Żużlowe różności
Re: Żużlowe różności
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10412 ... tacja-nogi
Dramat Kudriaszowa.Szkoda chłopaka.Trochę punktów zdobył dla Lublina.Nie tylko punkty były ważne.
Dramat Kudriaszowa.Szkoda chłopaka.Trochę punktów zdobył dla Lublina.Nie tylko punkty były ważne.
mecz z ostrowem uratował,nie ważne w jaki sposób
jak Przedpełski próbował tak ratować Włókniarza, to został zmieszany z błotem ;)
zdrowia Andriej
zdrowia Andriej
Mina Widery wówczas bezcenna... Zdrowia Andriej.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
papi pisze:jak Przedpełski próbował tak ratować Włókniarza, to został zmieszany z błotem ;)
Przedpełski nie poniósł żadnej kary poza wykluczeniem. Andriej został surowo potraktowany i wystarczy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- Dragon_Juventino
- Junior
Maxx pisze:Mina Widery wówczas bezcenna... Zdrowia Andriej.
Taaa... powstał wtedy jeden z najfajniejszych transparentów nawiązujący do jego słów:
''MOTOR OSTROVIA 5:0, moralnym zwycięzcą Widera'' ;)
Dla Andrieja dużo zdrowia. Bardzo przykra sprawa.

https://www.espeedway.pl/news,imponujac ... 73,12.html
25.03 pożegnanie PePe, na liście startowej Zmarzlik, Kubera i Hampel.
https://www.espeedway.pl/news,dimtiri_b ... 76,12.html
Ciekawostka od Berge: "Działacze od kilku lat pracują nad Grand Prix Francji i jestem pewien, że może to wkrótce nastąpić".
25.03 pożegnanie PePe, na liście startowej Zmarzlik, Kubera i Hampel.
https://www.espeedway.pl/news,dimtiri_b ... 76,12.html
Ciekawostka od Berge: "Działacze od kilku lat pracują nad Grand Prix Francji i jestem pewien, że może to wkrótce nastąpić".
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10421 ... eni-zdanie
Tomaszek podpadł w sierpniu internetowym pismakom, a teraz ci przeszli do ataku. Amunicję mają ostrą, ciekawe co na to zainteresowany?
Tomaszek podpadł w sierpniu internetowym pismakom, a teraz ci przeszli do ataku. Amunicję mają ostrą, ciekawe co na to zainteresowany?
Przecież to Polacy będą startowali, z polskimi licencjami ;)
Sebekmotor pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1042124/dziennikarz-nie-chcial-komentowac-meczow-rosjan-teraz-zmieni-zdanie
Czuję, że rzuci to wszystko w diabły, wyjedzie i zaszyje się gdzieś na Syberii
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
No sytuacja jest dla niego mało komfortowa. Ma trochę czasu żeby coś wymyśleć.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Sebekmotor pisze:No sytuacja jest dla niego mało komfortowa. Ma trochę czasu żeby coś wymyśleć.
Ma dwa wyjścia. Rzuca robote i unosi sie honorem albo ma wyjebane, komentuje mecze i dalej zarabia na chleb.
Co by nie powiedzial w miedzyczasie bedzie zle odebrane i lepiej zeby tego nie robil
Juz powiedział w jakimś internetowym programie że to jego robota i ma wywalone na to co ludzie powiedzą.
nie rzuci roboty i bedzie dalej komentowal, pieniadze nie smierdza, a tym bardziej z C+
Nie jestem jakimś wielkim fanem tej stacji ale dlaczego miałby rzucać robotę? Jest dobry. Moim zdaniem najlepszy (Noskowicz to nędzna podróba). Można się spierać czy komentator sportowy powinien się wcielać w rolę mentora i czy nie jest to pomylenie ról. Z drugiej strony wygłosił swoją opinię, do której ma pełne prawo. I na dzisiaj przyznałbym mu rację. Nie rozumiem tej liberalizacji. Chociaż kacapia jest w prawie ja bym ich nie dopuścił do jazdy, nie pozwoliłbym na grę w tenisa i uczestnictwa w igrzyskach. Miejsce mentalnych hunów jest w tajdze i na Syberii a nie w zachodnim świecie. Uprzedzając fakty - tak Czarku Ukry spod czerwono czarnej flagi też nie są święte ;)
,,Ukry spod czerwono-czarnej flagi " nie walczą na wojnie, tylko siedzą na tyłku i czytają w internecie jak idzie kolegom ze wschodu. Cześć z nich kibicuje, cześć ma to gdzieś, a część wrzuca posty na facebooku. Centralna i wschodnia Ukraina jest nam bliższa mentalnie i cywilizacyjnie niż zacofany i mniej ciekawy zachód Ukrainy.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Niestety widziałem (o zgrozo w tvn) materiał, że w okopach na wschodzie Ukrainy są flagi czerwono czarne. Pytanie WTF?
