Motor Lublin w sezonie 2023
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Faktycznie działalność social media naszego klubu jest ostatnio żenująca. Sezon tuż tuż, a tam kompletna cisza. Przejrzałem właśnie ostatnie wpisy na FB i od początku marca tylko reklamy sponsorów i życzenia. Zero informacji.
Mam nadzieję że ktoś pójdzie po rozum do głowy i w ramach rekompensaty za embargo na informacje będzie jakaś transmisja ze sparingu w Toruniu.
Gelo pisze:Mam nadzieję że ktoś pójdzie po rozum do głowy i w ramach rekompensaty za embargo na informacje będzie jakaś transmisja ze sparingu w Toruniu.
Humor ci dopisuje widzę ;)
Ale co do informacji to prawda, dowiedzieć się czegoś w ostatnim czasie graniczy z cudem. O sparingach nic nie wiedzielibyśmy, gdyby nie Apator. O zgrupowaniu w Gorican z instagrama zawodników można się dowiedzieć. Ciekawe czy kevlary zaprezentują przed sezonem czy w Wielkanoc na meczu je dopiero zobaczymy.
Saeyl pisze:Gelo pisze:Mam nadzieję że ktoś pójdzie po rozum do głowy i w ramach rekompensaty za embargo na informacje będzie jakaś transmisja ze sparingu w Toruniu.
Humor ci dopisuje widzę ;)
Ale co do informacji to prawda, dowiedzieć się czegoś w ostatnim czasie graniczy z cudem. O sparingach nic nie wiedzielibyśmy, gdyby nie Apator. O zgrupowaniu w Gorican z instagrama zawodników można się dowiedzieć. Ciekawe czy kevlary zaprezentują przed sezonem czy w Wielkanoc na meczu je dopiero zobaczymy.
Katujcie im na FB, choć wątpię czy to coś zmieni.
A w ii i i lidze było tak słodko, a teraz mają nas w 4 literach, karnety sprzedane, w dupie mieć kibica :D
-
CKM1946
- Zawodowiec
qpa pisze:A w ii i i lidze było tak słodko, a teraz mają nas w 4 literach, karnety sprzedane, w dupie mieć kibica :D
Czyli jak w każdym klubie. Kibic jest dojną krową tylko i tak jest od zawsze. Przyniosłeś kase za karnet to siedź cicho i ciesz sie że możesz mecz oglądać
CKM1946 pisze:Przyniosłeś kase za karnet to siedź cicho i ciesz sie że możesz mecz oglądać
W Lublinie można jeszcze dodać: "a jak ci nie pasuje to mam ze 3 tysiące kibiców na twoje miejsce" ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dlatego należy jak najszybciej zakończyć tę degrengoladę i wrócić tam, gdzie nasze miejsce. Do pierwszej ligi, bez ruskich flag na pierwszym łuku, bez karnetowiczów januszy, bez Zmarzlika. Tęsknię.
Na szczęście Rzeszów blisko i ekspresówka całkiem niezla.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
CKM1946 pisze:qpa pisze:A w ii i i lidze było tak słodko, a teraz mają nas w 4 literach, karnety sprzedane, w dupie mieć kibica :D
Czyli jak w każdym klubie. Kibic jest dojną krową tylko i tak jest od zawsze. Przyniosłeś kase za karnet to siedź cicho i ciesz sie że możesz mecz oglądać
No nie jak w każdym. W Lublinie mam ostatnio wrażenie, jakby ktoś w klubie miał satysfakcję z ,,golenia frajerów" czyt. kibiców i miał z tego fetysz. Jawne olewanie i maksymalne dojenie cenami wyrasta do absurdalnego poziomu.
Niedługo załatwią prowizję od podnośników, albo zaczną sprzedawać bilety na pobyt na Zygmuntowskich w trakcie meczu, przecież odgłosy meczu też są coś warte...
