Plakaty

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#26 Postautor: piwo__ » 11 września 2004, o 12:38

Chetnie taki plakat (jeden) ja na pamiatke wezme :)
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
istred
Trener

#27 Postautor: istred » 11 września 2004, o 13:22

Można pomyśleć o usprawnieniu rozwieszania plakatów. Zebrać grupę ludzi, która będzie to robiła. Każdy będzie miał osiedle, czy dzielnice. Wtedy będzie lepszy efekt.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#28 Postautor: piwo__ » 11 września 2004, o 15:10

Dokladnie przydalby sie podzial na osiedla bo np u mnie na osiedlu nie ma ani jednego plakatu... Jak rozwieszal moj brat byly teraz ich brak :P
MOTORLUBLIN

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#29 Postautor: zdzisio » 11 września 2004, o 21:27

nio mozna by bylo jakas grupke ludzi zrobic tez bym poszedl i porozklejal gdzie by sie dalo a u mnie na osiedlu jest podstawowka to bym w szkole powiesil i nietylko zawse to jakies zajcie jest pozdro

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#30 Postautor: mikas » 11 września 2004, o 21:42

Geest pisze: a tak na marginesie: czy ktos z Was moze tam chodzi do szkoly?

Nie,szkołe skończyłem już jakiś czas temu,mam rodzine w tamtej kamienicy i tylko dlatego tam wisiał wcześniej 8)
Niestety w tym tygodniu nie miałem czasu aby coś porozwieszać no i na Czubach,al. Krasnickiej i na Zana gdzie rozwieszałem ostatnio nie widziałem wcale plakatów :( wiec jakas synchronizacja by sie przydała.
Niestety w tym tygodniu tez nie bede miał czasu wiec nie pomoge, ale na baraze to juz porozwieszam 8)
Przy okazji wielkie podziękowania dla Kasi i Mariusza z baru Andra na Czubach, jak u nich na lokalu wieszam to mam zawsze pewność że do niedzieli wieczorem nikt plakatu nie zerwie i klienci oraz przechodnie zostaną o meczu poinformowani 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Gość

#31 Postautor: Gość » 13 września 2004, o 18:17

ja moge swobodnie rozwieszac plakaty!! moge ich wziasc jakis 1 tys, a z kumplem nawet 2 tys, bedziemy jezdzic na rowerkach po slawinku, czechowie i kalinie wiec sie zglaszam

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#32 Postautor: jas » 13 września 2004, o 18:23

ty sobie chyba nie wyobrażasz ile to jest 1000 plakatów? Z kolegą to byś to kilka dni rozwieszł, pod warunkiem że bys to robił od 8.00 do 20.00. Naprawdę.

A pozatym to nie sadzę, aby do rozwieszenia było więcej niz 2 tysiace plakatów.
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#33 Postautor: grzesieck » 13 września 2004, o 18:59

Hyhy, 2 tysiace... ja to jak wezme 100-200 to mam problemy z rozwieszeniem tego :)
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#34 Postautor: KubuÅ› » 13 września 2004, o 20:42

mks_montex pisze:ja moge swobodnie rozwieszac plakaty!! moge ich wziasc jakis 1 tys, a z kumplem nawet 2 tys, bedziemy jezdzic na rowerkach po slawinku, czechowie i kalinie wiec sie zglaszam

Jak bys chcial taka ilosc to bys chyba musial cale miasto rozwiesic , bo na kalinie, czechowie i slawinku juz chyba miejsca na rzadnym murze nie bylo :P

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#37 Postautor: Cooper » 13 września 2004, o 21:17

ja wiem, ze moze zostac to odebrane jako marudzenie kibica "z zewnatrz" (nie dzialam w fan klubie, ani prawie nikogo tutaj nie znam osobiscie), ale mam drobna uwage odnosnie plakatow (zdaje sobie sprawe, ze koniec sezonu, z kasa ciezko i niewiele sie da zmienic). Czy ten plakat na najwazniejszy mecz sezonu moglby sie jakos wyrozniac? nie chodzi specjalnie o jakosc papieru itd. (choc oczywiscie to tez moznaby poprawic), ale o sama tresc. Moze warto byloby wydrukowac cos niestandardowego. Podkreslic wielkimi literami, ze to mecz o baraze, szlagier kolejki, sezonu, najwazniejszy mecz od wielu lat. Niech ten plakat zacheca laikow, zeby przyszli choc na ten jeden mecz. A nie bedzie wtedy sztampowa informacja, na ktora malo kto zwraca uwage. Pozwole sobie na jeszcze jedna krotka maketingowa rade: w miejscach, gdzie sa do tego warunki nalepiajcie kilkanascie plakatow obok siebie. Niech informacja o meczu bombarduje przechodnia, to musi przyciagac.

Naprawde nie chce sie wymadrzac, byc moze wielu rozlepiajacych tak robi, a i pomysly na plakaty na pewno byly juz wczesniej. Tak sobie napisalem, gdyz lezy mi na sercu dobro lubelskiego klubu,a i marketing znajduje sie w kregu moich zainteresowan.

Kiedys, juz moze w sezonie "zimowym" zaloze temat o pomyslach marketingowych, wiele sie zrodzilo w mojej glowie, a i na pewno wielu z was ma cos ciekawego do dodania.

