Ge(L)o pisze:Nie pamiętam dobrego meczu Vaculika z nami. Albo mam słabą pamięć i ktoś zaraz wklei statystykę z kompletem Martina.
Chyba ostatni jeszcze z Falubazem. Komplet jeśli się nie mylę.
Ge(L)o pisze:Nie pamiętam dobrego meczu Vaculika z nami. Albo mam słabą pamięć i ktoś zaraz wklei statystykę z kompletem Martina.
Dobromir pisze:Gelo pisze:Jak ktoś słusznie zauważył Stal dużo nie wygrywa ale i nie przegrywa. Sześć punktów z nimi do odrobienia. Więcej to juz ryzyko.
6 punktów to za dużo, bo oznacza, że przed 15 biegiem musimy mieć już tą strate odrobioną, bo inaczej będzie sie trzeba modlić, że przywieziemy Zmarzlika i Vaculika na 4:2 czy 5:1 a nie wtopimy. W takim układzie to obaj polecą po 7 biegów.
Drabikowi wiele można zarzucić, ale braku zaangazowania i ambicji na torze na pewno nie. Chłopak nawet jadąc czwarty gryzie tor i walczy.nilu78 pisze:Martwi mnie tylko jedno w kontekście tego meczu, chodzi mi konkretnie o postawę Drabika. Jeździ coraz gorzej, w tle konflikty rodzinne, chadza własnymi ścieżkami i do tego jedną nogą jest już poza klubem i w ogóle się z nim nie identyfikuje. W związku z tym mniemam, że myślami jest już gdzie indziej dlatego obawiam się by nam nie położył tego finału bo jego punkty będą równie ważne, o ile nie kluczowe... ale obym się mylił.
chyba braku ambicji nie:)Flagg pisze: Drabikowi wiele można zarzucić, ale zaangazowania i ambicji na torze na pewno nie. Chłopak nawet jadąc czwarty gryzie tor i walczy.
ravajas pisze:chyba braku ambicji nie:)Flagg pisze: Drabikowi wiele można zarzucić, ale zaangazowania i ambicji na torze na pewno nie. Chłopak nawet jadąc czwarty gryzie tor i walczy.
papi pisze:Va¢ul zaimponil. Oby dzis powtórzył