Żużel w TV
Re: Żużel w TV
a od naszego awansu mają z nami bilans 0-6 
Całe to środowisko żużlowe to niezła beka. Co się nie odezwą to ręce opadają.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ale Gajewski gada z sensem.
Flagg pisze:Sawina własnie stwierdził, że wolał trafić na Motor, bo w Czewie Apator nie wyglądał za dobrze.
Akurat Sawina od początku sezonu nie wypada dobrze przed kamerami. Zazwyczaj gada jakieś totalne głupoty
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
np po meczu z nami, kiedy jako powód porażki podał z/z. A u nas jechało 3 seniorów :D
nie wiem czy w słowniku języka polskiego jest jedno słowo stanowiące przeciwieństwo charyzmy, ale jeśli nie, to Sawina może być ciekawą alternatywą
nie wiem czy w słowniku języka polskiego jest jedno słowo stanowiące przeciwieństwo charyzmy, ale jeśli nie, to Sawina może być ciekawą alternatywą
Ja widzę finał Motor Lublin : Stal Gorzów i decydujący o złocie15 wyścig w rewanżu w Lublinie w składzie Michelsen Zmarzlik Drabik Vaculik
-
CKM1946
- Zawodowiec
Flagg pisze:Co Wam tam przeszkadza, że Czewa jest głównym faworytem do złota? Niech sobie będzie. Sawina własnie stwierdził, że wolał trafić na Motor, bo w Czewie Apator nie wyglądał za dobrze. Co tam, że w RZ Toruń wygrał u Siebie z Włókniarzem, a na wyjeździe ujechał 40 pkt i bonusa przegrał raptem 2 oczkami. Lepiej jechać z Motorem, który wlepił im 48 pkt na Motoarenie jadać w pięciu, a przy Z5 zgwałcil do 35 i to tylko dlatego, że Cierniak z Lampartem dostali po dodatkowym biegu w nominowanych ;)
Mówić sobie mogą w tej telewizji co chcą ale jeśli taki finał będzie to Motor będzie lekkim faworytem.
Nas na razie czeka bój z Gorzowem który nam bardzo nie leży i różnie może być.
papi pisze:np po meczu z nami, kiedy jako powód porażki podał z/z. A u nas jechało 3 seniorów :D
To w ogóle jest patologia tego sezonu. Składy niby 8-osobowe, a ściga się 3-4 zawodników.
Przecież mecz w Gorzowie to była rywalizacja 7 zawodników, trzech Stali: Zmarzlik, Woźniak, Vaculik i czterech Apatora: Przedpełski, Holder, Lambert, Dudek. Reszta to zawodnicy na poziomie, co najwyżej, 2. ligi (pomijam młodego Palucha).
I tak wygląda większość meczów w tym sezonie.
Krawczyk-Krakowiak-Nielsen-Łobodziński... tak wyglądała obsada jednego z wyścigów w "najlepszej lidze świata". Niedawno śmialiśmy się z Danii i Wielkiej Brytanii, a sami idziemy tą drogą.
CKM1946 pisze:Nas na razie czeka bój z Gorzowem który nam bardzo nie leży i różnie może być.
Różnie może być, ale żeby Gorzów wygrał z Wami dwumecz, to Vaculik musi pojechać niemal perfekcyjny dwumecz. A czym innym jest jednak golenie Przedpłeskiego z Holderem w Gorzowie, a co innego walka z Madsenem, Woryną czy nawet Lidngrenem. IMO kluczowy będzie pierwszy mecz w Gorzowie. Jeśli Stal zrobi 50 lub, to sprawa awansu będzie otwarta. Ale żeby to sie stało, to Paluch pewnie musiałby wygrac modziezowy, a Zmarzlik z Vaculem zakręcić sie koło kompletów. Cięzka sprawa
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jeśli ktoś oglądał #zuzel na canal+ sport 5 za pomocą player.pl to się dziś niemiło zaskoczy. Od 1 września nie ma tego kanału w ofercie Playera.
Prosił bym o jakiś rozsądny stream na pw :)
mundzio pisze:Jeśli ktoś oglądał #zuzel na canal+ sport 5 za pomocą player.pl to się dziś niemiło zaskoczy. Od 1 września nie ma tego kanału w ofercie Playera.
https://vk.com/video-81427162_456239437
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
W Gorzowie póki co emocje jak na grzybach. Ciekawe czy będzie jakaś mijanka w kolejnych 11 wyścigach.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
To jest 1/2 , tu nie chodzi o żadne mijanki. Jak się przebudzi Woryna to będzie po dwumeczu
Hansena powinien dać za Jasińskiego w 4 biegu. Chomski nie grzeszy zmysłem taktycznym.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ma dwóch zawodników jeżdżących na podobnym poziomie. Nie trafił.
Poziom punktowy podobny. Jednak to Hansen jest dużo lepszy ogólnie i jakieś punkty by przywiózł.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Teraz to każdy to wie :) Gorzów nie daje rady
Moze sie Zmarzlik u nas odbuduje 
Nie wiem czy Gorzów dzisiaj taki słaby czy Czewa taka wybitna, ale jak się spotkamy z tymi drugimi w finale, a na to wszystko póki co wskazuje, to czeka nas piekielnie ciężka przeprawa...
mundzio pisze:Jeśli ktoś oglądał #zuzel na canal+ sport 5 za pomocą player.pl to się dziś niemiło zaskoczy. Od 1 września nie ma tego kanału w ofercie Playera.
Właśnie sprawdziłem i faktycznie. A to ch...e!
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
- niespokojny
- Trener
nilu78 pisze:Nie wiem czy Gorzów dzisiaj taki słaby czy Czewa taka wybitna, ale jak się spotkamy z tymi drugimi w finale, a na to wszystko póki co wskazuje, to czeka nas piekielnie ciężka przeprawa...
Czy cieższa niż w zeszlym sezonie? Nie powiedzialbym, a jestesmy teraz troche mocniejsi.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych