzie musiała swoje notatki do kosza wyrzucić i uczyć się toru na nowo :-(
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Haron90 pisze:Hmm, mam nadzieję, że nie pozwolą BZ zrobić toru typowo pod siebie, co spowoduje, że reszta chłopaków będzie musiała swoje notatki do kosza wyrzucić i uczyć się toru na nowo :-(
Dlatego fajnie gdyby reszta chłopaków też trenowała, szczególnie Jack.
KrzyczącyK1b1c pisze:Haron90 pisze:Hmm, mam nadzieję, że nie pozwolą BZ zrobić toru typowo pod siebie, co spowoduje, że reszta chłopaków będzie musiała swoje notatki do kosza wyrzucić i uczyć się toru na nowo :-(
Dlatego fajnie gdyby reszta chłopaków też trenowała, szczególnie Jack.
Powinien być przyczepniejszy w końcu na takich najbardziej lubią Zmarzlik, Lindgren, Jack.
Byłem na treningu już od 15 i powiem tak. Tor bardzo mokry i przyczepny na prostej startowej. Rano zdjęli dopiero plandekę. Cały czas go bronowano, później już ubili walcem.
Bartek mega szybki, jak kręcił po 4 kółka to z ciekawości liczyłem mu czas i kręcił się koło rekordu toru. Podejrzewam, że te wyśmienite czasy to sprawka przyczepności toru.
A jeździł na traktorze, bo po prostu chciał. Później też mu oferowali czy na walcu nie chce pojeździć, ale nie skorzystał :)
Bartek mega szybki, jak kręcił po 4 kółka to z ciekawości liczyłem mu czas i kręcił się koło rekordu toru. Podejrzewam, że te wyśmienite czasy to sprawka przyczepności toru.
A jeździł na traktorze, bo po prostu chciał. Później też mu oferowali czy na walcu nie chce pojeździć, ale nie skorzystał :)