Flagg pisze:Dzisiaj mniej niż 52/53 pkt dla Torunia to będzie blamaż gospodarzy.
A bo to pierwszy raz ?
Flagg pisze:Dzisiaj mniej niż 52/53 pkt dla Torunia to będzie blamaż gospodarzy.
Flagg pisze:Dla Gorzowa jedyny ratunek to liczenie, że Wrocek/Czewa wygrają oba mecze, a u nich na rewanż wykuruje sie Vacul z Paluchem i uda im sie 2 pkt zgarnać
Dzisiaj mniej niż 52/53 pkt dla Torunia to będzie blamaż gospodarzy.
Cz@rek pisze:Flagg pisze:Dla Gorzowa jedyny ratunek to liczenie, że Wrocek/Czewa wygrają oba mecze, a u nich na rewanż wykuruje sie Vacul z Paluchem i uda im sie 2 pkt zgarnać
Dzisiaj mniej niż 52/53 pkt dla Torunia to będzie blamaż gospodarzy.
Czyli co ,jednak kolejny blamaż ? :)
blajar pisze:Trociny to ma we łbie ktoś, kto taki tort przygotował i ktoś, kto go odebrał przed zawodami.
Hans pisze:blajar pisze:Trociny to ma we łbie ktoś, kto taki tort przygotował i ktoś, kto go odebrał przed zawodami.
Nie wiem na jakiej podstawie sadzisz, że tor byl zly. Tor byl twardy i w przeciwieństwie do polskich torów nie narobiły się na nim rynny, fajnie się odsypywal.
Ci, którzy zaliczyli glebe zrobili to w wyniki brawury albo braku umiejętności np. Thomsen zachował się jak gigantyczny idiota bo pojechal ścieżka, ktora nie mial prawa pojechac. Gdy tylko wchodzi w luk juz bylo widac, ze pojdzie na bande, byl za wysoko przy takim profilu łuku. Nagrania tego nie oddają, ale katy sa konkretne i zawody naprawde dobrze się oglądało a niektóre biegi mialy tyle mijanek, ile masz normalnie na niektórych meczach w polskiej lidze. Ja napędowy wrócę w tym sezonie na tor w Glasgow :)
blajar pisze:Gdzie obstawiacie? Bo na eWinnerze nie widzę w ogóle zakładów na żużel jeszcze, no ale ja kompletnie zielony jestem w temacie :)
Flagg pisze:Ae naprawde wyrównany mecz z Gorzowie przyjemiecie jako ustawkę? Ktoś wczesniej juz mówił, że ostatnie dwa sezony w rywalizacji Gorzów - Toruń to idealny remis. I powrót Vaculika tutaj niewiele zmienia. W niedzielę Hansen (na furach Vacula) + Jasiński + Zmarzlik z ZZ i RT + Woźniak z ZZ zrobili łącznie...23 pkt. W RZ Vacul + Thomsen + Hansen zrobili na MA...22 pkt.
Stal to nie jest zespół, który będzie wysoko wygrywać mecze. Nie przy takiej konstrukcji składu. Nie przegrywają wysoko, ale i wysoko nie wygrywają. I w niedzielę nie będzię inaczej.
Flagg pisze:Ae naprawde wyrównany mecz z Gorzowie przyjemiecie jako ustawkę? Ktoś wczesniej juz mówił, że ostatnie dwa sezony w rywalizacji Gorzów - Toruń to idealny remis. I powrót Vaculika tutaj niewiele zmienia. W niedzielę Hansen (na furach Vacula) + Jasiński + Zmarzlik z ZZ i RT + Woźniak z ZZ zrobili łącznie...23 pkt. W RZ Vacul + Thomsen + Hansen zrobili na MA...22 pkt.
Stal to nie jest zespół, który będzie wysoko wygrywać mecze. Nie przy takiej konstrukcji składu. Nie przegrywają wysoko, ale i wysoko nie wygrywają. I w niedzielę nie będzię inaczej.
Ge(L)o pisze:Dokładnie taka sama sytuacja jak z meczem piłkarskim na mistrzostwach. Zdaje się Dunów ze Szwedami. 2:2 zacięte porywające widowisko, a że przy okazji dwie drużyny awansowały. Zbieg okoliczności.