Oprawa spotkań (baraże)
-
Gość
Ty widziałeś kiedyś na stadionie pokaz pirotechniczny?????????????????
Może słyszałes o takowym ale widzieć napewno nie widziałeś bo go oszołomie nie było...
a jeżeli chodzi o pirotechnikę to z tych nędznych zabawek norbiego miał być pokaz HEHEHEHEHEHEHEHEHEH

Może słyszałes o takowym ale widzieć napewno nie widziałeś bo go oszołomie nie było...
a jeżeli chodzi o pirotechnikę to z tych nędznych zabawek norbiego miał być pokaz HEHEHEHEHEHEHEHEHEH
Jeżeli chodzi o to to TŻ MISTRZEM JEST
Klubowicz pisze:Ty widziałeś kiedyś na stadionie pokaz pirotechniczny?????????????????
chyba nie wyczules ironii cwaniaku
Geest pisze:Klubowicz pisze:Ty widziałeś kiedyś na stadionie pokaz pirotechniczny?????????????????
chyba nie wyczules ironii cwaniaku
a dlaczego tak wybuchowo odrazu cio?
Jeżeli chodzi o to to TŻ MISTRZEM JEST
Klubowicz pisze:JETSEM W SZOKU !!! JAK TO TAK "cwaniaku"? Byś się wstydził wiesz
a Ty sie nie wstydzisz wyzywac ludzi od oszolomow?
Klubowicz pisze:Ty widziałeś kiedyś na stadionie pokaz pirotechniczny?????????????????
szczegolnie gdy z czyjegos posta na odleglosc czuc ironie...
dilucio pisze:ta z kozlem flaga to chyba ta co zaczela sie palic po pokazach pirotechnicznych
- piotrek2004
- piotrek2004
jas pisze:piotrek2004 pisze:Coś mi sie wydaje, żę TŻ sie jutro "ośmieszy" zarówno na trybunach jak i na toże...
mam nadzieje, że sie myle ;-/
pisząc toże to Ty się "osmieszyłeś" Kolego.
no faktycznie się ośmieszyłem zrobiłem byka
ale to tylko błąd ortograficzny, a co będzie jutro hehe to lepiej nie mówić...
<MOTOR LUBLIN>
Nikt sie nie ośmieszy, jeśli fan klub weźmie na mecz wszystkie flagi, transparenty z ksywkami zawodników(dawno ich nie było) i przygotuje dobra oprawę pirotechniczną(a z tego co wiem powinno być nieźle) to będzie wszystko dobrze. Mi się wydaje,że jutro wreszcie będzie dopingował cały stadion,w koncu trzeba będzie odepszeć atak rzeszowiaków
A zawodnicy przy dobrym dopingu napewno dadzą z siebie wszystko i jakieś 50 punktów po 15 biegu będą mieli
A zawodnicy przy dobrym dopingu napewno dadzą z siebie wszystko i jakieś 50 punktów po 15 biegu będą mieli
d
ja osobiscie moge krzyczec MOTOR i tylko MOTOR RKS....nie uznaje nazwy tz .to sztuczny twor ktory powstal do pozbycia sie dlugow to samo lkz.zacznijcie dopingowac MOTOR to bedzie dopingowal caly stadion.bylem wiele razy an meczach i nie widzialem aby oprucz fanc lubu i 2-4 malych grupek w innych sektorach ktos krzyczal tz.to sa pojedyncze osoby.jesli jestescie tacy dobrzy to pociagnijcie do dopingu caly stadion.na noznje jest kilak razy mniej ososb a na takich prestizowych meczach doping jest kilka razy glosniejszy niz przy 10 tys na zuzlu.moze czas to zmienic.........bo jutro bedzie smiesznie.widzilem z efan club to mlode chlopaczki .....wiec jak ma byc glosno
c
stal jest stala row byl rowem czego MOTOR nie moze byc dopingowany jako MOTOR tylko uzywana jest dziwna nazwa.montex byl i bedzie montexem mimo zmiany nazwy w pilce motor bedzie motorem a gks katwocie gks a nie dospelem.moze kiedys to trafi w koncu do glow ludzi z fan clubu.cchecie meic publike to dopingujcie MOTOR.wezcie pod uwage ze 70-80 % ludzi chodzacych na emcze wychwoalo sie na MOTORZE .co bede pisal mozna tak mowic i mowic i tak zaraz odezwa sie wszyscy madrzy....chetnie bym uszlsyzal taki doping jak na 3 ldize MOTORU w pilke jak z korona czy cracovia czy niektorych innych prestizowych spotkanaich.od razu fajnie chdoziloby sie na mecze.nawet montex na pucharach ma wywalisty doping.bylem jezdizlem na montex na motor i inne mecze i troche wiem......