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 13 września 2004, o 21:21 przez Cooper, łącznie zmieniany 1 raz.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
zdzisio
Kontakt:

#39 Postautor: zdzisio » 13 września 2004, o 21:31

Ja w piatek moge wziasc plakaty porozwieszac... osiedle LSM .... oraz kolo myjni na ul. Nałęczowskiej
nie bedziesz sam rusek pomoge ci i nie tylko a i pod szkolami po jednym sie powiesi

arOn_ek
Kontakt:

#40 Postautor: arOn_ek » 13 września 2004, o 21:32

Gawrzyk pisze:dokladnie bedzie tak jak mowisz.
na kazdym plakacie ktory byl drukowany w tym sezonie było jakies haslo zachecajace do przyjscia na mecz

Jak dla mnie najlepszym i najtrafniejszym haslem na ten mecz jest oczywiscie: "MECZ O EKSTRALIGE" - taki maly chwyt reklamowy :D
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."

art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ

Awatar użytkownika
lukas
Kontakt:

#41 Postautor: lukas » 13 września 2004, o 22:36

a ja czuby moge obskoczyć i postawówke 28 oraz gimnazjum 11 :!: w szkole mam znajomości z dyrektorem to sie dużo porozwiesza :!: A i takiie pytanie mam : Ile plakatów wziąść :?: 50 , 60 , 70 :?: oczywiście mniej więcej
ObrazekTÅ» SIPMA LUBLINObrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#42 Postautor: jas » 13 września 2004, o 22:59

Ty mnie juz lucas dobijasz. Od kogo oczekujesz odpowiedzi dotyczacej ilości plakatów??? Wex tyle ile uznasz za stosowne!!!!
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
lukas
Kontakt:

#43 Postautor: lukas » 13 września 2004, o 23:01

kurde mi chodzi o to , że ja nigdy nie rozwieszałem i nie wiem ile sie da rozwiesić z kolegą :!: Aha i dobranoc wszystkim MIŁYCH SNÓW :twisted:

Obrazek

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#44 Postautor: grzesieck » 13 września 2004, o 23:23

lukas pisze:kurde mi chodzi o to , że ja nigdy nie rozwieszałem i nie wiem ile sie da rozwiesić z kolegą :!: Aha i dobranoc wszystkim MIŁYCH SNÓW :twisted:

50,60,70 to ja sam rozwieszam w ciagu 15 minut, wiec mysle ze z kolega w ciagu dnia dacie rade pyknac tak ze 3-4 tys... no chyba ze jakos wybitnie wolno pracujecie, ale mysle ze dasz rade lukas - twardy z Ciebie chlopak zapewne :wink:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Geest
Senior

#45 Postautor: Geest » 14 września 2004, o 07:17

no, Grzechu, 70 plakatow w 15 minut, chyba zapierdzielasz jak maly samochodzik :wink:
ja mam taka tylko sugestie: ci, ktorzy chca brac najwiecej, niech przyjda na koncu, bo jak taki mks wezmie 2000 (slownie dwa tysiace) plakatow to dla reszty chyba wiele nie zostanie. a lipna bylaby sytucja, gdy jeden bierze tego od groma i rozwiesza ze 30%.
ja sie pisze standardowo na os. nalkowskich, jakies okolice ogrodowej, moze kruczkowskiego. jak mi zostanie to zawsze moge pojchac gdzie indziej. jestem bowiem dumnym posiadaczem przejazdowki, wiec mi ryba.
wezme ok. 125-175, bo sam to potem musze rozwieszac. tylko niech plakaty nie pojawia sie w srode o 17.30, bo chce retransmisje na teletopie obejrzec 8)

Awatar użytkownika
lukas
Kontakt:

#46 Postautor: lukas » 14 września 2004, o 10:03

no właśnie czy plakaty bedzie można odbierać np o 19 :?: albo na następny dzień :?:

Obrazek

Awatar użytkownika
Svn

#47 Postautor: Svn » 14 września 2004, o 11:14

Yo
Mam pytanko kiedy można będzie odbierać plakaty na mecz TeŻet - Marma Rzeszów?? byłym chętny do rozwieszania w Świdniku

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#48 Postautor: Ar2rB » 14 września 2004, o 11:18

Plakaty powinny być rozwieszane już od dzisiaj (najbidniej, bo najlepiej to od wczoraj hehe). Wieszanie ich wieczorem w piątek zupełnie mija sie z celem.
Fajnie by było przykleić po 2 plakaciki w kazdym z autobusów MPK - to byłaby super reklama. Tylko, że nasz kochany miejski przewoźnik krzyknałby pewnie za to niezłą sumkę... chociaz plakaty Motoru Lublin zdaje sie, że widziałem w autobusach - wiec jakoś idzie sie chyba z nimi dogadać ;).

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#50 Postautor: mikas » 14 września 2004, o 11:41

Wywieszenie w MPK plakatu formatu A4 na tydzien to koszt 3,50zł od sztuki. Format A3 to 4zł od sztuki(oficjalny cennik).
Według mnie plakaty sa rozwieszane w dobrym terminie, środa czy czwartek to są optymalne dni, bo do niedzieli jeszcze troche powiszą i nie zostana zaklejone innymi. Gdyby zacząć zrozwieszac w poniedziałek do soboty czy niedzieli juz tych plakatów napewno by nie było albo byłyby pozaklejane. A przeciez wiadomo ze człowiek ma pamiec krótką :wink: i od poniedziałku do niedzieli moze o meczu zapomniec.
MOTOR LUBLIN
Obrazek