Andriej Kudriaszow
Re: Andriej Kudriaszow
Weź Czarek nie udawaj mniej bystrego niż jesteś. Co innego podstawowe prawa człowieka i dramat jednostki, a co innego prawa publiczne i reprezentowanie kraju na arenie międzynarodowej.
Mam nadzieję, że masz chociaż parę złotych za robotę którą robisz pewnie nie tylko na tym forum. Czuwaj Tawariszcz !
Mam nadzieję, że masz chociaż parę złotych za robotę którą robisz pewnie nie tylko na tym forum. Czuwaj Tawariszcz !
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Weź Czarek nie udawaj mniej bystrego niż jesteś. Co innego podstawowe prawa człowieka i dramat jednostki, a co innego prawa publiczne i reprezentowanie kraju na arenie międzynarodowej.
Dobry jesteś. Rosjan m.in. wywalono z roboty w polskich klubach żużlowych za propagandowo rozdęte do granic możliwości działania państwa, którego są obywatelami, a tymczasem tzw. prawa człowieka mówią o wolności sumienia i słowa, wykluczają odpowiedzialność zbiorową oraz wskazują na powstrzymywanie się władzy od działań w określonych obszarach życia jednostki.
kibicLBN pisze:Mam nadzieję, że masz chociaż parę złotych za robotę którą robisz pewnie nie tylko na tym forum. Czuwaj Tawariszcz !
Absurdalne teorie spiskowe z ciemnogrodu, вістун BболівальникLBN!
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dziwię się, że jeszcze ktoś odpowiada na posty tego podejrzanego typka.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Czarek pisze:kibicLBN pisze:Weź Czarek nie udawaj mniej bystrego niż jesteś. Co innego podstawowe prawa człowieka i dramat jednostki, a co innego prawa publiczne i reprezentowanie kraju na arenie międzynarodowej.
Dobry jesteś. Rosjan m.in. wywalono z roboty w polskich klubach żużlowych
No i właśnie stąd się toczyła dyskusja. W moim odczuciu, pomimo bardzo negatywnej opinii o tym narodzie, niedopuszczenie do rozgrywek ligowych jest dyskusyjne. Jazda dla drużyny ligowej nie jest formą reprezentowania kraju.
Czarek pisze:za propagandowo rozdęte do granic możliwości działania państwa, którego są obywatelami
Jak rozdęte ? Wiesz dzielę przez 4 albo i 8 doniesienia o zbrodniach wojennych, bo wiem, że część tego to propaganda. Nie wiadomo jak duża część. Jednak fakty są nieubłagane, zaatakowali cywilizowany, sąsiedni kraj europejski. Porwali się na jego niepodległość, integralność terytorialną i zniszczyli mnóstwo infrastruktury. Z czym tu dyskutować?
no właśnie ostatnio kilka durnych zaczepek zostało całkowicie zlanych i myślę, że wszyscy powinniśmy kontynuować dzieło
EDIT: to a propos posta @kdsz
EDIT: to a propos posta @kdsz
Racja. Wykorzystywanie dramatu Andrzeja do tak haniebnej propagandy jest nad wyraz podłe.
kibicLBN pisze:Czarek pisze:kibicLBN pisze:Weź Czarek nie udawaj mniej bystrego niż jesteś. Co innego podstawowe prawa człowieka i dramat jednostki, a co innego prawa publiczne i
Jak rozdęte ? Wiesz dzielę przez 4 albo i 8 doniesienia o zbrodniach wojennych, bo wiem, że część tego to propaganda. Nie wiadomo jak duża część. Jednak fakty są nieubłagane, zaatakowali cywilizowany, sąsiedni kraj europejski. Porwali się na jego niepodległość, integralność terytorialną i zniszczyli mnóstwo infrastruktury. Z czym tu dyskutować?
Rozdęte, bo w ciągu ostatnich lat, a nawet w trakcie tego konfliktu różne państwa prowadziły wojny, zabijały cywilów, niszczyły infrastrukturę, a ich obywatele nie byli dyskryminowani w ww. sposób.
