Lublin czy Rzeszów ???
-
arturek111
- Szkółkowicz
- Kontakt:
- KIBIC_STALI_RZESZÓW
- Kontakt:
Myśle typu "skoro wygraliśmy z Lotosem to wygramy i z Marmą" nie mają sensu. Wiadomo, że Gdańsk nie jechał do was za wszelką cenę wygrać... Stal będzie tam w całkeim innych celach
Będzie napewno najmocniejszy skład. Meczu nikt nie odpuście. To jest być albo nie być dla Stali i TŻ-u. Lepszy będzie w barażach...
STAL RZESZÓW

kezman pisze:Jas na pewno Rzeszów będzie bardziej zmobilizowany...to chyba jest oczywiste.
A czy wystarczy umiejętności i mocy w silnikach? To okaże się w przyszłą niedziele. Na pewno Waszym atutem jest tor...jeśli Trumna, Jeleń i Mordel pojadą podobnie jak z Gdanskiem to wygracie...choć na pewno będzie super mecz i już nie mogę się doczekać
W Tym meczu możliwe że pojedzie Piszcz za Mordela.Ale niejestem pewien.
Tż Sipma Lublin-Mój Klub
- Proboszcz_Dobrodziej
Cóż, mozecie mnie ignorować,ale od prawdy sie nie uwolnicie. Zawsze będę szerzył światopogląd,że mojrzeszów jest tylko przez zwykły przypadek, przez bład Stalina podczas szczytu w Teheranie w granicach naszej wspaniałej Rzeczypospolitej. Stalin poprostu krzywo przejechał ołówkiem,gdyż kichnął podczas zarzycia tabaki, i mojrzeszów zamiast w macierzystej ukrainie został przydzielony Polsce.Czarna dziura na mapie,gdzie wrony zawracają a psy szczekaja dupami.Ciemnogród. Jedynym rozwiazaniem dal mojrzeszowa,to zrobienie wielkiej elektrowni wodnej na Wisłoku i powstanie sztucznego zbiornika o nazwie Jezioro Mojrzeszowskie, któro oczywiscie zatopiło by cała tą wioche jak atlantydę. Wspomnicie jeszcze moje słowa,lubelscy kibice, kiedy mojrzeszów zdradziecko kupi mecz u was. Wspomnicie wtedy proboszcza i jego nauki. Zaprawdę powiadam wam, mojrzeszowiak to wróg najgorszy! Precz z nim, na zawsze!
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM
UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!
moim nowym JAGUAREM
Proboszcz_Dobrodziej pisze:Cóż, mozecie mnie ignorować,ale od prawdy sie nie uwolnicie. Zawsze będę szerzył światopogląd,że mojrzeszów jest tylko przez zwykły przypadek, przez bład Stalina podczas szczytu w Teheranie w granicach naszej wspaniałej Rzeczypospolitej. Stalin poprostu krzywo przejechał ołówkiem,gdyż kichnął podczas zarzycia tabaki, i mojrzeszów zamiast w macierzystej ukrainie został przydzielony Polsce.Czarna dziura na mapie,gdzie wrony zawracają a psy szczekaja dupami.Ciemnogród. Jedynym rozwiazaniem dal mojrzeszowa,to zrobienie wielkiej elektrowni wodnej na Wisłoku i powstanie sztucznego zbiornika o nazwie Jezioro Mojrzeszowskie, któro oczywiscie zatopiło by cała tą wioche jak atlantydę. Wspomnicie jeszcze moje słowa,lubelscy kibice, kiedy mojrzeszów zdradziecko kupi mecz u was. Wspomnicie wtedy proboszcza i jego nauki. Zaprawdę powiadam wam, mojrzeszowiak to wróg najgorszy! Precz z nim, na zawsze!
dobra, dobra. a jak trzech chinczykow kradnie to znaczy, ze wszyscy sa zlodziejami?
No nie zaraz pęknę... Wiesz co Proboszczu Dobrodzieju choc Twe wypowiedzi pałają nienawiścią, są tak zajebiste, że porwały mnie i kazały napisać mojego pierwszego posta, proszę o więcej, niezle się pobrechtać można, jesteś tu moim idolem!!!! A' propos tematu to sie wypowiem nawet... TŻ Lublin musi wygrać ten mecz i wygra go! Rzeszów to mocna drużyna ale wystarczy spojrzeć na wynik meczu u nich, myślałam, że bardziej dostaniemy w dupę, a tu przegraliśmy tylko 48:41, u nich na torze, dało sie powalczyć... Dlatego myślę, że pomimo, iż teraz Rzeszów napina sie strasznie to i tak damy im rade, u siebie, phi, TŻ WYGRA MECZ!!!!
I jeszcze jedno... Rzeszów jest za bardzo pewny siebie, na tym najbardziej sie przejedzie!
I jeszcze jedno... Rzeszów jest za bardzo pewny siebie, na tym najbardziej sie przejedzie!
-
arOn_ek
- Kontakt:
grzesieck pisze:Przeciez wam wrzuca a nie nam![]()
Ciekawe czy wy byscie go zbanowali jakby na waszym forum pisal takie ladne wiazanki na Lublin...
