Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Rzeczywiście, napisałem post przed przejrzeniem nowych wpisów i nie zauważyłem, że film jest już dyskutowany w innym wątku.
Nawiasem, nawet w nim Stali jakby więcej ;)
Nawiasem, nawet w nim Stali jakby więcej ;)
Obejrzałem mecz po raz czwary.. 3 raz w tv .. Tomek D powinien dostać zakaz komentowania Motoru .. jego niezwykla emocjonalność zostaje wykastrowana obawa o stronniczość. Znając jego umiejetnosc dzielenia się emocjami - miałem wrażenie, że relacjonuje turniej bierek w zapadłej wiosce na Mazurach .. oczywiście poza biegami gdy wygrywała Stal … w przekroju całego sezonu .. oraz całej nagonki na Motor to aż boli fizycznie ..
Na C+ Online jest już pierwszy odcinek serialu Dryły o żużlu - To jest żużel jedziemy dalej.
Wydaje się, że przynajmniej na tym etapie skierowany jest głównie do ludzi, którzy o żużlu wiedzą mało lub nic, ale ogląda się i słucha przyjemnie. Jest też sporo o Motorze. Jak ktoś ma dostęp, to chyba można polecić nawet weteranom.
Wydaje się, że przynajmniej na tym etapie skierowany jest głównie do ludzi, którzy o żużlu wiedzą mało lub nic, ale ogląda się i słucha przyjemnie. Jest też sporo o Motorze. Jak ktoś ma dostęp, to chyba można polecić nawet weteranom.
Końcówka dobra gdzie Gleb mówi do Dryły że razem z Majewskim wrzucili go do jednego worka,a Tomek aby się bronić pyta czy jest dumny ze ślubu

Piękna zajawka drugiego odcinka. Drylson go pewnie nakręcił, żeby zdjąć z siebie trochę gówna, które się w ostatnich miesiącach na niego wylało. Gównohejterzy obciążyli Drylsona do spółki z Majewskim za wyrzucenie ruskich z ligi.
Pewnie w podzięce chce trochę odkryć tej rosyjskości. Ja zacieram ręce.
Pewnie w podzięce chce trochę odkryć tej rosyjskości. Ja zacieram ręce.
Mi też ta zajawka się spodobała. A 1 odcinku zaskakująco dużo Motoru, jak nie C+.
Podbijam. Płacić 50 zl, żebhy obejrzeć godzinny materiał raz w tygodniu raczej mi się nie uśmiecha.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Marcin0203
Flagg pisze:Podbijam. Płacić 50 zl, żebhy obejrzeć godzinny materiał raz w tygodniu raczej mi się nie uśmiecha.
Pół godzinny :D
Serial ciekawy (jesli ktos ma juz dostep do C+online). Ale...dla samego serialu chyba nie warto kupowac dostepu na dluzszy czas, chyba, ze pojawia sie wszystkie odcinki. To wtedy hurtem mozna zobaczyc placac za 1 miesiac.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
To gdzie Wy ligę oglądacie?
No na C+, ale liga się właśnie skończyła, więc do marca można anulować subskrypcje na C+ online. A na wiosne pewnie będzie znów jakaś promocja, że 3 miesiące za 10 zł itp. ;)
niektórzy są bogaci z domu i mają C+Sport 5 i Eleven z UPCTorsen pisze:To gdzie Wy ligę oglądacie?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Albo z Netii. Najważniejsze to dobrą cenę sobie wynegocjować ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
I wtedy nie ma dostępu do tego serwisu online?
-
Marcin0203
Torsen pisze:I wtedy nie ma dostępu do tego serwisu online?
No nie. Musisz wykupić abonament w serwisie Canal+ online. Coś na zasadzie jak Netflix, Disney+ itp.
Chyba nie do końca. Moi rodzice mają u siebie nc+, jakiś full pakiet czy coś i tam w ramach tego abonamentu (nawet nie byli świadomi) mają c+online za darmiaka. Polecam popytać rodziny/znajomych z telewizją satelitarną czy też przypadkiem nie mają
Motor mocny
-
Marcin0203
Hayden pisze:Chyba nie do końca. Moi rodzice mają u siebie nc+, jakiś full pakiet czy coś i tam w ramach tego abonamentu (nawet nie byli świadomi) mają c+online za darmiaka. Polecam popytać rodziny/znajomych z telewizją satelitarną czy też przypadkiem nie mają
Pewnie są takie przypadki. Czasem są oferty, że Netflix Ci dorzucają. Ja teraz biorąc w Netii Internet + Numer Telefonu + Telewizja dostałem Disney+ na dwa lata. Być może nc+ w związku, że to ich platforma też to dorzuca w jakichś bogatszych pakietach.
Chyba jak jest wykupiony Canal+ to z automatu masz dostep do apki Canal + obline. Jesli mozesz z tel ogladac TV live -to tam tez jest ten serial dostepny.
Hayden pisze:Chyba nie do końca. Moi rodzice mają u siebie nc+, jakiś full pakiet czy coś i tam w ramach tego abonamentu (nawet nie byli świadomi) mają c+online za darmiaka. Polecam popytać rodziny/znajomych z telewizją satelitarną czy też przypadkiem nie mają
Jak masz C+ z talerza i z dekoderem to C+Online jest gratis.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Liga leci w canal plus 5, czyli byłym nSport. Cześć kablówek ma ten kanał w swoich pakietach.
Ja tak mam. Do tego player z wykupionym pakietem canal plus, w którym z kalei są najróżniejsze canal plusy... Z wyjątkiem c+5
Ja tak mam. Do tego player z wykupionym pakietem canal plus, w którym z kalei są najróżniejsze canal plusy... Z wyjątkiem c+5
Tak jak pisze Istred. W UPC nie musisz wykupywać całego C+, bo C+S5 jest w zwykłym pakiecie kanałów.
Natomiast jeśli masz cały pakiet NC+ z UPC to możliwe, że dorzucają również online. Tak robią choćby z HBO. Jeśli masz wykupiony pakiet HBO w UPC, to dostęp do HBO Max jest za friko tak długo, jak płacisz za pakiet
Natomiast jeśli masz cały pakiet NC+ z UPC to możliwe, że dorzucają również online. Tak robią choćby z HBO. Jeśli masz wykupiony pakiet HBO w UPC, to dostęp do HBO Max jest za friko tak długo, jak płacisz za pakiet
Miałem C+ z UPC i nie dorzucają online.
W player.pl też nie ma tego w tym, co jest dostępne w ramach C+ (pakiet C+ wykupiony w playerze). Dodatkowo usunęli C+5Sport od września więc ogólnie niezłą kupę odwalili. Jakby ktoś miał jakiegoś linka do serialu, to będę wdzięczny za priv. Byc może pojawi się też na jakichś stronach typu ekino, czy vizjer, ale na tę chwilę nie widzę.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz