Nasi rywale - 2022
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Re: Nasi rywale - 2022
Świetnie. Niech się uczy eligi, rozjeżdża w 2 lidze i w juniorskich zawodach.
Sebekmotor pisze:Świetnie. Niech się uczy eligi, rozjeżdża w 2 lidze i w juniorskich zawodach.
Teraz chyba likwidują gościa w 2 lidze.
To było moje największe marzenie. Przyjeżdżałem oglądać mecze do Leszna, kiedy jeździłem dla Rawicza. Jak każdy młody zawodnik marzyłem o jeździe w PGE Ekstralidze. Nigdy nie sądziłem, że będę miał szansę reprezentować najlepszy klub w Polsce. Jestem bardzo zadowolony z tego, że tak właśnie się stało. Kiedy jeździłem w Rawiczu, byłem młodszy i mniej doświadczony. Teraz jestem starszy i bardziej pozytywnie nastawiony - takimi słowami tuż przed sezonem 2021 przywitał się z kibicami Jason Doyle. Australijczyk marzenie spełniał przez całe... dwa lata, bo właśnie oficjalnie pożegnał się z najbardziej utytułowanym polskim klubem.
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-kon ... ign=chrome
Czytaj więcej na https://sport.interia.pl/zuzel/news-kon ... ign=chrome
Marzenie spełnione, teraz może spełniać kolejne, na przykład takie żeby mieć dużo pieniążków :)
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Barti pisze:Marzenie spełnione, teraz może spełniać kolejne, na przykład takie żeby mieć dużo pieniążków :)
Może oprócz kasy spełni marzenie by mieć przy klubie, który reprezentuje, kibiców na poziomie, a nie dresiarskie chamstwo rodem z piłkarskiej patologii?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jak być rolnikiem to już lepiej w Bieszczadach.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Pewnie dlatego w swojej karierze odjechał kilka dobrych sezonów w Toruniu czy Zielonej GórzeCzarek pisze:Barti pisze:Marzenie spełnione, teraz może spełniać kolejne, na przykład takie żeby mieć dużo pieniążków :)
Może oprócz kasy spełni marzenie by mieć przy klubie, który reprezentuje, kibiców na poziomie, a nie dresiarskie chamstwo rodem z piłkarskiej patologii?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Cysio i Doylar w Krosnie. Grudziadz ma troche cieplo
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Z Cysia na miejscu kibica z Krosna w ogóle bym się nie cieszył. Delikatnie mówiąc najlepsze lata ma za sobą.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Szczepaniak lepszy? Kasprzak chociaż w Grudziądzu powinien pojechać ;)
Z tym powinien to jest 50 na 50. Nie zdziwie się w ogóle jak zrobi max 3pkt w całym meczu. Już lepiej było Przemka Pawlickiego wyciągnąć z Grudziądza.
Jak wyrwą jeszcze Fricke to mają realną szansę na walkę o medale.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10256 ... dosc-zuzla
Ładne jaja, zbyt zmęczony po gali, żeby się spotkać z gościem, którego robi w chuja, a u którego przez rok mieszkał, aby mu powiedzieć, jak facet, jak wygląda sytuacja?
Następnym razem jak ziomek będzie pierdolił, że ktoś na torze jest miękki albo zachowuje się jak cipa, niech się najpierw zastanowi nad sobą. Bo to on jest największą pizdą tutaj. Wybrać lepszą ofertę to jedno, ale odjebać taki numer jak on teraz, to trzeba nie mieć jaj.
Ładne jaja, zbyt zmęczony po gali, żeby się spotkać z gościem, którego robi w chuja, a u którego przez rok mieszkał, aby mu powiedzieć, jak facet, jak wygląda sytuacja?
Następnym razem jak ziomek będzie pierdolił, że ktoś na torze jest miękki albo zachowuje się jak cipa, niech się najpierw zastanowi nad sobą. Bo to on jest największą pizdą tutaj. Wybrać lepszą ofertę to jedno, ale odjebać taki numer jak on teraz, to trzeba nie mieć jaj.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Haron90 pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1025603/zuzel-o-odejsciu-doylea-dowiedzial-sie-z-sms-a-mam-dosc-zuzla
"Jeśli o coś mam mieć wyrzuty sumienia, to o to, że w zeszłym roku dałem się wkręcić w tę grę i dopłaciłem dodatkowe pieniądze do kontraktu Doyle'a. Wtedy też w ostatniej chwili był kuszony przez inny klub, a ja zgodziłem się podwyższyć mu stawkę, choć już wcześniej wynegocjowaliśmy inne warunki."
Skądś znamy tę gierkę :D
Odejście kiedyś z Zielonej, w podobnym stylu. Gość tak ma i Prezesi muszą na to brać poprawkę

-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
L(o)katy pisze:Odejście kiedyś z Zielonej, w podobnym stylu. Gość tak ma i Prezesi muszą na to brać poprawkę
Na szczęście Kępa wziął :)
Piekarnie donoszą:
1.Doyle
2.Czugunow
3.Kasprzak
4.Zagar
5.Lebiedievs
6.Szostak
7.Sadruski
8.Swidnicki
1.Doyle
2.Czugunow
3.Kasprzak
4.Zagar
5.Lebiedievs
6.Szostak
7.Sadruski
8.Swidnicki
Perez pisze:Piekarnie donoszą:
1.Doyle
2.Czugunow
3.Kasprzak
4.Zagar
5.Lebiedievs
6.Szostak
7.Sadruski
8.Swidnicki
To nasz ..? ;)
Szostaka puscili …?
To tylko i aż piekarnie jak będzie, zobaczymy.
I to już skład mogący skutecznie powalczyć o utrzymanie. Bye bye GKM :)
Szostak nie odejdzie z Ostrowa
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Perez pisze:To tylko i aż piekarnie jak będzie, zobaczymy.
To nie przesłanki a możliwie najmocniejsza kadra złożona z teoretycznie wolnych zawodników, a patrząc co się dzieje na wschodzie to nie zanosi się, że Czugunow odejdzie ze Sparty.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Na logikę. Wojna eskaluje więc nie ma najmniejszej przesłanki żeby kacapia mogła jeździć. A to oznacza, że Gleb nie do ruszenia z Wrocka. Wałek ze ślubem procentuje. Podoba mi się strategia Krosna. Rozgrywają to bardzo zmyślnie
Przecież wojna na Ukrainie nie ma żadnego przełożenia na to, czy Rosjanie z polskim paszportem zostaną dopuszczeni do jazdy. Tu chodzi tylko i wyłącznie o interpretację prawa i to, czy powinni dostać licencję PL czy nie
ale ta interpretacja może zostać rozstrzygnięta za tydzień, a może za 5 lat. I tutaj zarówno wypowiedzi zawodników, jak i sytuacja "na froncie" może mieć wpływ. Oczywiście nieoficjalny, ale... kluczowy