"Cywilizowany, sąsiedni kraj europejski" ma kilkadziesiąt pomników Bandery i Szuchewycza, uprawia kult UPA i SS Galizien, uchwalił rasistowska ustawę o narodach rdzennych Ukrainy, nie zezwala "przyjaciołom z Polski" na ekshumację ich pomordowanych obywateli, zdelegalizował kilkanaście opozycyjnych wobec prezydenta partii politycznych, a w rankingach korupcji wyprzedza większość państw III świata. Umówmy się, że jedno niecywilizowane państwo zaatakowało drugie podobne.
Lata temu w pewnym teleturnieju tv trzeba było odgadnąć, kto z prowadzących ma rację, rozwiązawszy jakieś zadanie. I to było tak : Czarek ma rację, a reszta blefuje.
Hipokryzja mocna i zamknięte oczy na pewne kwestie to cecha propagandystów wojennych.
Tak tak, ja też biorę swoje diengi, jak Czarek. Po połowie się dzielimy.
Hipokryzja mocna i zamknięte oczy na pewne kwestie to cecha propagandystów wojennych.
Ge(L)o pisze:Lata temu w pewnym teleturnieju tv trzeba było odgadnąć, kto z prowadzących ma rację, rozwiązawszy jakieś zadanie. I to było tak : Czarek ma rację, a reszta blefuje.
Niestety, zdemaskowali nas, Przyjacielu. :) Twoje zdrowie!
Taka diagnoza to jak wyrok dla młodego człowieka, sportowca, ojca... Zdrowia Andriej!
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dramat. Młody człowiek i coś takiego. Oby wszystko skończyło się dobrze. Tego życzę.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1051988/fatalne-wiesci-w-sprawie-chorego-sportowca-sprawdzily-sie-najgorsze-diagnozy
Niestety Andrieja czeka amputacja nogi :-(
Smutne bardzo...
Niestety Andrieja czeka amputacja nogi :-(
Smutne bardzo...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Niestety sprawa jest jeszcze bardziej przykra. Podobno pojawiły się nowe przerzuty i po amputacji nogi Andrieja czeka ciężka walka o życie... :(
Nie ma słów, które można napisać w takiej chwili. Żyj chłopaku, żyj. Tylko tyle. I walcz. Walcz!
MOTOR LUBLIN
/PukaNiestety kolejne bardzo złe wieści w sprawie Andrieja Kudriaszowa. Zawodnikowi nie amputowano nogi, ponieważ okazało się, że nowotwór zaatakował już inne narządy w jego organizmie. Obecnie 31-latek poddawany jest chemioterapii.
Dramat człowieka. Co mogło spowodować tak agresywny rozwój choroby nowotworowej.
- tezetomaniak
- Trener
Niestety walka o życie przegrana. Rokowania właściwie od początku były bardzo złe. 32 lata...Masakra
Niech Bóg ma go w opiece.
Mega sympatyczny człowiek i taki po prostu fajny gość.
Mega sympatyczny człowiek i taki po prostu fajny gość.
grzesieck pisze:teorie spiskowe big pharma zachowajcie dla siebie
Tylko teorie spiskowe? Świetnie, bo to oznacza, że można pisać o oficjalnych danych na temat ww. powikłań, w tym tych dotyczących nagłego wzrostu przypadków onkologicznych.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Czarek pisze:grzesieck pisze:teorie spiskowe big pharma zachowajcie dla siebie
Tylko teorie spiskowe? Świetnie, bo to oznacza, że można pisać o oficjalnych danych na temat ww. powikłań, w tym tych dotyczących nagłego wzrostu przypadków onkologicznych.
Myślę, że na hyde parku owszem i można :)
Zawsze w takich chwilach nasuwa się pytanie, ile warte jest życie? Spoczywaj w pokoju Andriej...
MOTOR LUBLIN
Tyle jest warte, ile my sami nadamy mu wartości. Samo w sobie jest nic nie warte. Mam nadzieję, że pomogłem. Dzięki Andrij za punkty dla Motoru i za leżankę z Ostrovią. Byłeś gość.