Btw., tak mi się skojarzyło:

luCas pisze:Swiacik rzuca miliony na MM, a podobno Smektala jeszcze niesplacony. Ciekawe
Saeyl pisze:luCas pisze:Swiacik rzuca miliony na MM, a podobno Smektala jeszcze niesplacony. Ciekawe
A skąd info? Bo Świącik mówił, że Smektała i Lindgren spłaceni w 100%.
Hancock podpisywał kontrakt z Rzeszowem na 2019 mówiąc z usmiechem na ustach, ze on nic nie wie o jakichkolwiek zaległościach i jeszcze piał z zachwytu nad Irkiem. W Gorzowie nie płacili Vaculowi czy Kasprzakowi, a jednocześnie hajs dla Zmarzlika zawsze się zgadzał :). Wiec akurat to, że Madsen jest spłacony, czy że przyszedł MM nie świadczy jeszcze o niczym.CKM1946 pisze:Klub zadłużony względem zawodników ale do klubu przychodzi drogi Michelsen i jedna z największych złotówek w tym sporcie podpisuje papiery na kolejne 2 lata.. wszystko sie trzyma kupy![]()
grzesieck pisze:Cooper pisze:Ej, długo się będziecie jeszcze biczować tym Michelsenem? ;]
to zalezy od Michelsena, bo jezeli bedzie jechal piach, to szybko przejdzie i tylko Gelo bedzie wszystkim co dwa miesiace przypominal, ze on czul ze tak bedzie
a jak nie stanie sie nic niespodziewanego i Michelsen utrzyma bardzo wysoki poziom, bo dlaczego mialby nie utrzymac, to bedzie jakies trzy lata placzu
Gelo pisze:O Zmarzliku, Kasprzaku i Vaculiku ja słyszałem coś zupełnie odwrotnego - zwłaszcza kilka lat wstecz. I coś jest na rzeczy. Nie wydaje mi się, żeby powodem odejścia z Gorzowa była jedna awantura z byłym prezesem po słabszym meczu.
Flagg pisze:Zreszta ponoć Zmarzlik wcale w tym Gorzowie nie miał jakiegoś bajońskiego kontraktu na poziomie 4 baniek za sezon. Różnicę w zarobkach robił przede wszystkim hajs od Orlenu, który dziennikarze wliczali w te kwoty i dlatego wychodziło im, że Zmarzlik miażdży resztę stawki.
Gelo pisze: Potem awanturka przy grzybobraniu, rozdzielnie, faktury, aresztowania.
Gelo pisze:
Żaden szanujący się sponsor nie będzie współpracował z wałkarzami i wystawiał swojego podopiecznego na straty wizerunkowe.
Haron90 pisze:Edit: Komentarze oczywiście pod artykułem wyłączone. Patola pełną gębą.
Michał Świącik pisze:do tej pory jestem jedynym prezesem, który starał się go wziąć w obronę