Od dwóch lat kibicuję wyłącznie na wyjazdach, do tej pory chodziło głównie o to, że nie chciałem bić się o bilety, ale teraz po prostu śmieją się nam w twarz
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Ge(L)o pisze:Dlatego należy jak najszybciej zakończyć tę degrengoladę i wrócić tam, gdzie nasze miejsce. Do pierwszej ligi, bez ruskich flag na pierwszym łuku, bez karnetowiczów januszy, bez Zmarzlika. Tęsknię.
Najpierw myślałem, ze to sarkazm i nawet się uśmiechnąłem. Potem jednak zobaczyłem, że autorem wpisu jest Ge(L)o xD
https://sport.interia.pl/zuzel/news-co- ... Id,6652173
Czyżby Ola Marmuszewska nie ogarnęła tematu...
Czyżby Ola Marmuszewska nie ogarnęła tematu...
ROW i Mrozek? No to na bank faktura będzie wystawiona :D
Przyjdzie poleconym wraz z fakturą za Łagutę.
Kubera wstawił zdjęcia z treningu, wydaje mi się, że ma tam nowy kewlar klubowy
EDIT: chyba że to na turnieje indywidualne, a po prostu ma logo klubowe
EDIT: chyba że to na turnieje indywidualne, a po prostu ma logo klubowe
Ostatnio zmieniony 13 marca 2023, o 18:30 przez papi, łącznie zmieniany 1 raz.
papi pisze:Kubera wstawił zdjęcia z treningu, wydaje mi się, że ma tam nowy kewlar klubowy
Nie, to kevlar indywidualny Dominika na sezon 2023.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
no właśnie nie zdążyłem edytować posta :)
Widzę że Domin przejął bmw po Lamparcie i wreszcie zrezygnował z asymetrycznej stylówy kasków
Domin już rok temu miał na daszku reklamę BMW. Z kolei Lindgren na motocyklu i obiciach ma reklamę naszego salonu BMW (Best Auto), zamiast tego z Częstochowy (Frank Cars), a zatem w mniejszej części przejął zaplecze sponsorskie po MM.
Gelo pisze:Widzę że Domin przejął bmw po Lamparcie i wreszcie zrezygnował z asymetrycznej stylówy kasków
Akurat kaski miał fajne, od razu widać było że Domin. Asymetria is cool ;-)
kibicLBN pisze:CKM1946 pisze:qpa pisze:A w ii i i lidze było tak słodko, a teraz mają nas w 4 literach, karnety sprzedane, w dupie mieć kibica :D
No nie jak w każdym. W Lublinie mam ostatnio wrażenie, jakby ktoś w klubie miał satysfakcję z ,,golenia frajerów" czyt. kibiców i miał z tego fetysz. Jawne olewanie i maksymalne dojenie cenami wyrasta do absurdalnego poziomu.
Niedługo załatwią prowizję od podnośników, albo zaczną sprzedawać bilety na pobyt na Zygmuntowskich w trakcie meczu, przecież odgłosy meczu też są coś warte...
Od dwóch lat kibicuję wyłącznie na wyjazdach, do tej pory chodziło głównie o to, że nie chciałem bić się o bilety, ale teraz po prostu śmieją się nam w twarz
Wyrazicie jakieś swoje zdanie pod budynkiem klubowym/stadionem czy gdziekolwiek? Czy jednak będziecie potulnymi barankami/kozłami? Zwykle inni kibice wyrażają głośno swoje zdanie jeśli coś im się nie podoba.
Ale że co? Że kibice maja isc pikietować, bo klub nie wrzuca info o sparingach i kevlarach na SM? Czy że filmiki ze zgrupowań/meczy sa za krótkie?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Raczejj pisze:kibicLBN pisze:CKM1946 pisze:
Wyrazicie jakieś swoje zdanie pod budynkiem klubowym/stadionem czy gdziekolwiek? Czy jednak będziecie potulnymi barankami/kozłami? Zwykle inni kibice wyrażają głośno swoje zdanie jeśli coś im się nie podoba.
Jak Ziółkowski walnie kuwetą Kępę.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]