Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
dustin

#151 Postautor: dustin » 16 września 2004, o 11:20

Po wczorajszej decyzji Trybunału PZM, niw wiadomo czy baraże będą
z Zieloną góra czy z Bydgoszczą, Atlas ma pełne prawo domagac sie powtórki meczu w Bydgoszczy a to może zmienić całkiem kształt tabeli na górze i na dole.
So wash your face away with dirt,
It don't feel good until it hurts.
So take this world and shake it,
Come squeeze and suck the day,
Come carpe diem, baby!

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#152 Postautor: mikas » 16 września 2004, o 11:32

Tylko,że teraz zweryfikować wynik tego meczu ma GKSŻ a znając sprawnośc działania tej organizacji to przed barażami nie podejmą żadnej decyzji i wszystko rozejdzie sie po kościach. Pewnie wszystko będzie zależeć od tego czy Atlas będzie miał jeszcze szanse na mistrzostwo polski. Jeśli te dwa punkty by im nic nie dały to pewnie nic się nie zmieni, ale jeśli przez to stracą szanse na mistrzostwo to może być znów niezła afera.
edit:
A wygląda na to że Atlas będzie walczył o powtórzenie meczu, bo jesli w niedziele wygra z Włókniarzem i rozstrzygnąłby ewentualny powtórzony mecz na swoją korzyść, to o tytule wtedy zadecydowałoby ostatnie spotkanie Wrocławia w Tarnowie. Czyżby znów emocjonująca końcówka sezonu i walka o mistrzostwo do ostatnich biegów?? Fajnie by było, z przyjemnością wybrałbym się na taki meczyk do Tarnowa jeśli oczywiście nie kolidowałoby to z barażami :D
MOTOR LUBLIN
Obrazek

peterix
Szkółkowicz

#153 Postautor: peterix » 16 września 2004, o 13:30

Jakby ktoś wiedział coś nowego o "efektach" i skutkach upadków Grzesia i Ojca to niech skrobnie słówko! Gdyby Knappik nie mógł wystąpić z Rzeszowem w pełni sił to może być krucho :( Wierzę jednak, że się doprowadzi do używalności i walnie "swoje" czyli 12 pkt + bonus :D
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

hayabusarider

#154 Postautor: hayabusarider » 16 września 2004, o 18:59

Ciekaw jestem czy wrazie gdybysmy polegli (tfuu) czy posypia sie becki kibicom z Mojzeszowa?
:lol:

Awatar użytkownika
Thunderkiss

#155 Postautor: Thunderkiss » 16 września 2004, o 19:03

hayabusarider pisze:Ciekaw jestem czy wrazie gdybysmy polegli (tfuu) czy posypia sie becki kibicom z Mojzeszowa?
:lol:

Czy Ty sobie nie pomyliles forum zuzlowego z pilkarskim????? Pewnie chodzi ci o mecz III ligi Motor Lublin vs Stal Rzeszów!!! :D :D :D

hayabusarider

#156 Postautor: hayabusarider » 16 września 2004, o 19:12

Nerwy nie jednemu puszcza kolego nie jednemu.
Jozki w razie czego zasluzony wpierdol za kombinacje zbiora. 8)

Awatar użytkownika
jAskółka reaktywacja

#157 Postautor: jAskółka reaktywacja » 16 września 2004, o 19:31

A ty pewnie bedziesz pierwsza biegła ,zeby nam te "zasłuzone" becki spuscic ;] Nie gadaj głupot bo w zuzlu nie pojawiaja sie takie sytuacje, a jak juz to 1 na 100. ;]

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#158 Postautor: grzesieck » 16 września 2004, o 19:47

jAskółka reaktywacja pisze:A ty pewnie bedziesz pierwsza biegła ,zeby nam te "zasłuzone" becki spuscic ;] Nie gadaj głupot bo w zuzlu nie pojawiaja sie takie sytuacje, a jak juz to 1 na 100. ;]