Dopiero co banowaliśmy Rosjan z życia publicznego, a teraz mamy ich oklaskiwać, a nawet dajemy obywatelstwa. To co, cała żużlowa centrala i pół żużlowego środowiska mogło sobie zmienić zdanie, a jeden komentator TV nie moze?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No nie pół. Na wszystkie kluby w Polsce tęsknili za nimi tylko we Wrocławiu, Toruniu i trochę Grudziądzu. W imię partykularnych interesów. Z tego co kojarzę Drylson twierdził, że nie chce z nimi gadać - nie mówił nigdy, że nie będzie komentował meczów z ich udziałem i że jak mu przydzielą mecz z kacapami - to zwolni się z pracy. To jednak różnica. Być może z obrzydzeniem ale będzie wykonywał swoją robotę.
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2023, o 08:37 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Chodziło mi raczej o całość środowiska żuzlowego, czyli uwzględniając zawodników, obsługe, działaczy, dziennikarzy itp. Nie tylko kluby. Jak zapadała decyzja o banie, to w mediach mozna było co rusz czytac/sluchac opinie popierajace/krytykujące decyzję działaczy. A teraz? Cisza. Poza tam jakimiś pojedynczymi wypowiedziami, to wszyscy przeszli nad tym do porzadku dziennego
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Flagg pisze:Dopiero co banowaliśmy Rosjan z życia publicznego, a teraz mamy ich oklaskiwać, a nawet dajemy obywatelstwa. To co, cała żużlowa centrala i pół żużlowego środowiska mogło sobie zmienić zdanie, a jeden komentator TV nie moze?
Może ,tylko trochę głupio wyszło. Dziwi mnie, że tak inteligentny gość wpuścił się tym debilnym listem w takie maliny. Trudno mu będzie tak po prostu przyjść na stadion i komentować mecze.
Flagg pisze:Chodziło mi raczej o całość środowiska żuzlowego, czyli uwzględniając zawodników, obsługe, działaczy, dziennikarzy itp. Nie tylko kluby. Jak zapadała decyzja o banie, to w mediach mozna było co rusz czytac/sluchac opinie popierajace/krytykujące decyzję działaczy. A teraz? Cisza. Poza tam jakimiś pojedynczymi wypowiedziami, to wszyscy przeszli nad tym do porzadku dziennego
To tak. Ta decyzja jest głupia. Być może umocowana prawnie ale głupia. Putin ma wszelkie prawa w odbycie. Należało postąpić ekstraordynaryjnie na poziomie światowym.
Sebekmotor pisze:Flagg pisze:Dopiero co banowaliśmy Rosjan z życia publicznego, a teraz mamy ich oklaskiwać, a nawet dajemy obywatelstwa. To co, cała żużlowa centrala i pół żużlowego środowiska mogło sobie zmienić zdanie, a jeden komentator TV nie moze?
Może ,tylko trochę głupio wyszło. Dziwi mnie, że tak inteligentny gość wpuścił się tym debilnym listem w takie maliny. Trudno mu będzie tak po prostu przyjść na stadion i komentować mecze.
Bo taka jest moralność dziennikarzy. Jeszcze niedawno ci sami ludzie opowiadali ludziom kompletne głupoty na temat pandemii, a gdy teraz rzeczywistość pokazała, że były to opłacone kłamstwa to żaden z nich nie przeprosił. Przerzucili się na temat Ukrainy. Dostali zgodę na hejtowanie Rosjan (niby wszyscy są teraz antyrasistami i wrogami ksenofobii...) i traktują ich jak zwierzęta. Skończy się wojna i zmienią retorykę o 180 stopni.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ale dlaczego ma byc mu trudno? Bo jakis debil Bierzyński czy inny wrzuci płaczliwego tweeta, ze Dryła jest bez honoru? Akurat mam dziwne przekonanie, ze w samym środowisku zuzlowym Dryła ma jednak trochę wiecej "sympatyków" niż nasi polscy rosjanie. A kibice? kto będzie na niego gwizdał? Ci Torunianie, którzy rzucali się do Czugunova, czy Ci, którzy spiewali pieśni pochwalne Emilowi?Sebekmotor pisze:Flagg pisze:Dopiero co banowaliśmy Rosjan z życia publicznego, a teraz mamy ich oklaskiwać, a nawet dajemy obywatelstwa. To co, cała żużlowa centrala i pół żużlowego środowiska mogło sobie zmienić zdanie, a jeden komentator TV nie moze?
Gelo pisze: Chociaż kacapia jest w prawie ja bym ich nie dopuścił do jazdy,
Bo problem leży gdzie indziej - to, że można zatrudniać Rosjan z polskim obywatelstwem nie znaczy, że trzeba ;]
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]