Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Tor to jakaś porażka jest. Zrobić typowo startowy, gdzie ledwo wyprzedzić się da, a Włókniarz potrafi startować, to tylko Chomski potrafi.
Perez pisze:mundzio pisze:Jeśli ktoś oglądał #zuzel na canal+ sport 5 za pomocą player.pl to się dziś niemiło zaskoczy. Od 1 września nie ma tego kanału w ofercie Playera.
Prosił bym o jakiś rozsądny stream na pw :)
https://vk.com/video-81427162_456239437
Będziesz tak miły i wrzucisz na nasz mecz? Eleven z playerze zostało, nie ma C+ Sport 5, a tam nasz mecz będzie
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
-
CKM1946
- Zawodowiec
Troche niedosyt bo bylo +8 ale 45 w Gorzowie i tak super wynik
Stal wycisnęła wodę z kamienia. Ale CKM właściwie jedną nogą w finale
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kdsz pisze:Stal wycisnęła wodę z kamienia. Ale CKM właściwie jedną nogą w finale
Jestem innego zdania. Vacul i Zmarzlik z wpadkami, w ich przypadku jednak można było liczyć na sporo więcej i te 49 pkt było chyba do wyciągnięcia.
Chyba, że chodzi Ci o wyrównanie ze stanu -8.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
ZZ za Thomsena zrobiło tylko 3 punkty. 45 punktów to i tak dobry wynik.
To samo w Częstochowie. 19 pkt z 45 zrobili tylko juniorzy.
To samo w Częstochowie. 19 pkt z 45 zrobili tylko juniorzy.
- niespokojny
- Trener
No ładnie się zaczyna a jeszcze się nie zaczęło...
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:No ładnie się zaczyna a jeszcze się nie zaczęło...
Jak stwierdził naczelny kretyn Mmmmajjjeski po Michelsena podjeżdża pogotowie ratunkowe.
blajar pisze:Perez pisze:mundzio pisze:Jeśli ktoś oglądał #zuzel na canal+ sport 5 za pomocą player.pl to się dziś niemiło zaskoczy. Od 1 września nie ma tego kanału w ofercie Playera.
Prosił bym o jakiś rozsądny stream na pw :)
https://vk.com/video-81427162_456239437
Będziesz tak miły i wrzucisz na nasz mecz? Eleven z playerze zostało, nie ma C+ Sport 5, a tam nasz mecz będzie
https://vk.com/video-53550004_456241236
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:https://vk.com/video-53550004_456241236
Dziękuję!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
CANAL+ SPORT 5 w Playerze
Zgodnie z informacją przesłaną drogą e-mailową kanał CANAL+ Sport 5 przestał być dostępny w Playerze od 1 września decyzją Canal+ i z przyczyn niezależnych od nas. Przepraszamy za niedogodności i zachęcamy do śledzenia wydarzeń sportowych w Eurosporcie (oferta dostępna na player.pl, link do sklepu). Kanał CANAL+ Sport 5 jest nadal dostępny na platformie CANAL+ online.
ładnie mnie urządzili kur... złodziejstwo
Zgodnie z informacją przesłaną drogą e-mailową kanał CANAL+ Sport 5 przestał być dostępny w Playerze od 1 września decyzją Canal+ i z przyczyn niezależnych od nas. Przepraszamy za niedogodności i zachęcamy do śledzenia wydarzeń sportowych w Eurosporcie (oferta dostępna na player.pl, link do sklepu). Kanał CANAL+ Sport 5 jest nadal dostępny na platformie CANAL+ online.
ładnie mnie urządzili kur... złodziejstwo
dzięki Perez
jeszcze wszędzie zachęcają oglądaj legalnie wykupujesz na cały sezon i kur... dymarka na koniec sezonu bez wazeliny ale wałek
Pozostaje pisać reklamację...
mundzio pisze:Pozostaje pisać reklamację...
jakie reklamacje zaraz Ci wyciągną artykuł 901 podpunkt 871 ustęp 194 że mogą Cię dymać w d... bez mydła
Tak tak, te umowy mają pierdyliard stron i kruczków, kanały gwarantowane i niegwarantowane...
Jak mi w Netii wyłączyli Motowizję i zostałem bez NASCAR to napisali, że kanał niegwarantowany i "w ramach dobrej współpracy" dali 15 zł rabatu na kolejnej fakturze.
Jak mi w Netii wyłączyli Motowizję i zostałem bez NASCAR to napisali, że kanał niegwarantowany i "w ramach dobrej współpracy" dali 15 zł rabatu na kolejnej fakturze.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Leszek Demski pięknie opisuje sprawy związane z regulaminami w sprawie startów Mikkela w magazynie,szczególnie o jutrzejszym SEC, brawo, prawdziwy szef sędziów! klap klap (to co wygaduje ten człowiek to jest prawdziwy dramat i to pokazują w tv)
Niewiele zrozumiałem z ględzenia Demskiego. Studio chyba też nie kumało. Sam Demski chyba też nie wiedział co mówi. Na 100% Mikkel ma dojechać na SEC i podpisać listę obecności. Ale czy musi wyjechać do biegu czy może się 5 razy spóźnić na start? I czy Mikkel wie co musi zrobić żeby "zaliczyć SECa"?
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Na szczęście MM dziś mocno się oszczędza za to Domin dominuje ;)
Fajne przetarcie przed jutrzejszym meczem :)
Ja bym się z MM nie cieszył, bo może się oszczędza, a może uraz nie pozwala mu jeździć na swoim poziomie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Pewnie jedno i drugie. Wczoraj i dziś rano czułem się jak zbity pies. Ale teraz nadzieja wraca. Damy radę
Oszczędza się w SEC (jedyną możliwą drogą na pozostanie w GP), bo ma Motor w sercu. Nie bądźcie naiwni.
Cz@rek pisze:Na szczęście MM dziś mocno się oszczędza za to Domin dominuje ;)
Ja uwazam ze jest zupelnie odwrotnie. Jakby chcial sie oszczedzac to by w Lodzi nie wystartowal. Ten uraz musi doskwierac i to bardzo.