Motor Lublin w sezonie 2023
- _piotrusss
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin w sezonie 2023
Już kiedyś była podobna akcja i tor przez jakiś czas wyglądał właśnie tak ceglasto. Niestety szybko się wymieszało i wróciła szara rzeczywistość.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
To specjalnie żeby Czestochowa była za rok pogubiona ;)
Patrząc na to co wyprawia się na najlepszym obecnie torze w Manchesterze dosypanie rudej mączki należy uznać za dobry prognostyk.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Klubowy Facebook. Ogłoszenie składu 02.11.2022 na lotnisku Lublin.
NADESZŁA PORA NA #2023
#MOTORTOMY #weGOATthis
Już 02.11.2022 o godzinie 16:00 na Lublin Airport LUZ odsłonimy karty nadchodzącego sezonu - dołączcie do nas❗
Osoby, które będą miały możliwość pojawienia się na lotnisku zachęcamy do skorzystania z pociągu, który o godzinie 15:30 wystartuje spod PKP Lublin. Parking lotniskowy będzie dostępny bez dodatkowej opłaty. Więcej informacji na temat możliwości transportu do Airport Lublin przekażemy w kolejnych postach.
Miasto Lublin
LW Bogdanka
Grupa Azoty Zakłady Azotowe "Puławy" S.A.
Lubelskie
Perła
LOTTO. Radość wygrywania
Dealer BMW M Best Auto
Speedway Ekstraliga
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Fajna akcja marketingowa. Czyli przylecą: Zmarzlik, Lindgren, Holder, Bańbor
Nawiązanie do akcji z Woffindenem? :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Też mam takie wrażenie, że to nawiązanie do akcji z Taiem i szyderczymi komentarzami innych kibiców, że skoro tyle kasy mamy to Zmarzlik będzie awionetką do nas latał.
No to przyleci ;)
No to przyleci ;)
Albo do awionetek dla Zmarzlika.
Saeyl szybszy.
Saeyl szybszy.
Ostatnio zmieniony 23 października 2022, o 19:05 przez ezbeg, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie mi nie uwierzycie, ale po zakończeniu sezonu tak sobie pomyślałem, że ogłoszenie kontraktów Klub powinien zorganizować na lotnisku w Świdniku. I proszę! :D
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Idealny komentarz do tego całego hejtu - niech was dupy bolą, a my swoje i tak zrobimy :-)
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Taaa i znowu będzie, że Państwo funduje :D Oczywiście żartuje, im bardziej spektakularnie tym lepiej. Niech patrzą i zazdroszczą :)))
Fajny pomysł,szkoda że nie troszkę później bliżej 18.00 wtedy była by większa frekwencja ale i tak będzie pewnie sporo ludzi,że nie mówiąc o sobocie wtedy lotnisko było by za małe ;)
Kadra Lejonen Gislaved (stan na 24.10.2022)
Oliver Berntzon (Szwecja)
Mateusz Cierniak (Polska)
Jarosław Hampel (Polska)
Casper Henriksson (Szwecja)
Dominik Kubera (Polska)
Bartosz Zmarzlik (Polska)
Myślę, że ideolo że cała 4 razem w Szewcji będzie jechała.
Oliver Berntzon (Szwecja)
Mateusz Cierniak (Polska)
Jarosław Hampel (Polska)
Casper Henriksson (Szwecja)
Dominik Kubera (Polska)
Bartosz Zmarzlik (Polska)
Myślę, że ideolo że cała 4 razem w Szewcji będzie jechała.
- Retrospeedway
- Senior
Kiedyś to były emocje .. Nie pamiętam który to był rok ale był taki okres transferowy że nie było wiadomo ani jednego zawodnika który u nas wystąpi a potem jak ogłosili wszystkich to było ich ponad 10.Chyba to była za czasów mojego druzje Jarosława.
Jeżeli chodzi o lotnisko to beznadziejny pomysł już lepiej było ten event zrobić w Bogdance pod ziemią jak wychodzą z szybów.
Jeżeli chodzi o lotnisko to beznadziejny pomysł już lepiej było ten event zrobić w Bogdance pod ziemią jak wychodzą z szybów.