- piotrek2004
rks i właśnie o to chodzi, Dobrze mówisz.
Raz na jakimś meczu (nie pamiętam na jakim) jakaś grupka na sektorze zaczęła śpiewać Motor!! a nagle jakiś koleś krzyczy nie Motor tylko Tż śpiewamy,
Nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać...
Pozdro dla kibiców MOTORU LUBLIN!!!
Raz na jakimś meczu (nie pamiętam na jakim) jakaś grupka na sektorze zaczęła śpiewać Motor!! a nagle jakiś koleś krzyczy nie Motor tylko Tż śpiewamy,
Pozdro dla kibiców MOTORU LUBLIN!!!
<MOTOR LUBLIN>
nie bede cie krytykowal rks bo i masz troche racji... ale co do tego ze jezeli bedziemy spiewac Motor to to nagle poruszy caly stadion - bzdura! nie raz spiewalo sie Motor i bylo to samo... poprostu taka juz mentalnosc naszych kibicow - nie przychodza na mecze zeby kibicowac tyle aby obejrzec mecz... moze powoli sie to bedzie zmieniac... mam nadzieje...
co do innych klubow to kibice montexu tez spiewali Pol-skone pare razy... a co do kibicow pilki noznej i ich dopingu to normalne ze na pilce jest lepiej... tam sa KIBICE ktorzy od lat chodza na mecze DOPINGOWAC... zuzel zazwyczaj byl sportem piknikowym np. oprawy na stadionach zuzlowych przeszly powoli z tych futbolowych...
oj jedno jest teraz wazne... aby jutro doping wypadl jak najlepiej i bede wdzieczny kazdemu kto da cos z siebie i bedzie wspierac naszych zawodnikow! pozdrawiam!
co do innych klubow to kibice montexu tez spiewali Pol-skone pare razy... a co do kibicow pilki noznej i ich dopingu to normalne ze na pilce jest lepiej... tam sa KIBICE ktorzy od lat chodza na mecze DOPINGOWAC... zuzel zazwyczaj byl sportem piknikowym np. oprawy na stadionach zuzlowych przeszly powoli z tych futbolowych...
oj jedno jest teraz wazne... aby jutro doping wypadl jak najlepiej i bede wdzieczny kazdemu kto da cos z siebie i bedzie wspierac naszych zawodnikow! pozdrawiam!
-
Michael
Mi sie jeszcze nasunal taki pomysl.Nie tyczy sie to dokladnie oprawy meczu ale...
Otoz teraz (jutro) moglibysmy swietowac awans do ekstraligi.Moglibysmy ale z kim. No wlasnie. Z "Dadim".
Moze nasz pralat na zakonczenie zasadniczego sezonu moglby wspolnie tak jak to bylo na 1 meczu odmuwic jakas zdrowaske ku pamieci.
Na pewno byloby milo.
Otoz teraz (jutro) moglibysmy swietowac awans do ekstraligi.Moglibysmy ale z kim. No wlasnie. Z "Dadim".
Moze nasz pralat na zakonczenie zasadniczego sezonu moglby wspolnie tak jak to bylo na 1 meczu odmuwic jakas zdrowaske ku pamieci.
Na pewno byloby milo.