Mysle ze to jest oczywiste...
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."
art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."
art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ
- jas
- Senior
- Kontakt:
arOn_ek pisze:grzesieck pisze:Przeciez wam wrzuca a nie nam![]()
Ciekawe czy wy byscie go zbanowali jakby na waszym forum pisal takie ladne wiazanki na Lublin...
A ja właśnie tej pewności nie mam.
A poza tym widziałem na Waszym forum dyskusję dotyczącą odbanowania zbanowanych (ale to brzmi
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
- Thunderkiss
jas pisze:arOn_ek pisze:grzesieck pisze:Przeciez wam wrzuca a nie nam![]()
A ja właśnie tej pewności nie mam.
A poza tym widziałem na Waszym forum dyskusję dotyczącą odbanowania zbanowanych (ale to brzmi) użytkowników i wielu było za zdjęciem bana Maryjanowi i Proboszczowi, więc wnioskuję, że cześć z Was to też smieszy.
Masz racje tylko ze to smieszylo na poczatku, a teraz do staje sie irytujace! Gosc nawija caly czas to samo, az zygac sie chce, a poza tym pisze coraz bardziej chamskie rzeczy
Ogólnie rzecz biorac tylko los mogl wymalowac nam takie zakonczenie ligii.. I kto by sie spodziedziewal przed rozpoczeciem ligi takich emocji.Mam nadzieje ze w Lublinie w niedziele bedzie prawdziwe zuzlowe swieto , a zuzlowcy poziomem dostosuja sie do widowiska . Takze i my kibice musimy z siebie dac ile tylko mozemy ...
Niech wygra lepszy!!!! Czyli kochana Staleczka

Niech wygra lepszy!!!! Czyli kochana Staleczka
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!
- Proboszcz_Dobrodziej
Co do bana na forum ukraińskim,to dostałem go dożywotnio, na IP, takie sa własnie te mojrzeszowskie ćwoki. Najgorszy jest niejaki Raven. Jest troche podobny do kezmana,bo jest rudy i mały. A kiedy chce na spacer wyjść,to musi kocem zakryty być. Taki to własnie ryży szczypior daje bany.A za co bany? Oczywiście za szerzenie prawdy, bo ja tylko zawsze całą prawde pisze. Nie ma co owijać w bawełnę,i sciemniać,że cos jest białe,skoro jest czarne. Jak ja np pisze,że na środku mojrzeszowa stoi wielka kuciapa (no,stoi przecież,kazdy o tym wie i jest to PRAWDA) to józki juz dają bana. Albo jak napisze,że Kuciapszczak jest opryszczony jak krokodyl (każdy z was ,kto widział Kuciapszczaka wie,że prawdą jest iz ma pryszczyce)- juz ban. Albo np jak napisze,że wszystkie ukraińce są przytępawe (to też prawda,co dobitnie wykazał Narodowy test na inteligencje,w którym mojrzeszów zajął ostatnie miejsce) to oczywiscie też ban. Józków strasznie boli prawda. Oni są na prawdę wręcz uczuleni. Moim zdaniem wszystkich józków należało by otruć, stadion zaorać,zalać wodą i posadzić tam ryż. Będzie dużo większy pożytek z ryżu niż z bandy zakompleksionych i żyjących w zakłamaniu ćwoków. Amen!
Moi drodzy parafianie
moim nowym JAGUAREM
moim nowym JAGUAREM
- Łoptymista
- Trener
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Åoptymista pisze:Z życia forum w Rzeszowie....
Tamtejsi bywalcy właśnie odkryli banerek z Józkami. Niektórzy sa tak oburzeni i poruszeni jakby właśnie ktoś zgwałcim im i zatłukł dziadka, kota i kwiatki na balkonie. Czy to jest aż tak obraźliwe?
Buhahahahahaha. Z tym banerem to była moja reakcja na bana
Aż się chyba jutro przejde do kafejki internetowej i poczytam
Pozdr.
Lublin_Fan pisze:Åoptymista pisze:Z życia forum w Rzeszowie....
Tamtejsi bywalcy właśnie odkryli banerek z Józkami. Niektórzy sa tak oburzeni i poruszeni jakby właśnie ktoś zgwałcim im i zatłukł dziadka, kota i kwiatki na balkonie. Czy to jest aż tak obraźliwe?
Buhahahahahaha. Z tym banerem to była moja reakcja na bana![]()
Aż się chyba jutro przejde do kafejki internetowej i poczytam
Pozdr.
Z tego co zauważyłem, to bana otrzymałeś właśnie za ten baner, w który się przyodziałeś...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"
- Lublin_Fan
- Zawodowiec
Lublin_Fan pisze:weslake pisze:Z tego co zauważyłem, to bana otrzymałeś właśnie za ten baner, w który się przyodziałeś...
Bana dostałem bo nastąpiła głeboka różnica poglądów. Dajrektor kezman nie wytrzymał![]()
e tam nie przejmuj sie, ryzy usunał moje konto a teraz wprowadził "aktywacje" kazdego konta osobno. Niestety nie jest mi dane miec antywowane nowe od tygodnia juz. Niezly kretynek.
- Lublin_Fan
- Zawodowiec