Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37
Miras pisze:Gawrzyk pisze:kuciapszczak poinformowal na czacie ze jozki przyjada z obserwatorem...
Przcież tego można było się spodziewać. Oni nie mogą znieść że na chwile obecną Tarnów jest lepszy i zrobią wszystko by awansować do Ekstraligi już w tym roku(ale będzie kombinacji w Niedziele). Mnie tylko interesuje postawa w tym meczu Petera Karlssona z wiadomych względów
Coś czuje że go sami wyniesiecie ze stadionu <hehe>
![]()
Obserwator jest tylko jeden - Kaczmarek
Nie masz racji!!!!!!!! Nie tylko ta szuja jest obserwatorem. Jest nim równiez Pieńkowski (chyba z Gorzowa)
- jas
- Senior
- Kontakt:
pola pisze: i nie daj Boże by tu wygrali to bedzie cieżko im stad wyjechac w jednym kawałku...
o czym Ty w ogóle piszesz. Przeciez jeśli w niedziele wygra Stal (co w sposób uczciwy wcale nie jest przecież wykluczone - jakby nie patrzec mają raczj dosyć mocną druzynę) to przecież nikt im nic nie zrobi. To jest mecz żużlowy przecież.
A poza tym to Ty rozumiem, ze jakby ich ktoś chciał bić to ty będzieśz pierwsza.
Kenny pisze:Co tak się boicie tego obserwatora? Jak jesteście czyści chyba nie powinniście się niczego obawiać, nie? Wystarczy wygrać mecz.
Bo ostatnim razem ów obserwator nie zajmował się tylko "obserwowaniem". Ale już nie wracajmy do tego tematu, bo to tylko niepotrzebna kłótnię wywoła.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Mnie się marzy piękne sportowe widowisko, dużo walki na torze i żadnych przekrętów. To, że przyjedzie obserwator przecież jeszcze niczego nie oznacza. Jeśli to będzie tylko obserwator to wszystko o.k.
A jeśli chodzi o wynik to obstawiam 48-42 dla TŻ. I nie chodzi mi o to, że jestem z Lublina, poprostu atut własnego toru jest w żużlu bardzo ważny i dlatego TŻ jest wg mnie faworytem tego spotkania.
A jeśli chodzi o wynik to obstawiam 48-42 dla TŻ. I nie chodzi mi o to, że jestem z Lublina, poprostu atut własnego toru jest w żużlu bardzo ważny i dlatego TŻ jest wg mnie faworytem tego spotkania.
-
KUCIAPSZCZAK
KrzyÅ› pisze:Gosiu jak "zajmiesz" siÄ™ obserwatorem to wszystko bedzie ok.
wówczas mamy awans gwarantowany. Gosia "zajęła" się Sebą to ten od razu zaczął jechać że aż miło popatrzeć.
Teraz niech "zajmie sie" obserwatorem i baraże mamy gotowe. Praca to niewdzięczna ale dla dobra wspólnego warto się poświęcić.
Jesli chodzi o Sebe to TUTAJ macie krotka rozmowe przeprowadzona z nim po meczu z lotosem.
Pozdraiwiam
Kubbas
Pozdraiwiam
Kubbas
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
-
dupman
witam
na poczatku chcialem pozdrowic wszyskich prawdziwych kibicow zuzla. mam nadzieje ze w lublinie jest ich pod dostatkiem.sam w niedziele wybieram sie do was na mecz:) licze na to ze bedzie to niezapomniane widowisko, kulturalny doping i mase emocji siegajacych zenitu. licze na to ze w tym meczu wygra lepszy. ze po meczu nie pozostanie ani cienia watpliwosci co do uczciwosci wygranej druzyny. NIECH WYGRA LEPSZY.
Krzyś pisze:Gosia pisze:Krzyś ja myślę ze Ty to zrobisz lepiej![]()
Pozdrawiam
Gosiu gdyby to była jakaś przystojna obserwatorka to nie ma sprawy. Ale nie martw się, może bedzie podobny do Seby więc napewno bedziesz "zadowolona".
chłopaki coście sie tak przypięli do koleżanki.ma prawo robic na co ma ochotę.i nie musi się z tego przed nami tłumaczyć!!
Sęk w tym że ja nic nie robie a pewna osoba uczepiła się mnie jak rzep psiego ogona i wymyśla jakieś brednie które rozpowiada publicznie Nie wiem czym Ci podpadłam..... ale odwal się od mojej osoby I jeszcze jedno nie pochodze ze śląska więc Twój podpis jest nie na miejscu Serdzecznie pozdrawiam normalnych kibiców 
- kuki
- Kontakt:
To pisali dziÅ› w kurierze:):
NA NIEDZIELNY MECZ DO LUBLINA MOŻE PRZYJECHAĆ NAWET TYSIĄC KIBICÓW RZESZOWSKIEJ STALI
W najbliższą niedzielę przed żużlowcami TŻ Sipma najważniejszy mecz sezonu. Nad Bystrzycę przyjadą zawodnicy Marmy Rzeszów. Zwycięzca tego spotkania zmierzy z ZKŻ Zielona Góra w barażach o miejsce w ekstralidze.
