Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jakby nie patrzeć Mikkel na własne życzenie wpieprzyl się w gówno po szyję. Upadek przy próbie toru to start próbny Tarabury czyli statuetka Szczakiela w kategorii "Dzban Roku". Po drugie swoje przejście do Częstochowy rozegrał tak, że każde jego zachowanie może być podejrzane. Dla mnie to więcej aktorstwa niż rzeczywistego problemu. Dzisiaj pojechał dokładnie tak samo jak będąc zdrowym w GP Niemiec. Jest dobry ale nie bardzo dobry.
Nie obraziłbym się jednak, gdyby jutro był bardzo dobry.
Niech będzie. Tym bardziej że musi
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ch z tym liczy się Motor. Zwierzę się, że mam dość tego sezonu, czekam na jego pomyślny koniec. Jestem już zmęczony. Za bardzo tym wszystkim żyje. Motorze wygraj co masz wygrać i daj odpocząć takim kibicom jak ja :)
Mam podobnie. Stary ze mnie kibic a od meczu w Grudziądzu mam opad fazy. Myślałem że uda mi się wyłączyć myślenie że odchodzi. Ale nie mogę się skupić na sporcie. Może to przesada ale ten gość jest dla mnie nieszczery...
To zeby bylo ciekawiej .. piekarnie donosza ze MM bardzo zaluje i poprosil o spotkanie z JK ale bez menago ;) ile w tym prawdy nie wiem. Ale Domin potwierdzal skruche
Jutro MM robi 12+. Róbcie screeny.
Naprawdę, nie rozumiem, jak po ostatnich wydarzeniach można mieć jeszcze k wątpliwości odnośnie lojalności MM i jego zaangazowania. Jak zobaczyłem jak wchodzi do karetki, a potem do gabinetu lekarskiego, to byłem pewien, że to koniec sezonu. On kuźwa siadł na motocykl i jeszcze dowiózł dwie trójki.
Powiem wiecej, moim zdaniem jemu jest autentycznie żal, że odchodzi. Tak, to możliwe. Nie wiemy do konca co nim kierowało, że podjał taką, a nie inną decyzję ale obserwując jego zachowanie, mam wrażenie, że jest mu po prostu szkoda, że zostawia klub i kibiców. I nie ma tutaj żadnej sprzeczności. Ja też, odchodząc kilka dobrych lat temu z jednej pracy miałem lezki w oku. Bo pracowałem z super ludzmi, miałem super kierownictwo, niezła płace, ale okoliczności były takie, a nie inne. I wiedziałem, że zmiana pracodawcy to jednak najlepsza opcja.
Dla mnie Mikkel w stosunku do kibiców jest autentyczny. Bedzie cholernie boleć ogladająć go w kevlarze Włókniarza, ale pretensji mieć nie będe. Dla mnie udowodnił, że zrobi wszystko co w jego mocy, by przywieźć zloto dla Lublina. A czy sie uda, to inna para kaloszy.
Naprawdę, nie rozumiem, jak po ostatnich wydarzeniach można mieć jeszcze k wątpliwości odnośnie lojalności MM i jego zaangazowania. Jak zobaczyłem jak wchodzi do karetki, a potem do gabinetu lekarskiego, to byłem pewien, że to koniec sezonu. On kuźwa siadł na motocykl i jeszcze dowiózł dwie trójki.
Powiem wiecej, moim zdaniem jemu jest autentycznie żal, że odchodzi. Tak, to możliwe. Nie wiemy do konca co nim kierowało, że podjał taką, a nie inną decyzję ale obserwując jego zachowanie, mam wrażenie, że jest mu po prostu szkoda, że zostawia klub i kibiców. I nie ma tutaj żadnej sprzeczności. Ja też, odchodząc kilka dobrych lat temu z jednej pracy miałem lezki w oku. Bo pracowałem z super ludzmi, miałem super kierownictwo, niezła płace, ale okoliczności były takie, a nie inne. I wiedziałem, że zmiana pracodawcy to jednak najlepsza opcja.
Dla mnie Mikkel w stosunku do kibiców jest autentyczny. Bedzie cholernie boleć ogladająć go w kevlarze Włókniarza, ale pretensji mieć nie będe. Dla mnie udowodnił, że zrobi wszystko co w jego mocy, by przywieźć zloto dla Lublina. A czy sie uda, to inna para kaloszy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Jutro MM robi 12+. Róbcie screeny.
+1
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Pełna zgoda Flagg. MM w Toruniu dał ciała, ale pomimo bólu pojechał. Bardzo mu za to dziękuję.
Perez pisze:blajar pisze:Perez pisze:https://vk.com/video-81427162_456239437
Będziesz tak miły i wrzucisz na nasz mecz? Eleven z playerze zostało, nie ma C+ Sport 5, a tam nasz mecz będzie
https://vk.com/video-53550004_456241236
głupio znowu prosić ale jakby Kolega miał na dzisiaj też
Bez problemu tylko oni wrzucają stream zazwyczaj 5min przed pierwszym biegiem.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
http://kergel.ucoz.lv/
Najlepsza strona ze streamami ;) Chłop transmituje nawet mecze PPV.
Najlepsza strona ze streamami ;) Chłop transmituje nawet mecze PPV.
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Tylko przez vpn bo blokuje polskie ip
Mi i znajomym nie blokuje jak trzeba obejrzeć gdzieś mecz w trasie.
Kiedyś była blokada, ale wycofał ją.
Działa, rewelka :) Dzięki wielkie :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Widzial ktos promocje na canal plus online?
Saeyl pisze:Mi i znajomym nie blokuje jak trzeba obejrzeć gdzieś mecz w trasie.
Nawet jak blokuje to instalujecie vpn hola na chrome i jazda ;) trzy kliknięcia.
Kergela kiedyś na twichu zbanowali nie raz ale widzę że się nie poddał, nie wiedziałem, dzięki. Kolejny stream do kolekcji.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ależ ten Przyjemski to drewno
Wielki szacun dla Przedpełskiego. Kandydat do nagrody fair Play.
Z takim Drabikiem wynik finału jest już znany.
Z takim Drabikiem wynik finału jest już znany.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
oj tam oddał to co w Czewie odwalił