Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
[quote="pola"]Żal mi ich, wiedzą, że nie dadzą nam rady i na gwałt szukają jakiegoś koła ratunkowego.../quote]
po tym jak stal wtgrala w gorzowie (wygrala, nie zremisowala
) na rzeszowskim forum pojawila sie penwa marta i tez sypala takie gadki, tylko ze nie przebierala w slowach
a co do kola ratunkowego to tak, przywieziemy kasete z firmowa piosenka marmy
na pewno sie wam spodobala
choc po meczu z tz juz nie bylo jej slychac
po tym jak stal wtgrala w gorzowie (wygrala, nie zremisowala
a co do kola ratunkowego to tak, przywieziemy kasete z firmowa piosenka marmy
ZAKÅADOWY KLUB SPORTOWY STAL RZESZÓW!!
Rzeszowiaki zastanawiajÄ… sie czy to wogole byl czat z kuciapa
eh tam to potrafia krecic wałki
takze moze ten obserwator to tez podpucha.
cytaty z czatu z niby KuciapÄ…
:
Maciek o Dominikiu Januszu ktory pojechal po nim w ostatnim tygodniku zuzlowym !!!
jego typ na niedziele to 40:50 ponieważ Rzeszow jest faworytem tego meczu
cytaty z czatu z niby KuciapÄ…
"JEŚLI AWANSUJEMY DO BARAŻY TO ROZGROMINY ZIELONKE "
Maciek o Dominikiu Januszu ktory pojechal po nim w ostatnim tygodniku zuzlowym !!!
MOÅ»E GO NAWET ZABIJE ,JAK MI NIESÅUSZNIE DOÅOÅ»YÅ
jego typ na niedziele to 40:50 ponieważ Rzeszow jest faworytem tego meczu
po 1-rozczarowuje mnie trochę frekwencja w lublinie-mam nadzieję że w niedzielę będzie wreszcie 10000 ludzi!
po 2-wschodnia polska wreszcie zaczyna sie liczyć - nie ważne czy to będzie lublin czy rzeszów
po 3-może wreszcie media ogólnopolskie zauważą ten mecz
po 4-nie jesteście kibicami piłkarskimi(?!) i przestańcie gadać kategoriami wpierdol itd odróżniajmy sie od nich czymś ok?
po 5-podgrzewajmy atmosferę meczu-public relations jest ważny
po 6-jasiek z autralii-wybrałeś taka drogę kariery więc cóż nie ma cię w polsce
po 7-uważam ze lublin jest faworytem meczu ale cóż niespodzianki się zdarzają-uwaga na knappa i truminskiego
po 8- karlson jest ok dwie jedynki nie upoważniaja nikogo do wyzywania go
po 9-pozdrowienia z rzeszowa
po 2-wschodnia polska wreszcie zaczyna sie liczyć - nie ważne czy to będzie lublin czy rzeszów
po 3-może wreszcie media ogólnopolskie zauważą ten mecz
po 4-nie jesteście kibicami piłkarskimi(?!) i przestańcie gadać kategoriami wpierdol itd odróżniajmy sie od nich czymś ok?
po 5-podgrzewajmy atmosferę meczu-public relations jest ważny
po 6-jasiek z autralii-wybrałeś taka drogę kariery więc cóż nie ma cię w polsce
po 7-uważam ze lublin jest faworytem meczu ale cóż niespodzianki się zdarzają-uwaga na knappa i truminskiego
po 8- karlson jest ok dwie jedynki nie upoważniaja nikogo do wyzywania go
po 9-pozdrowienia z rzeszowa
Gawrzyk pisze:ja stawiam na jednego z najwiekszych chamow w rzeszowskiej druzynie- waclawa faraona kawe.
Mam propozycję, abyś wykazał się odwagą cywilną a nie internetowym napinactwem i powiedział temu człowiekowi prosto w oczy to co tutaj napisałeś....
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"
nie wiem co Wam przeszkadza obserwator??
odpowiedź jest bardzo prosta - przeszkadza nam, bo żadna inna drużyna poza Waszą nie korzystała z pomocy z zewnątrz. Obserwator z jego kompetencjami nic nam nie przeszkadza ale to muppet show jakie odwalił opłacony przez Waszych działaczy gość wkurzyłby każdego - nie tylko w Lublinie. Skoro cały czas powołujecie się na piękną skądinąd dewizę "niech wygra lepszy" to po cholerę Wam ktokolwiek do pomocy? niech wygra lepszy.
zawsze robi jakieś przekręty, a zdecydowaną większość kariery spędził w Rzeszowie - widocznie ma to we krwi albo nabył nawyków przez lata przebywania wśród krętaczy. Po drugie Wy rzeszowianie macie kłopoty ze zrozumieniem podstawowej kwestii - tor przyczepny nie jest nieregulaminowy. zapamiętajcie to i powtórzcie Kaczmarkowiu i każdemu następnemu gościowi któremu wręczacie łapówkę za "obserwowanie" meczu.a wiadomo iż Trener Koziłków to Zawsze robi jakieś przekręty z torem...
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Kod: Zaznacz cały
Maciek o Dominikiu Januszu ktory pojechal po nim w ostatnim tygodniku zuzlowym !!!A czytal ktos z Was taki artykul?
wlasnej osobie moge zapewnic, ze nie napisalem zadnego artykulu
do Tygodnika Zuzlowego od ponad miesiaca.
Regards from Sydney
Jasiek
Jasiek
Niech Rzeszów przywiezie i dziesięciu obserwatorów-kombinatorów, a i tak w Lublinie tym razem nie wygrają.