Czeka nas kolejny dreszczowiec na torze przy Al. Zygmuntowskich. Gospodarzy interesuje tylko zwycięstwo, jednak wszyscy wiedzą, że nie będzie łatwo. Rzeszowianie mobilizują na to spotkanie wszystkie siły. Swoich zawodników zamierzają także wspomóc kibice. Chętnych nie brakuje. Z Rzeszowa przyjadą co najmniej trzy autokary. Nie wiadomo ilu fanów wybierze się w niedzielę własnymi samochodami. Być może do Lublina przybędzie ponad tysiąc kibiców z Rzeszowa.
– Zapowiedź wysokiej frekwencji ze strony przyjezdnych bardzo nas cieszy. Nie miaÅ‚bym nic przeciwko, żeby w Lublinie pojawiÅ‚o siÄ™ ich nawet dwa tysiÄ…ce. Im wiÄ™cej tym lepiej dla naszej kasy – żartuje JarosÅ‚aw Siwek, dyrektor TÅ» Sipma Lublin.
W Lublinie wszyscy zdają sobie sprawę ze stawki meczu. Na czwartek i piątek zaplanowano treningi. Niestety, nie wiadomo czy pojawią się na nich Grzegorz Knapp i Jerzy Mordel. Obaj żużlowcy są poobijani po wypadku. Być może w czwartek będą mieli wolne. Tego dnia nie zobaczymy na naszym torze Tomasza Piszcza, który znowu startuje w Anglii. Żużlowiec ma się stawić nad Bystrzycą w piątek. Niestety, jego wyczyny na angielskich torach nie napawają optymizmem.
– Tomek jest na razie w nie najlepszej formie. Może chce, ale wyników nie ma. Nazwisko w programie nie zawsze bÄ™dzie jeździÅ‚o – mówi Janusz Stachyra, trener TÅ» Sipma Lublin.
Trener nie ukrywa, że T. Piszcz powinien bardziej przyłożyć się do startów w swojej ojczystej lidze.
– Ja nie mogÄ™ mu zabronić jazdy w Anglii. On sam powinien siÄ™ zastanowić co dla niego dobre. Uważam, że najpierw powinien jechać dobrze w polskiej lidze, a później wybrać siÄ™ do Anglii – dodaje trener lublinian.
Kibice byli w niedzielę pod wrażeniem jazdy Sebastiana Trumińskiego. Jak dotąd jego żużlowa kariera pełna była wzlotów i bolesnych upadków. Zawodnik, który przez wielu był skreślony jako sportowiec, w niedzielę pokazał się z bardzo dobrej strony.
– WziÄ…Å‚ siÄ™ do roboty – chwali postawÄ™ żużlowca trener Stachyra.
– Sebastian TrumiÅ„ski zmieniÅ‚ siÄ™. WczeÅ›niej byÅ‚ zbyt porywczy i czÄ™sto skory do bitki. Ale z drugiej strony pamiÄ™tajmy, że ministranci na żużlu nie jeżdżą. TrumiÅ„ski ciÄ…gle ma w sobie sportowÄ… zadziorność.
Czy lublinianinowi uda się utrzymać wysoką formę także w meczu z Marmą Rzeszów?
– PojadÄ™ najlepiej jak potrafiÄ™. Nie chcÄ™ jednak napinać siÄ™ i niczego obiecywać – deklarowaÅ‚ zaraz po spotkaniu z Lotosem.
NA NIEDZIELNY MECZ DO LUBLINA MOŻE PRZYJECHAĆ NAWET TYSIĄC KIBICÓW RZESZOWSKIEJ STALI
W najbliższą niedzielę przed żużlowcami TŻ Sipma najważniejszy mecz sezonu. Nad Bystrzycę przyjadą zawodnicy Marmy Rzeszów. Zwycięzca tego spotkania zmierzy z ZKŻ Zielona Góra w barażach o miejsce w ekstralidze.
Czeka nas kolejny dreszczowiec na torze przy Al. Zygmuntowskich. Gospodarzy interesuje tylko zwycięstwo, jednak wszyscy wiedzą, że nie będzie łatwo. Rzeszowianie mobilizują na to spotkanie wszystkie siły. Swoich zawodników zamierzają także wspomóc kibice. Chętnych nie brakuje. Z Rzeszowa przyjadą co najmniej trzy autokary. Nie wiadomo ilu fanów wybierze się w niedzielę własnymi samochodami. Być może do Lublina przybędzie ponad tysiąc kibiców z Rzeszowa.
