Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Ale akcja MM. Co objechał Fredkę to szacun, na żyletki ciut szerzej niż jadący szeroko Fredka :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Jak patrzę na jazdę naszych potencjalnych nowych zawodników to Mikkela trzeba napłacić przepłacić przebić:)
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Jazda tu a w lidze to dwie bajki. Ale jaka popeline odstawia Dudek.
Uznajmy w końcu, że tematu Mikkela w Lublinie już nie ma :)
Uznajmy w końcu, że tematu Mikkela w Lublinie już nie ma :)
Dudek od tego vicemistrzostwa schodził w dół. Mam wrażenie że medalu to on już w gp nie zdobędzie.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Hayden pisze:Za co Lambert wykluczony? Przecież kaskiem można było taśmy dotknąć?
Dotknął i oponą.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
A, dzięki. Nie oglądam w jakimś szczególnym skupieniu i wyglądało to tylko na daszek kasku :p
Motor mocny
Dudek pogrzebał szanse na medal tym występem i to na własnym torze.
Finał Magica i brak finału Dana i Fredrika oznacza medal dla Maćka. Trzymam kciuki!
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Całe szczęście. Wreszcie medal

A Dudek zrównał się punktami z Bewleyem, ale przegrywa liczbą wygranych rund i wypada z TOP 6. Szkoda. Pewnie dostanie dzikusa
Ostatnio zmieniony 1 października 2022, o 21:39 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
To o 6 miejsce nie ma biegu dodatkowego?
Nie ma. Tylko o złoto jest bieg dodatkowy.
Brak dzikusa dla z Kubery będzie skandalem.
Trzy razy bardziej zasłużył niż Dudek
Trzy razy bardziej zasłużył niż Dudek
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
No to brawo dla Dudka, taka przewagę roztrwonić u siebie to trzeba umiec...
Pytanie on czy Kołodziej, a może obaj? Domin na arenie międzynarodowej chyba za mało pokazał, zwłaszcza że jechał w Challengu.
Pytanie on czy Kołodziej, a może obaj? Domin na arenie międzynarodowej chyba za mało pokazał, zwłaszcza że jechał w Challengu.
Dominik powinien jeździć w GP. Duzers końcówka sezonu bardzo mizerna.
Zawodnicy z miejsc 3-7 skończyli prawie ex aequo. Wszyscy będą w cyklu 2023 moim zdaniem. Domin musi sobie sam wywalczyć awans, może przez SEC.
Bartek na indywidualnym kevlarze ma herb Landsberga. Ciekawe jak to będzie wyglądało w przyszłym roku.
Dajcie spokój już z tym SGPChallenge. Pojechali na torze, który w poważnym żużlu pojawia się teraz na 10 lat. Dzikusy pewnie dostaną Vaculik, Doyle, Woffinden, Michelsen, Thomsen i Dudek. Można stawiać w ciemno.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ale jakie racjonalne argumenty przemawiają za Dominikiem poza odświeżeniem cyklu? Choć mam wątpliwości czy i ten jest racjonalny, ale powiedzmy.
W finale SON nie pojechał, w Challengu dramat, w SEC ładnie 2 rundy, ale średnia i tak znacznie gorsza od najlepszych, w tym Kołodzieja, potencjalnego rywala ze względu na narodowość. Na dzisiejsze GP też nie dostał nominacji... Życzę mu GP, ale jak napisał kdsz, musi sam sobie to wywalczyc
W finale SON nie pojechał, w Challengu dramat, w SEC ładnie 2 rundy, ale średnia i tak znacznie gorsza od najlepszych, w tym Kołodzieja, potencjalnego rywala ze względu na narodowość. Na dzisiejsze GP też nie dostał nominacji... Życzę mu GP, ale jak napisał kdsz, musi sam sobie to wywalczyc
Flagg pisze:Dzikusy pewnie dostaną Vaculik, Doyle, Woffinden, Michelsen, Thomsen i Dudek.
Tak będzie. Doyle mógłby ew. wylecieć, bo będzie dwóch innych Australijczyków, ale na bank nie zastąpi go piąty Polak.
Say what? Top 10 Eligi. W SEC top 5 choc pojechał tylko 3 z 4 rund. Dudka pobił w każdej możliwej statystyce w której mieli równe szanse rywalizacji. Chłopak odjechał 3 rundy SGP i 2 razy stal nas podium, a trzy razy był w półfinale.
Poważnie pytasz się co przemawia za Kubera?
kdsz pisze:Flagg pisze:Dzikusy pewnie dostaną Vaculik, Doyle, Woffinden, Michelsen, Thomsen i Dudek.
Tak będzie. Doyle mógłby ew. wylecieć, bo będzie dwóch innych Australijczyków, ale na bank nie zastąpi go piąty Polak.
Czwarty chyba, obecnie jest tylko Zmarzlik i Janowski :)
Flagg pisze:Say what? Top 10 Eligi. W SEC top 5 choc pojechał tylko 3 z 4 rund. Dudka pobił w każdej możliwej statystyce w której mieli równe szanse rywalizacji. Chłopak odjechał 3 rundy SGP i 2 razy stal nas podium, a trzy razy był w półfinale.
Kołodziej top3, w SEC o 19 punktów więcej. Mniej zasłużył?
Sam fakt, że 2 minuty po zakończeniu cyklu jesteśmy we stanie przewidzieć DK z dokładnością niemal 100% nienajlepiej świadczy o całym systemie.
Kołodziej ma 40 lat czy coś koło tego. Dodatkowo miał swoje szanse żeby utrzymać się na w SGP.
Kołodziej ma 40 lat czy coś koło tego. Dodatkowo miał swoje szanse żeby utrzymać się na w SGP.
papi pisze:Czwarty chyba, obecnie jest tylko Zmarzlik i Janowski :)
Fakt, zapędziłem się :) Czwarty przy DK dla Dudka