A dlaczego beznadziejny? Jakieś argumenty ? Czy tylko beznadziejny bo dla Ciebie beznadziejny ..? Mi ten pomysł się np podoba. Marketingowo w nawiązaniu zarówno do akcji z Taiem jak i opowieści o awionetce z nutką ironii …
- Retrospeedway
- Senior
Wiadomo że dla mnie beznadziejny w końcu osoba wypowiada się subiektywnie za siebie.Dla kogo ta szopka? Przyjedzie może ze 100 osób bo komu chce się dymać na lotnisko do Świdnika jeszcze w dzień zaduszny.Do 2 listopada to się może jeszcze sporo wydarzyć może NATO wprowadzić zakaz lotów nad wschodnią Polską.
Retrospeedway pisze:Jeżeli chodzi o lotnisko to beznadziejny pomysł już lepiej było ten event zrobić w Bogdance pod ziemią jak wychodzą z szybów.
Bogdanka za daleko. Niech wyłażą z batyskafu zatopionego na dnie Bystrzycy w sąsiedztwie stadionu. Albo dać im spadochrony i wyrzucić z samolotu bezpośrednio nad Placem Litewskim. Nie wszyscy może przeżyją, ale będzie to jakaś weryfikacja przydatności. Pechowców w drużynie nie potrzebujemy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Termin jest słaby to akurat fakt. A pomysł sam w sobie jest bardzo dobry.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dla mnie jest przekombinowany. Aż się prosi zrobić taką prezentację w centrum, na środku wielkiego placu, na który tłumnie zbiegliby się mieszkańcy miasta. Lotnisko nie służy do takich wydarzeń. To, że można coś takiego tam zorganizować, świadczy tylko o tym, że jest to zaściankowe lotnisko, na którym nic się nie dzieje. I to pokazujemy. Jeszcze przestronniej byłoby w Radomiu.
Motor mocnyj!
Klub wiele pokazał, że nie potrzebuje już robić czegoś szczególnego dla kibiców, bo stadion i tak się zapełni.
Chodzi o jak najbardziej spektakularne, klikalne wydarzenie, żeby można było się pochwalić sponsorom. Tyle.
Chodzi o jak najbardziej spektakularne, klikalne wydarzenie, żeby można było się pochwalić sponsorom. Tyle.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Data i godzina takie sobie ale mi się pomysł podoba. Coś oryginalnego z nutką ironii. Chętnie się wybiorę. Fajnie, że Motor praktycznie w każdym roku jest w czymś pierwszy.
Z tymi terminami, to zawsze są dyskusje, a bo fryzjer, druga zmiana, wyjazd do Ciechocinka....
Pomysł wyśmienity!!!
Pomysł wyśmienity!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
W zespole pojawić ma się 16-letni Bartosz Bańbor, lecz ciężko będzie od niego wymagać chociażby w połowie takich zdobyczy punktowych jak dostarczał Lampart, ponieważ nie jest jeszcze gotowy na PGE Ekstraligę. Tym samym właściciele Motoru usilnie poszukują kolejnego juniora, który gwarantowałby walkę na torze z rywalami.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10275 ... -zawodnika
No ciekawe. Jednakże ciężko będzie kogokolwiek sensownego wyciągnąć.
Kocham Cię! :Dkdsz pisze: Albo dać im spadochrony i wyrzucić z samolotu bezpośrednio nad Placem Litewskim. Nie wszyscy może przeżyją, ale będzie to jakaś weryfikacja przydatności. Pechowców w drużynie nie potrzebujemy.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Kshyhu pisze:Dla mnie jest przekombinowany. Aż się prosi zrobić taką prezentację w centrum, na środku wielkiego placu, na który tłumnie zbiegliby się mieszkańcy miasta. Lotnisko nie służy do takich wydarzeń. To, że można coś takiego tam zorganizować, świadczy tylko o tym, że jest to zaściankowe lotnisko, na którym nic się nie dzieje. I to pokazujemy. Jeszcze przestronniej byłoby w Radomiu.
Chodzi raczej o dobry rozgłos medialny, a taki pomysł na pewno to gwarantuje.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]