grzesieck pisze:spokojnie, to tylko OFICJANE podsumowanie sezonu, OFICJALNE pewnie bedzie pozniej ;)
Już widzę zostało to poprawione ale faktycznie niezły "babol" poszedł początkowo...
grzesieck pisze:spokojnie, to tylko OFICJANE podsumowanie sezonu, OFICJALNE pewnie bedzie pozniej ;)
Rusek pisze:Kaman pisze:Rusek pisze:Wspaniała wiadomość... :-/
Już wiem że na pewno mnie tam nie będzie a szkoda liczyłem że tym razem zorganizują coś w jakaś sobotę w godzinach wieczornych. Tego się nie spodziewałem. Już nie będę tego komentował nawet.
Zorganizować na Z5 w weekend z biletami 20zł - 5000 kibiców na stadionie bite. Nic nie myślą....
Dokładnie i to by było piękne. No ale niestety to będzie ekskluzywne spotkanie. Ile tam się zmieści osób? Serwer CSK może nie wytrzymać chętnych na zakup biletów ;-).
No ale część chętnych odpadnie z uwagi na termin i godzinę imprezy. Może o to chodzi?
No i 12 października to zapowiadany koniec miesiąca ;-)
Kargolo pisze:Ta okazja została spieprzona już w dniu, w którym Motor zdobył złoto DMP i nie zorganizowano NIC, poza fajerwerkami i jednym przejazdem zawodników dookoła toru.
Myślałem, że klub z tego wybrnie i zorganizuje coś ekstra, ale jak widać nie ma na co liczyć.
Jeszcze "jak nie możecie się zjawić to se streama włączcie i popatrzcie jak śmietanka świętuje". Co za żenada.
KrzyczącyK1b1c pisze:BTW. ciekawy jestem czy też planują jakieś "powitanie" Bartka :D
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
KrzyczącyK1b1c pisze:BTW. ciekawy jestem czy też planują jakieś "powitanie" Bartka :D
niespokojny pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:BTW. ciekawy jestem czy też planują jakieś "powitanie" Bartka :D
W klubowej świetlicy. Wyskoczy w ostatni dzień okienka.
tezetomaniak pisze:Może msza święta i poświęcenie Zmarzlika?
Ge(L)o pisze:I tak się wylewają. Z innych wydumanych powodów. Poświęcenie motocykli miałoby wzburzyć szambo ? Dlaczego ?