Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Można narzekać na brak numerowanych (to chyba najsłabsze jest), na brak pierwokupu (też średnia opcja, niezrozumiała), niemniej lepiej mieć ten karnet niż nie :) Zwłaszcza, że daje też on potem pierwokup na bilety na fazę play-off.
Zdecydowanie bardziej wkurzające są rzeczywiście kolejki po piwo i do kibla, a wydaje mi się, że spokojnie można to poprawić. Np. zawsze mnie dziwi, że tuż po otwarciu bram nie czeka już ze 300 nalanych piw :) I czemu ta sama pani nalewa piwo i rozlicza kase, co wydluza proces x2.
Zdecydowanie bardziej wkurzające są rzeczywiście kolejki po piwo i do kibla, a wydaje mi się, że spokojnie można to poprawić. Np. zawsze mnie dziwi, że tuż po otwarciu bram nie czeka już ze 300 nalanych piw :) I czemu ta sama pani nalewa piwo i rozlicza kase, co wydluza proces x2.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Można narzekać na brak numerowanych (to chyba najsłabsze jest), na brak pierwokupu (też średnia opcja, niezrozumiała), niemniej lepiej mieć ten karnet niż nie :) Zwłaszcza, że daje też on potem pierwokup na bilety na fazę play-off.
Tak naprawdę to właśnie pierwszeństwo na PO mnie przekonało do zakupu. Także mam nadzieję, że nie odwalą w tym roku jakieś akcji, że się jednak rozmyślą.
+1dannie pisze:Tak naprawdę to właśnie pierwszeństwo na PO mnie przekonało do zakupu. Także mam nadzieję, że nie odwalą w tym roku jakieś akcji, że się jednak rozmyślą.
Kilka dni zastanawiałem się, czy bić się o te karnety, czy nie. Ale właśnie wizja tego, że karnet de facto gwarantuje Ci wejście na każdy mecz ligowy w sezonie, mnie przekonała.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Cooper pisze:Zdecydowanie bardziej wkurzające są rzeczywiście kolejki po piwo i do kibla, a wydaje mi się, że spokojnie można to poprawić.
Rozwiązanie problemu jest banalne - nie stój po piwo, nie będziesz stał do kibla
-
rumburaquee
- Zawodowiec
Cooper pisze:Można narzekać na brak numerowanych (to chyba najsłabsze jest), na brak pierwokupu (też średnia opcja, niezrozumiała), niemniej lepiej mieć ten karnet niż nie :) Zwłaszcza, że daje też on potem pierwokup na bilety na fazę play-off.
Dlatego też kupiłem dla świętego spokoju. Jeżeli nie udałoby się to świat dla mnie nie zawaliłby się, mając takie transmisje. Co do piwa dołączyłbym kupowanie po 20 piw plus znajomki podchodzące i " weź i mi "
Jeszcze dołożyłbym stoisko/okienko z samymi programami.
Chcesz podejść i kupić program, ale oczywiście na 7 minut przed pierwszym biegiem zaczyna się mierzenie, wybieranie, przebieranie, marudzenie przy czapkach, bluzach, koszulkach... Jak na stadionie dziesięciolecia.
Chcesz podejść i kupić program, ale oczywiście na 7 minut przed pierwszym biegiem zaczyna się mierzenie, wybieranie, przebieranie, marudzenie przy czapkach, bluzach, koszulkach... Jak na stadionie dziesięciolecia.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
7,5 tysiąca karnetów było wczoraj w sprzedaży jeśli kogoś to interesuje.
Sprzedaż karnetów na przyszłoroczny sezon Motoru Lublin wystartowała wczoraj o godzinie 20:23. Jak co roku cieszyła się ona olbrzymim zainteresowaniem. Wszystkie wejściówki z liczącej 7,5 tysiąca biletów puli trafiły do koszyków kibiców w ciągu pierwszych 30 sekund sprzedaży, 90 proc. transakcji zostało przeprocesowanych przez pierwsze 10 minut - mówi nam Marcin Świerczek, szef marketingu w firmie Eventim,
No to jak 7,5 tysiąca będzie miało wejście pół godziny wcześniej to faktycznie będzie luzik z miejscami na trybunach
. Tym bardziej, że karnetowcy najczęściej od razu "rezerwują" pół rzędu dla znajomych co przyjdą za dwie godziny.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Sorry za post pod postem ale może ktoś potrzebujący przeczyta i zdobędzie karnet.
W ratuszu o 17 dzisiaj spotkanie z Dominem i Mateuszem + wystawa zdjęć. Będzie też losowanych 5 karnetów.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3840845418
W ratuszu o 17 dzisiaj spotkanie z Dominem i Mateuszem + wystawa zdjęć. Będzie też losowanych 5 karnetów.
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 3840845418
Richie Faulkner:
7,5k karnetów? To ile będzie biletów w sprzedaży na każdy mecz? 1-1,5k?
