Żużel w TV
Re: Żużel w TV
W pełni się zgadzam. Wyglądał jakby chciał komuś, albo sobie zrobić krzywdę.
Dociśnięcie do płotu Vaculika to kryminał w stylu Pedersena. Niby to walka o finał, niby emocje... ale uważam, że zawodnicy nawet w takich sytuacjach powinni się szanować. Gdyby trafił na drugiego takiego Worynę (a nie Vaculika) to obaj skończyliby sezon.
Dociśnięcie do płotu Vaculika to kryminał w stylu Pedersena. Niby to walka o finał, niby emocje... ale uważam, że zawodnicy nawet w takich sytuacjach powinni się szanować. Gdyby trafił na drugiego takiego Worynę (a nie Vaculika) to obaj skończyliby sezon.
- tezetomaniak
- Trener
Karamba pisze:podsumowując w pierwszym sezonie po awansie najbardziej śmiali się Ci z Motoru co na koniec spadli z ligi a drudzy pojechali w barażach teraz za "kradziejstwo Mikkela" każąca ręka sprawiedliwości znowu zadziałała bezbłędnie .
"kradziejstwo Mikkela" to niewidzialna ręka wolnego rynku ;)
tezetomaniak pisze:Karamba pisze:podsumowując w pierwszym sezonie po awansie najbardziej śmiali się Ci z Motoru co na koniec spadli z ligi a drudzy pojechali w barażach teraz za "kradziejstwo Mikkela" każąca ręka sprawiedliwości znowu zadziałała bezbłędnie .
"kradziejstwo Mikkela" to niewidzialna ręka wolnego rynku ;)
podobno ręka już była uścisła ale się wymkła i zadziałał palec Boży chwalmy Pana który za dobre uczynki wynagradza a za złe nie daje finału
A co na to wszystko złotousty prezes Świącik? Musiałem dzieci uśpić i nie wiem, czy był bardzo aktywny w parku, czy nie.
Złotousty nie miał czasu na wywiady, bo wspierał placzącego Worynę.

Karamba pisze:podobno ręka już była uścisła ale się wymkła i zadziałał palec Boży chwalmy Pana który za dobre uczynki wynagradza a za złe nie daje finału
Kto popełnił zły uczynek? Świącik ("Nie kradnij" i "Nie pożądaj żadnej rzeczy, która jego jest"), czy Michelsen ( "Nie będziesz miał Bogów cudzych przede mną")?
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
nie mnie to rozsądzać wiem ,że to my jedziemy w finale znaczy ,że my dobrzy he he
U21 Częstochowy 32+4
U21 Gorzowa 5+1
27 punktów różnicy w dwumeczu. A mimo to Włókniarz zebrał w palnik. A ponoć juniorami wygrywa się mistrzostwo ;)
Co do Woryny. W magazynie wczoraj była kuchnia IMPu z Krosna, której głównym bohaterem był Woryna i Lewicki. I widac było ile Lewicki znaczy w tym teamie. Bez niego za rok Kacprowi będzie naprawdę ciężko.
U21 Gorzowa 5+1
27 punktów różnicy w dwumeczu. A mimo to Włókniarz zebrał w palnik. A ponoć juniorami wygrywa się mistrzostwo ;)
Co do Woryny. W magazynie wczoraj była kuchnia IMPu z Krosna, której głównym bohaterem był Woryna i Lewicki. I widac było ile Lewicki znaczy w tym teamie. Bez niego za rok Kacprowi będzie naprawdę ciężko.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wszyscy w tv, jak Polska długa i szeroka, życzą Worynie dzikiej karty na SGP w Toruniu. Dlaczego w tym kontekście nie wymienia się Dominika Kubery? Przecież dzisiaj prawdopodobnie zgarnie medal IMP.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Wymienia, wymienia. Choćby Koerber jest oredownikiem DK dla Kubery. O Worynie zrobił sie głośno po (prawie) dwóch kompletach z Wrockiem.
A pewnie nie dostanie jej ani jeden, ani drugi. Stawiam na starszego Holdera albo Lewandowskiego ;)
A pewnie nie dostanie jej ani jeden, ani drugi. Stawiam na starszego Holdera albo Lewandowskiego ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- Dragon_Juventino
- Junior
No to może faktycznie Woryna. Teraz leci mi w tle powtórka pierwszego meczu Gorzów - Czewa na Eleven i coś Korościel mówił, że ponoć jednak Kacper dostanie dzikusa.
Mysle, że po wczorajszym laniu i sytuacji na trybunach, Włodarze Apatora raczej nie będą skorzy do dawania DK zawodnikowi Motoru.
Mysle, że po wczorajszym laniu i sytuacji na trybunach, Włodarze Apatora raczej nie będą skorzy do dawania DK zawodnikowi Motoru.
- Lumpproletariacki
- Szkółkowicz
Dragon_Juventino pisze:Flagg pisze:Stawiam na starszego Holdera albo Lewandowskiego ;)
Stary raczej odpada klik
Na polskie rundy tylko zawodnik z licencją Ż może otrzymać DK
Flagg pisze:No to może faktycznie Woryna. Teraz leci mi w tle powtórka pierwszego meczu Gorzów - Czewa na Eleven i coś Korościel mówił, że ponoć jednak Kacper dostanie dzikusa.
Myślę, że w Toruniu ostatnim wyborem jest kierunek częstochowski...
A przecież dzika karta i Dominik Kubera mają nawet te same inicjały.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
- niespokojny
- Trener
Hayden pisze:A jeszcze lepsze są bardzo częste wypowiedzi komentatorów w takich sytuacjach: "dobra decyzja, niech to się rozstrzygnie w sportowej walce".
To jest moje ulubione powiedzonko. Tak jakby sportowa walka miała polegać na tym, że ktoś dostaje drugą szansę jak mu nie wyjdzie w pierwszej odsłonie.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Fajne zawody,dużo się dzieje i oby cało dla wszystkich bo 3 bieg pokazał że niektórzy nie myślą na torze.
Dawno nie widziałem takiej dominacji jednego pola na zawodach. Lipa moim zdaniem.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Całe zawody tragiczne