Finał DMP: Stal Gorzów - Motor Lublin 51:39
- Dragon_Juventino
- Junior
Re: Finał DMP: Stal Gorzów - Motor Lublin 11.09. godz. 19:30
Po nas. Wielki kapitan pękł. Akurat teraz.
Kurtyna....
Kurtyna....

Michelsen załatwił nam mecz.
Haron90 pisze:Z jednym seniorem i jednym juniorem złota się nie wygrywa.
Złoto straciliśmy na próbie toru w Toruniu. Mikkel legendą tego klubu.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Przegrac z bolem lewej ku..wa nogi w finale ligi? Bez tej nogi powinien pojechac...
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Panowie, spokoju trochę 50:40 będzie jak najbardziej do odrobienia !
Wszystko w rękach Kubery…
Całe szczęście ze rewanż dopiero 25go
Wszystko w rękach Kubery…
Całe szczęście ze rewanż dopiero 25go
W TV powiedzieli, że ponoć została uderzona ta jego noga. Jestem pewien, że gdyby mógł to by pojechał. Rozumiem rozgoryczenie i zawód ale nie przesadzał bym z tym hejtem.
Haron90 pisze:W TV powiedzieli, że ponoć została uderzona ta jego noga. Jestem pewien, że gdyby mógł to by pojechał. Rozumiem rozgoryczenie i zawód ale nie przesadzał bym z tym hejtem.
Jestem kibicem i widzę kapitana, który nie jedzie w najważniejszym meczu w historii żużla w tym mieście. Po tym jak wczoraj jechał w GP jak z nut. Mam prawo go hejtować i gówno mnie obchodzi jak bardzo go boli noga, tym bardziej że kontuzję sam sobie załatwił.
Richie Faulkner:
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Haron90 pisze:W TV powiedzieli, że ponoć została uderzona ta jego noga. Jestem pewien, że gdyby mógł to by pojechał. Rozumiem rozgoryczenie i zawód ale nie przesadzał bym z tym hejtem.
Przestań go bronić. Załatwił się sam, a teraz nagle odpuszcza. Won do Częstochowy, gdzie po 1-5 dostaniesz gwizdy i nie wracaj.
-
CKM1946
- Zawodowiec
RadeKas pisze:Haron90 pisze:W TV powiedzieli, że ponoć została uderzona ta jego noga. Jestem pewien, że gdyby mógł to by pojechał. Rozumiem rozgoryczenie i zawód ale nie przesadzał bym z tym hejtem.
Jestem kibicem i widzę kapitana, który nie jedzie w najważniejszym meczu w historii żużla w tym mieście. Po tym jak wczoraj jechał w GP jak z nut. Mam prawo go hejtować i gówno mnie obchodzi jak bardzo go boli noga, tym bardziej że kontuzję sam sobie załatwił.
Nie kojarze tej sytuacji z dziś że noga była uderzona ale nie wierze że on odpuszcza ten mecz bo tak mu sie uwidziało. To nie jest ten typ zawodnika
Skład biegów nominowanych po naszej stronie to kryminał...
A ja mam prośbe o komentarz tych co nie chcą/nie chcieli BZ …. Dzis widać, że nie tylko indywidualnie ale i dla drużyny ma gość olbrzymie znaczenie …
Raf pisze:Skład biegów nominowanych po naszej stronie to kryminał...
dlaczego?
METHANOL ADVENTURE TEAM
Michelsen napluł nam w ryj. I teraz pytanie czy za 2 tygodnie się zrewanżuje czy napluje po raz drugi.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
-
Metalliczny
- Senior
- Kontakt:
Jedziemy najlepszym co mamy, co ty mówisz. Pseudokapitan załatwił nam dobry wynik. Kosmita niech wraca na Marsa.
Ludzie dorośli na tym forum? Bo czytając komentarze mam wrażenie że nie koniecznie. Niewiele brakuje do patologi gorzowskiego forum.
Rozwiniesz czy tylko tak pusciles baka ?
Osobiście dziękuję naszym częstochowskim odpadom za ten srebrny medal. Jesteście wspaniali Maksiu i Mikkelu.
Richie Faulkner:
- niespokojny
- Trener
No nic, miec takiego zawodnika jak Zmarzlik to skarb.
Bez wzgledu jak sie skonczy ten sezon mam nadzieje ze juz nigdy Michelsena i Drabika w Motorze nie zobaczymy. To zakrawa na Hancocka we Wroclawiu.
Bez wzgledu jak sie skonczy ten sezon mam nadzieje ze juz nigdy Michelsena i Drabika w Motorze nie zobaczymy. To zakrawa na Hancocka we Wroclawiu.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Re: Finał DMP: Stal Gorzów - Motor Lublin 51:39
Cóż znowu nerwowe odrabianie w rewanżu, to już taka lubelska tradycja że nic nie może być normalnie
- Dragon_Juventino
- Junior
Medale rozdane. Czas się rozejść. Daj Boże dożyć 2 takiej okazji...
Jestem absolutnie załamany ;(
Jestem absolutnie załamany ;(

pozamiatane, nie ma co zaklinac rzeczywistosci
zuzel sruzel
zuzel sruzel
METHANOL ADVENTURE TEAM
RadeKas pisze:Osobiście dziękuję naszym częstochowskim odpadom za ten srebrny medal. Jesteście wspaniali Maksiu i Mikkelu.
Można by zrozumieć jak jeździlibyśmy z Czewą ale dziś?
W rewanżu to sam Zimny z Vaculikiem dowiozą ten wynik...
Szkoda tego sezonu tak blisko nie byliśmy nigdy i pewnie już nie będziemy...
Moment sezonu? Próba toru w Toruniu.
Swoją drogą ciekawe, że telewizja od 2 tygodni pieprzy o tym jaka Stal biedna i kontuzjowana i jak pomimo przeciwności losu robią wynik, a nasze kontuzje (mega kapitano) nie mają znaczenia. To Stal jest wielka.
Pieprzyć ten żużel.
Pieprzyć ten żużel.
Richie Faulkner:
GIGI pisze:Raf pisze:Skład biegów nominowanych po naszej stronie to kryminał...
Rozwiniesz czy tylko tak pusciles baka ?
Aż się prosiło, żeby 2 razy puścić Hampela i Kubere... To wygladalo, jakby nasz sztab nie wierzył w to, że w 14 biegu wygramy 5:1... Dobrze startujący Hampel na pewno zdecydowanie skuteczniej blokowałby Woźniaka z 4 toru...
Swoją drogą ciekawe co by zrobili, gdyby w 14 było 5:1...Mikkelsena by siła na motocykl wsadzili?
Ostatnio zmieniony 11 września 2022, o 21:34 przez Raf, łącznie zmieniany 1 raz.
Serce boli.