A skad wiesz ze hayabusarider to jest ONA? 8)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
jAskółka reaktywacja

#159 Postautor: jAskółka reaktywacja » 16 września 2004, o 20:08

grzesieck pisze:
jAskółka reaktywacja pisze:A ty pewnie bedziesz pierwsza biegła ,zeby nam te "zasłuzone" becki spuscic ;] Nie gadaj głupot bo w zuzlu nie pojawiaja sie takie sytuacje, a jak juz to 1 na 100. ;]

A skad wiesz ze hayabusarider to jest ONA? 8)

heh moze masz racje ;] moze nie koniecznie "hayabusarider" to jest ONA ;-) Chyba zasugerowałem sie avatarem(badz co badz całkiem pozytywnym :P )

pozdro

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#160 Postautor: Cooper » 16 września 2004, o 21:58

ooo, a to Jaskółka to ON ????!!!! :D :D :D :D :D
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Matius
Kontakt:

#162 Postautor: Matius » 16 września 2004, o 22:18

Ciekaw jestem czy wrazie gdybysmy polegli (tfuu) czy posypia sie becki kibicom z Mojzeszowa?

Mysle, ze nie bo bedzie nas ponad 2 razy wiecej niz ostatnio :twisted:

Jozki w razie czego zasluzony wpierdol za kombinacje zbiora

Heheh nie wiem od kogo...Duzo tych ludzi trzeba...
Pozdrawiam - Matius GG:6117559

Awatar użytkownika
Siemens

#163 Postautor: Siemens » 17 września 2004, o 09:39

Matius pisze:

Mysle, ze nie bo bedzie nas ponad 2 razy wiecej niz ostatnio :twisted:

Jozki w razie czego zasluzony wpierdol za kombinacje zbiora

Heheh nie wiem od kogo...Duzo tych ludzi trzeba...

Matius weż sie uspokoj kolego :P

Wrocmy do tematu :wink: Juz w niedziele dowiemy sie kto wystapi w barazach ... Rzeszów :?: czy moze Lublin :?: .. O wszystkim sie dowiemy juz niebawem :] Wiadomo ze atut wlasnego toru moze pomoc gospodarzom.Jestem z Rzeszowa i szczerze powiem ze nie umiem wytypowac wyniku tego meczu .. :wink: Co by nie było .. ale w barazach nei da sobie rady ani jeden ani drugi zespoł .. badzmy realistami :P

Pozdrawiam kibicow z Lublina

W niedziele Lublin bedzie biało-niebieski :!: :!: :!:

hayabusarider

#164 Postautor: hayabusarider » 17 września 2004, o 10:20

Czy już kotoś wie jakie są awizowane sklady na ostateczna potyczke?
Ciekawi mnie czy bedzie jezdzic T.Piszcz czy moze Ojciec, bo po tym
jak sie ostatnio poobijał moze nic nie pokazac w meczu. :?

Czy ktos robi w koncu transparent : "PETER STAY WITH US"?

Awatar użytkownika
luCas
Kadrowicz

#165 Postautor: luCas » 17 września 2004, o 11:11

Cytat z rzeszowskiej gazety Nowiny czy jakos tak :lol: i z forum Stali:

W czwartek rzeszowianie trenowali w Tarnowie wspólnie z żużlowcami Unii. Jak nieoficjalnie się dowiedzieliśmy, tarnowianie są nawet skłonni, w razie potrzeby, pośpieszyć zawodnikom Marmy z pomocą sprzętową. W każdym razie rzeszowianie będą do arcyważnej konfrontacji w Lublinie przygotowani bez zarzutu.

No to ladnie sie zapowiada :evil: :evil: Jak widac pieniadze czynia cuda :? :? Moze jeszcze w przebraniu Kuciapy :wink: pojedzie Gollob, kto wie :!:
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#166 Postautor: Gelo » 17 września 2004, o 11:15

luCas pisze:Cytat z rzeszowskiej gazety Nowiny czy jakos tak :lol: i z forum Stali:

W czwartek rzeszowianie trenowali w Tarnowie wspólnie z żużlowcami Unii. Jak nieoficjalnie się dowiedzieliśmy, tarnowianie są nawet skłonni, w razie potrzeby, pośpieszyć zawodnikom Marmy z pomocą sprzętową. W każdym razie rzeszowianie będą do arcyważnej konfrontacji w Lublinie przygotowani bez zarzutu.

No to ladnie sie zapowiada :evil: :evil: Jak widac pieniadze czynia cuda :? :?

Spoko spoko - Unia walczy o mistrza Polski w tym samym czasie. Jedyna pomoc to Rempałowie, ale też w to wątpię. Kogo oni straszą i czym? Smieszni ludzie.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#168 Postautor: GRISZA » 17 września 2004, o 12:06

No to tak ...
Tomek ma zrobione motory na cacy ...
Trojan w koncu tez...
Baran ma rakiete jakich mało ...
Ciapek jest szybki jak nigdy ...
Powiem tyle-JAK TEGO NIE WYGRAMY TO :arrow: bede plakal :lol: :lol: :lol:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
Kenny

#169 Postautor: Kenny » 17 września 2004, o 12:15

Gelo pisze:Spoko spoko - Unia walczy o mistrza Polski w tym samym czasie. Jedyna pomoc to Rempałowie, ale też w to wątpię. Kogo oni straszą i czym? Smieszni ludzie.

Kto tu kogo czymś straszy?! Normalna informacja jak tysiące innych! Byłeś już u tego psychiatry? Czy czekasz, bo kolejki długie?

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#170 Postautor: Łoptymista » 17 września 2004, o 12:22

Kenny pisze:
Gelo pisze:Spoko spoko - Unia walczy o mistrza Polski w tym samym czasie. Jedyna pomoc to Rempałowie, ale też w to wątpię. Kogo oni straszą i czym? Smieszni ludzie.

Kto tu kogo czym straszy?! Normalna informacja jak tysiące innych! Byłeś już u tego psychiatry? Czy czekasz, bo kolejki długie?

Taa... ma numerek za raz po tobie. Człowieku folią kryty czemu się od razu podniecasz. Nawet przez myśl nam w Lublinie nie przeszło by się straszyć Rzeszowem. Peace...

max3
Zawodowiec

#171 Postautor: max3 » 17 września 2004, o 12:42

Podobno kibice z motoru wybieraja sie na mecz w niedziele ,ale chyba nie po to zeby ogladac mecz.

Shack
Administrator

#172 Postautor: Shack » 17 września 2004, o 12:45

max3 pisze:Podobno kibice z motoru wybieraja sie na mecz w niedziele ,ale chyba nie po to zeby ogladac mecz.

a ja mam nadzieje ze tak, jak juz chcą isc za dobra nowina która głosci probosz dobrodziej to niech to robią przed meczem i 10 km przed stadionem

Awatar użytkownika
istred
Trener

#173 Postautor: istred » 17 września 2004, o 13:00

Niestety też to słyszałem. Mam nadzieje, że nic się nie wydarzy przynajmniej w trakcie meczu.

Czarek
Trener

#174 Postautor: Czarek » 17 września 2004, o 13:31

max3 pisze:Podobno kibice z motoru wybieraja sie na mecz w niedziele ,ale chyba nie po to zeby ogladac mecz.

Chyba majÄ… wyjazdowy mecz w niedzielÄ™.
To byłby czarny scenariusz, gdybyśmy przegrali i jeszcze doszło by do zadymy. Pewnie połowę sponsorów by się wycofało.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#175 Postautor: mikas » 17 września 2004, o 13:36

W niedziele mają mecz w Staszowie o 16.00 więc powinni być tam a nie na Zygmuntowskich, ale kto ich tam wie co wykombinują :evil:
MOTOR LUBLIN
Obrazek