– Zapowiedź wysokiej frekwencji ze strony przyjezdnych bardzo nas cieszy. Nie miaÅ‚bym nic przeciwko, żeby w Lublinie pojawiÅ‚o siÄ™ ich nawet dwa tysiÄ…ce. Im wiÄ™cej tym lepiej dla naszej kasy – żartuje JarosÅ‚aw Siwek, dyrektor TÅ» Sipma Lublin.
W Lublinie wszyscy zdają sobie sprawę ze stawki meczu. Na czwartek i piątek zaplanowano treningi. Niestety, nie wiadomo czy pojawią się na nich Grzegorz Knapp i Jerzy Mordel. Obaj żużlowcy są poobijani po wypadku. Być może w czwartek będą mieli wolne. Tego dnia nie zobaczymy na naszym torze Tomasza Piszcza, który znowu startuje w Anglii. Żużlowiec ma się stawić nad Bystrzycą w piątek. Niestety, jego wyczyny na angielskich torach nie napawają optymizmem.
– Tomek jest na razie w nie najlepszej formie. Może chce, ale wyników nie ma. Nazwisko w programie nie zawsze bÄ™dzie jeździÅ‚o – mówi Janusz Stachyra, trener TÅ» Sipma Lublin.
Trener nie ukrywa, że T. Piszcz powinien bardziej przyłożyć się do startów w swojej ojczystej lidze.
– Ja nie mogÄ™ mu zabronić jazdy w Anglii. On sam powinien siÄ™ zastanowić co dla niego dobre. Uważam, że najpierw powinien jechać dobrze w polskiej lidze, a później wybrać siÄ™ do Anglii – dodaje trener lublinian.
Kibice byli w niedzielę pod wrażeniem jazdy Sebastiana Trumińskiego. Jak dotąd jego żużlowa kariera pełna była wzlotów i bolesnych upadków. Zawodnik, który przez wielu był skreślony jako sportowiec, w niedzielę pokazał się z bardzo dobrej strony.
– WziÄ…Å‚ siÄ™ do roboty – chwali postawÄ™ żużlowca trener Stachyra.
– Sebastian TrumiÅ„ski zmieniÅ‚ siÄ™. WczeÅ›niej byÅ‚ zbyt porywczy i czÄ™sto skory do bitki. Ale z drugiej strony pamiÄ™tajmy, że ministranci na żużlu nie jeżdżą. TrumiÅ„ski ciÄ…gle ma w sobie sportowÄ… zadziorność.
Czy lublinianinowi uda się utrzymać wysoką formę także w meczu z Marmą Rzeszów?
– PojadÄ™ najlepiej jak potrafiÄ™. Nie chcÄ™ jednak napinać siÄ™ i niczego obiecywać – deklarowaÅ‚ zaraz po spotkaniu z Lotosem.
DuMnY z Tż RuLeZu KiNg!!
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
http://WWW.DAWIDSTACHYRA.PRV.PL <==ZaPrAsZaM
E-MAIL: mailto:kuki-lbn@o2.pl
GG:4271574
TÅ» SIPMA LUBLIN
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CAÅEGO TÅ»L I TY TEÅ» TRZYMAJ SIĘ
nie wiem co Wam przeszkadza obserwator?? a wiadomo iż Trener Koziłków to Zawsze robi jakieś przekręty z torem...to po 1 a po 2 nie wiem o co Wam do Jasnej cho*** chodzi z Panem Wacławem Kawą?? Osobiście znam Go i nie Mogę nic o Nim złego powiedzieć.... po 3 nie róbcie Wspaniali Kibice Lubelskich Koziołków nie róbcie z Siebie takich oszołomów jacy są w Tarnowie... Wygra drużyna Lepsza....Chciałbym Ażeby Była to Moja Kochana Stal...ale w sporcie to różnie bywa...i Wiadomo NIECH WYGRA LEPSZY:)) pOZDRAWIAM KIBICÓW Z LUBLINA:))
CZY JEST DOBRZE CZY ŹLE JA I TAK KOCHAM CIĘ W SERCU MOIM JEST STAL I NA DOBRE I NA ZÅE:))
mOJE GG 1823519
mOJE GG 1823519
Podobno marma znowu chce opłacić obserwatora,aby przygotował lubelski tor tak jak chce rzeszów.To po prostu parodia,żeby goście decydowali o przygotowaniu toru na mecz.Ciekawe czy Lublin miał coś do powiedzenia jesli chodzi o przygotowanie nawierzchni podczas ostatniego meczu obu drużyn w rzeszowie.