Motor mocny
Hayden pisze:7,5k karnetów? To ile będzie biletów w sprzedaży na każdy mecz? 1-1,5k?
Do tej liczby 7,5k trzeba doliczyć miejsca dla VIPów (miejsca dla pracowników firm nie wiem jak są załatwiane, ale możliwe, że też) bo oni trochę zajmują ich, a pojemność stadionu to 8987 miejsc.
Wiec będzie tak jak w tym roku, czyli karnetowicze zajmują siedzące i dopychamy na bilety ludzi na stojące ponad limit.
Patrząc na to, co działo się na stadionie podczas finału, to 2 tys. opchną lekką ręką.
To teraz pytanie, powiedzmy że mamy nowy stadion na 18tys. Starczy dla każdego biletu/karnetu? Czy zainteresowanie jest jeszcze większe?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Według Eventim karnety próbowało kupić 15 tysięcy osób wczoraj.
Wiec stadion by się zapełnił na 100% na chwilę obecną, a ktoś poszkodowany by się na pewno znalazł.
Wiec stadion by się zapełnił na 100% na chwilę obecną, a ktoś poszkodowany by się na pewno znalazł.
Perez pisze:Czyli karnet za darmo praktycznie a później sprzedaż z zyskiem?
Kopalnia dofinansowuje do kwoty 170 zł maksymalnie 90% minimalnie 50%. Ja wziąłem 2 normalne i 2 dziecięce za 840 i mam 50% dofinansowania, ale od tego muszę jeszcze zapłacić podatek 12%, czyli te karnety będę miał za 765 zł. Najtaniej wyjdzie 153 zł taniej na karnet, jak weźmiesz 1 szt. Było dostępnych 400 szt. ale w poprzednim roku nie było w ogóle.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Kurde dziecko jeszcze zabrać na mecz w Lublinie to trzeba mieć farta. Moi jeszcze mali, ale jak podrosna i będą chcieli na żużel z tata, to niestety trzeba będzie zrezygnować z wizyt przy Z5 i jeździć na wyjazdy.
Przecież ten boom nie będzie trwać wiecznie. Z każdym kolejnym medalem będzie raczej słabnąć niż się wzmacniać. Myślę, że nie jesteśmy tak znów daleko od tego, że bilety nie będą rozchodzić się w kilkadziesiąt sekund, ale najpierw będą to godziny, a potem dni :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wiecie może czy losowanie karnetów odbyło się od razu na miejscu?
rumburaquee pisze:Z tego co wiem to na bilety, kabarety Bogdanka dopłaca jakiś procent chyba 80%, resztę dopłaca pracownik
Dofinansowanie jest, ale do kwoty 170 zl, wszystko ponad doplaca w 100% pracownik. Cena byla zalezna od dochodu na czlonka rodziny i byly trzy progi. W zaleznosci od zamoznosci wynosila 335, okolo 300 i trzeci okolo 250. Wyprzedaly sie w dwa dni.
-
rumburaquee
- Zawodowiec
A widzisz, dzięki że wyjasniliscie. Szwagra brat pracuje na kopalni i bilety na kabarety itp od niego ma i tak jakoś mi tłumaczył.
Ja również jak i sporo osób miałem problem z limitem blik, ale ostatecznie udało się upolować to co chciałem więc jestem szczęśliwy bo nie będę musiał polować przed każdym meczem biletu chociażby dla dziecka. Ale nie każdemu się udało tak jak się spodziewaliśmy zainteresowanie większe niż pula karnetów wiadomo.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1032470/szalenstwo-kibicom-mistrza-polski-wystarczylo-30-sekund?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbzuzel&utm_term=post&utm_content=sportowefakty
A tak wogule to gdzieś była informacja kiedy będą wysyłane? Prawie dopiero po Nowym Roku?
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1032470/szalenstwo-kibicom-mistrza-polski-wystarczylo-30-sekund?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=fbzuzel&utm_term=post&utm_content=sportowefakty
A tak wogule to gdzieś była informacja kiedy będą wysyłane? Prawie dopiero po Nowym Roku?
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Dzięki za info Panowie odnośnie bogdankowych karnetów.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Rusek pisze:A tak wogule to gdzieś była informacja kiedy będą wysyłane? Prawie dopiero po Nowym Roku?
Po 12 grudnia. Było chyba info na Eventimie.
Many pisze:Rusek pisze:A tak wogule to gdzieś była informacja kiedy będą wysyłane? Prawie dopiero po Nowym Roku?
Po 12 grudnia. Było chyba info na Eventimie.
Dzięki. Gdzieś nie doczytałem.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Saeyl pisze:Według Eventim karnety próbowało kupić 15 tysięcy osób wczoraj.
Ciekawe czy liczą kilkukrotne próby tej samej osoby.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]