Motor Lublin w sezonie 2023
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Co ciekawe Landsberg nigdy też nie był częścią Wielkopolski. A zatem ani Gorzów, ani Wielkopolski 
Nowego juniora to nasi ogłoszą do jutra czy e tam?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Nowego juniora to nasi ogłoszą do jutra czy e tam?
Canal + to zrobił ;)

Sprytnie. Klub zaoszczędził na wykorzystaniu Internetu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Bartosz Bańbor oficjalnie ogłoszony zawodnikiem Motoru.
Miesiąc i Trofimov również podpisali kontrakty w Motorze :)
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
ciekawe czy Wybrzeże dostanie licencje. Niezłe cuda muszą się dziać, skoro Wiktor nawet nie chciał z nimi podpisać obecnie kontraktu
Dzisiaj panowie w Pięć Jeden skazali Rybnik na spadek. Dla mnie Row przy Wybrzeżu to Motor Lublin
nie szkoda Ci czasu? :D
MJJ i Klindt niedawno byli zawodnikami ROWu, więc w bezpośrednim starciu mogą zrobić rybniczanom krzywdę, ale Wybrzeże raczej organizacyjnie chyli się ku upadkowi
MJJ i Klindt niedawno byli zawodnikami ROWu, więc w bezpośrednim starciu mogą zrobić rybniczanom krzywdę, ale Wybrzeże raczej organizacyjnie chyli się ku upadkowi
Widzę że pozycjonujemy się wyżej. No ok. Jeżeli chodzi o staż z pewnością... Stoję dzisiaj w bolesnym rozkroku. Zakładając, że reszta pojedzie swoje Jackie (do ktorego nic nie mam) stoi mi w gardle. Jak on pojedzie tak jak umie ani Sparta ani Włókniarz nie ma podejścia.
Pojedzie jak w Son, nowy klimat mu posłuży, nikt nie będzie gwizdał, dostanie mnóstwo wsparcia, będzie ogień :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Rozumiem, że "warszawki"? :)Barti pisze:Miesiąc i Trofimov również podpisali kontrakty w Motorze :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie no, Miesiąc z gwarancją. Zmarzlikowi wypadł widelec ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Patrzcie jak w żużlu szybko biegnie czas. Jeszcze w 2019 Miesiąc wygrywał ze Zmarzlikiem w Lublinie :) Dziś Pawła nie chcą nawet w 2 lidze. Szkoda, bo dla Motoru zrobił bardzo dużo.
Szanuję to co zrobił dla Motoru ale to nigdy nie był wybitny żużlowiec. W sumie z jednostkowym wybrykiem w 2019 roku (całe szczęście). Podobny jednostkowy wybryk zaliczył u nas Matej. Oby Jack poszedł tą drogą.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Kto wie. Jest u nas piątym seniorem, nikt nie oczekuję od niego bycia liderem. Ja liczę na 7-8 pkt w każdym meczu.
Ale piszesz o Holderze czy o Miesiącu ? Może Holderowi wypadł widelec. Niech walczą o skład na treningu.
tylu podpisanych ,że wszyscy już rękami jedzą
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ge(L)o pisze:Ale piszesz o Holderze czy o Miesiącu ? Może Holderowi wypadł widelec. Niech walczą o skład na treningu.
Holderze :) Miesiąc jest dziś już tylko pasjonatem.
Ge(L)o pisze:Ale piszesz o Holderze czy o Miesiącu ? Może Holderowi wypadł widelec. Niech walczą o skład na treningu.
Heh. Jednak jakby nie było Holder jest pełnoprawnym uczestnikiem przyszłorocznego GP, co sobie wywalczył na torze - a nie jakiś tam Michelsen ;)
Gelo pisze:Dzisiaj panowie w Pięć Jeden skazali Rybnik na spadek. Dla mnie Row przy Wybrzeżu to Motor Lublin
To sobie ekspertow znalazles ;)
Gelo pisze:Widzę że pozycjonujemy się wyżej. No ok. Jeżeli chodzi o staż z pewnością... Stoję dzisiaj w bolesnym rozkroku. Zakładając, że reszta pojedzie swoje Jackie (do ktorego nic nie mam) stoi mi w gardle. Jak on pojedzie tak jak umie ani Sparta ani Włókniarz nie ma podejścia.
Na Twoim miejscu nie rozpedzalbym sie az tak bardzo. Janowski/Woffinden/Pawlicki/ Laguta/ Kowalski......to robi wrazenie. Zapowiada sie bardzo ciezki sezon.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nazwiska oczywiście robią wrażenie, ale jak sobie przejrzysz ostatnie wyniki tych grajków to już nie jest tak idealnie.
Sezon zapowiada się paluszki lizać :)
Sezon zapowiada się paluszki lizać :)
Swoją drogą pomimo utraty Lamparta i Michelsena klub nie zadbał o porządnego rezerwowego a chyba 3/4 sezonow w elidze jechaliśmy z kontuzjami
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN
Może i by się nadali tylko że żaden z nich nie ma poniżej 23 lat
SPEEDWAY MOTOR LUBLIN