- fLiGiErT_MiSzCz
d
chodzi mi o taka rzecz. to jest mecz z tych w stylu pompowania balonika.walki na calego i duzego wyderzenia , jakiejs walki co by tu nie mowic w derby poludniowo-wchodnich(unia ,motor ,stal),podtekstow z obserwatorem z naszym trenerem.w takim meczu wyzwala sie duzo fanatyzmu lokalnego mobilizacji itd.kibice sie przygotopwuja na taki mecz w spsob szczegolny.chce powiedizec ze symbolem ,druzyna kojarzona z lublinem ,lubelszcyzna jest MOTOR ze ludzie chdozacy na mecze w ogormnej wikesozci to sooby wychowane na hansie nielsenie sukcesach MOTORU.MOTOR ma kibciow fanatycznytch kibicow ta nazwa budzi sentemnt znaczeni i utozsamianie sie z nia.ma swoja marke w polsce.a kto wie co to ejst tz kto widzial fanatycznych oddanych kibciow tz-tu.wystarczy pojsc na maisto to na murach kroluje MOTOR.na meczach widac ludzi chdozacyh w koszulkach pilkarskich MOTORU ktorzy kibciuja zuzlowcom i pilkarzom.kiedys to bylo fajnie bo publika naprawde kochala ten zespol i utozsamaial asie z nim teraz to jest slabiutko z tym dopingiem i atmosfera.....ciekawy jestem jaka bedzie oprawa bo odpalanie rac w kolko w ten sam spsob jest nudne.zreszta race powinny byc czescia oprawy i dawac jakis sens.sa jeszcze przeciez rozne napisy z stryopinu napsiy na kijach tworzace wyraz ,race dymne wulkany .mozna rzucic na raz calym sektorem serpentyny na jeden znak czy konfetii.ale o tym trzeba bylo msyelc wczesnij.czytalem wypowiedz kogos z forum zeby daac tylko serpentyny tylko do sosob w tym claym fan clubie a chdozi przeciez o to by to bylo robione w skali makro a nie mini.rozdacie te rolki na clay sektor to samo konfetii
x
powiem tyle ze np uczestniczac w meczach montexu(mam tam wielu znajmoych)na meczach ligi msitzryn czy osatnich z gdanksiem np ilosc przewinietch serpentyn na okolo 100-120 osobowy fan lcub licyzla 800-1000 sztuk plus okolo 7-10 siatek konfetii wypchanych na maxa
Re: x
rks pisze:powiem tyle ze np uczestniczac w meczach montexu(mam tam wielu znajmoych)na meczach ligi msitzryn czy osatnich z gdanksiem np ilosc przewinietch serpentyn na okolo 100-120 osobowy fan lcub licyzla 800-1000 sztuk plus okolo 7-10 siatek konfetii wypchanych na maxa
jedna rzecz ze w hali mozna ta sama serpentyne wykorzystywac kilka razy... na stadionie idzie ona na stracenie... drugie to nasz FC liczy moze 20 osob a nie 120... po trzecie nie wiem dlaczego nie mogles tego napsiac w jednym poscie tylko mususz je dzielic... jezeli chcesz napisac o czyms innym wystarczy wers, dwa wersy przerwy...
aha... i staraj sie czytac dokladniej forum bo na temat oprawy, serpentyn itp. bylo pisane juz wieeele razy...
Pozdrawiam!
istred pisze:Spokojnie, spokojnie ...
Tworzenie opraw w Lublinie zaczęło się dopiero w tym roku, więc trudno się spodziewać super efektów.
Poczekaj jeszcze rok, a zobaczysz co się będzie działo.
dobrze gada. w zimie bedziemy sie zbroic na przyszly sezon. wystarczy, ze fk wreszcie znajdzie jakiegos sponsora a juz oprawy spotkan poprawia sie. do tego zapewne wysilki kk, skoordynowanie tego wszystkiego i bedzie mysle naprawde dobrze.
a w niedziele mozemy krzyczec czy TÅ» czy Motor czy Lublin ale przede wszystkim krzyczmy. niech nas slyszy caly Lublin