rumburaquee pisze:Można jakoś głos włączyć?
Oj nie wiem, czy chcesz. Komentator grubo odpływa momentami
rumburaquee pisze:Można jakoś głos włączyć?
K.A.M.I.L. pisze:Znalazłem, Bartosz Jaworski 10/08/2007
W przyszłym roku może być ciekawa walka o skład. Tym bardziej ze Jaworski będzie miał dużo okazji do szlifowania żużlowego rzemiosła do momentu ukończenia 16 roku życia.
DMPJ: Młynarski, Jaworski, Bańbor, Rachubik
K.A.M.I.L. pisze:Znalazłem, Bartosz Jaworski 10/08/2007
W przyszłym roku może być ciekawa walka o skład. Tym bardziej ze Jaworski będzie miał dużo okazji do szlifowania żużlowego rzemiosła do momentu ukończenia 16 roku życia.
DMPJ: Młynarski, Jaworski, Bańbor, Rachubik
K.A.M.I.L. pisze:Dawid Grzeszczyk 27.11.2007.
Swoją droga leśne dziadki mogliby zmienić przepis ze nie liczy się dokładna data ukończenia 16 roku życia a rocznik. Tak naprawdę chłopak traci szanse debiutu w lidze tylko dlatego ze urodził się w listopadzie.
K.A.M.I.L. pisze:Dawid Grzeszczyk 27.11.2007.
Swoją droga leśne dziadki mogliby zmienić przepis ze nie liczy się dokładna data ukończenia 16 roku życia a rocznik. Tak naprawdę chłopak traci szanse debiutu w lidze tylko dlatego ze urodził się w listopadzie.
Ekstraliga Żużlowa pisze:Osoba posiadająca ważną licencję 500 cc, która nie ukończyła 16 roku życia może brać udział wyłącznie w zawodach z udziałem zawodników U-21.
Flagg pisze:K.A.M.I.L. pisze:Dawid Grzeszczyk 27.11.2007.
1) Grzeszczyk może jeździć cały sezon w DMPJ i zawodach młodzieżowych.
2) poprawcie mnie, bo mogę się mylić, ale to chyba nie przepisy PZM, tylko polskie prawo zabrania startów w rozgrywkach ligowych przed 16-tym rokiem życia. Takie coś gdzieś czytałem
Torsen pisze:Umiesz zgrać z dekodera?
Torsen pisze:Umiesz zgrać z dekodera?
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Hayden pisze:Ale trzeba przyznać że się pięknie Artjom sam zaorał
Hayden pisze:Ale trzeba przyznać że się pięknie Artjom sam zaorał
grzesieck pisze:na jakiej podstawie te wnioski?
Kaman pisze:Pomijając pytanie o kolejny odcinek "To jest żużel". Jeszcze go na dysku nie mam. Wyślę wszystkim co chcieli pierwszy odcinek jak będzie dostępny, cierpliwości :)