Nie ma takiej opcji, żeby wywieźli od nas w niedzielę punkty i uczestnictwo w barażach.
To znaczy opcja może i jest, ale...
Pozdrawiam
Nie ma takiej opcji, żeby wywieźli od nas w niedzielę punkty i uczestnictwo w barażach.
To znaczy opcja może i jest, ale...
Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Kamil-Rzeszów
Moim zdaniem na meczu powinienm byc obserwator by tor bylprzygotowany regulaminowo, kazda z druzyn pojedzie na takim samym torze tak samo Motor jak I Stal, wierze ze nie bedzie defektow ,upadkow i tym podobnych sytuacji i ze mecz rozstrzygnie prawdziwa sportowa walka ,jestem z zeszowa i stawiam na stal 48:42 bo uwazam ze stac Rzeszowian na taka wygrana , niech wygra lepszy a z gory skladam Gratulajce tej druzynie ktora zdobedzie w tym spotkaniu 2 duze punkty, pozdrowienia dla prawdziwych kibicow z Lublina.
Na dobre i na złe Moją Dyscypliną Rzeszowski Speedway jest.
-
Kamil-Rzeszów
a jesli ktos spyta czemu obstawiam tkaiwynik to po 1 wierze ze Stal stac an taki wynik bo: 1 Kuciapa, Baran,Gjedde powinni zrobic swoej a faktycznie sa to zawdonicyktorzy cos potrafia ,Trojanowski moim zdaniem pojedzie tak sobie nie za dobrze nie za zle ,Miesiac okolo 5 pkt o Tomka rempale jestemspokojny i uwazam ze zrobinajwiecej pkt sposrod zawodnikow Stali (mysle ze 11-12) u Was z kolei abrdzo dobrej postawyspodziewam sie po Karlssonie i Grzesku Knappie9mio wypadku z Lotosem) a najbardziej ciekawi mnie postawa Truminskiego i uwazam ze ten zwodnik moze byc tym ktory"wygra Wam mecz" jelsi go oczywiscie wygracie, tak jak mowilem stawiam 48:42 na Stal.
Na dobre i na złe Moją Dyscypliną Rzeszowski Speedway jest.
Jasiek_Sydney pisze:Kod: Zaznacz cały
A czytal ktos z Was taki artykul?No to ja jako Dominik Janusz we
Bo to Proboszcz_Dobrodziej podpuche "strzelil" o tym artykule
-
Ministrant z Tulczyna
Ja jako podopieczny Proboszcza nie jestem pewny czy to pytanie Qciapie Maciejowi zadaÅ‚ Dobrodziej z Naszej Parafii.MyÅ›le ,że mógÅ‚ to być ktoÅ› od Wielebnego Szewczenki zdradziecko podszywajÄ…c siÄ™ pod Proboszcza i szargać jego dobre imie.Mrucky pisze:Jasiek_Sydney pisze:Kod: Zaznacz cały
A czytal ktos z Was taki artykul?No to ja jako Dominik Janusz we
Bo to Proboszcz_Dobrodziej podpuche "strzelil" o tym artykule
Szczęść Boże.
Wszyscy Jesteśmy dziećmi Bożymi
- Kaka
- Szkółkowicz
- Kontakt:
Emocje beda na pewno, mam nadzieje ze glownie sportowe a nie pozasportowe. Jak sie to popularnie mowi "niech wygra lepszy"-tylko w uczciwej, sportowej rywalizacji:) Licze na to ze na stadionie zasiadzie duzo wiecej fanow niz to bylo z Gdanskiem a takze na dobra oprawe:) Ciekwe jak pogoda......moze jest na forum jakis wrozbita-meteorolog
?? Do boju TeZeCie!!!
- Jasiek_Sydney
- Kontakt:
Ja jako podopieczny Proboszcza nie jestem pewny czy to pytanie
Qciapie Maciejowi zadał Dobrodziej z Naszej Parafii.Myśle ,że mógł to być
ktoÅ› od Wielebnego Szewczenki zdradziecko podszywajÄ…c siÄ™ pod
Proboszcza i szargać jego dobre imie.
Szczerze mowiac, mam podobne podejrzenia. Nie bardzo chce mi sie
wierzyc, aby Proboszcz zrobil cos tak glupiego.
Regards from Sydney
Jasiek
Jasiek
kto wie, kto wie...
to tylko zuzel. 15 wyscigow. w kazdym 4 zawodnikow, 4 motocykle, 4 okrazenia po czarnym. szanse na starcie sa w miare rowne.
wszystko (oby!) rozstrzygnie sie na torze. i o to chodzi.
a dyskusja jest zacieta, bo to DECYDUJACE STARCIE o baraze. chyba sie nie ma co dziwic.
samo wejscie do barazy jest tez sukcesem.
to tylko zuzel. 15 wyscigow. w kazdym 4 zawodnikow, 4 motocykle, 4 okrazenia po czarnym. szanse na starcie sa w miare rowne.
wszystko (oby!) rozstrzygnie sie na torze. i o to chodzi.
a dyskusja jest zacieta, bo to DECYDUJACE STARCIE o baraze. chyba sie nie ma co dziwic.
samo wejscie do barazy jest tez sukcesem.
Centrum Konferencyjne BENSIP. Miejsce Spotkań.
http://www.bensip.pl
http://www.sport.bensip.pl
Restauracja-Bar. Przyjęcia Okolicznościowe. Transmisje sportowe na żywo.
Szkolenia. Konferencje. Imprezy integracyjne.