Żużlowe różności
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Re: Żużlowe różności
https://twitter.com/WroblewskiMat/statu ... 7908457474 - Thomsen złamana noga
Broń Boże takiego zawodnika u nas. Co upadek to złamanie. Glassman. Jakie podium hahahahahhahaa
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:Broń Boże takiego zawodnika u nas. Co upadek to złamanie. Glassman. Jakie podium hahahahahhahaa
To jest ta lubelska pokora? :) A jak przed finałem połamie się Michelsen czy Kubera to wycie będzie słyszane w sąsiedniej galaktyce.
Lewactwo odbiera rozum.God bless you
z takiego 4 pola to Miesiąc wygrałby na pół kółka z Hampelem.
Brawo Jack
Brawo Jack
Gelo pisze:Lewactwo odbiera rozum.God bless you
Ja rozumiem, że jesteś najmądrzejszy na forum. Powinieneś jednak przestać przemycać swoje polityczne sympatie tutaj. Nie każdy kibic żużla jest fanem twojego ugrupowania politycznego. To po pierwsze. Po drugie zaś, stara zasada piłeś, nie pisz.
Ja wiem co powinienem. Jeżeli to do mnie to pudlo...
Gelo pisze:Ja wiem co powinienem. Jeżeli to do mnie to pudlo...
No coż ,w końcu Leszek Demski:-)
- tezetomaniak
- Trener
Niby taki mądry, a dał się Mikkelowi oszukać na gesty i słowa, jak małe dziecko. Ale ponieważ jest z Lublina to ma pokorę i dystans, więc nie ma Duńczykowi tego za złe.
Możecie pisać co chcecie Gelo i tak wie lepiej i tak zawsze będzie pudło, tylko pis!
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gelo pisze:Lewactwo odbiera rozum.God bless you
Gdzie ty kretynie w tym poście lewactwo widzisz?
Weź stań na przeciw ściany, tak z 10m, zamknij oczy i biegnij. Pewnie nie pomoże, ale z pewnością nie zaszkodzi.
Rzygać się już chce od tych politycznych wrzutek, szczególnie z ust (palców) takiego debila.
edit: poproszę o długiego bana, żebym tej pisowskiej spierdolinie umysłowej nie miał, przypadkiem, jeszcze szansy odpowiedzieć.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Próżnoś repliki się spodziewał.
Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię j...ł,
bo to mezalians byłby dla psa
Nie dam ci prztyczka ani klapsa.
Nie powiem nawet pies cię j...ł,
bo to mezalians byłby dla psa
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Panowie meliski sobie zaparzcie :)))
Ja mam tylko prośbę, aby nawet nie sugerować, że partia centralizująca, nacjonalizująca i mnożąca świadczenia socjalne - jest partią prawicową, bo to jest gwałt na rozumie. PiS, z prawicy, ma tylko konserwatyzm obyczajowy, to wszystko. Jest partią skrajnie lewicową, socjalistyczną, o konserwatywnych poglądach. Dobrze by było, jakby jego zwolennicy potrafili dostrzec chociaż to.
Gelo pisze:Broń Boże takiego zawodnika u nas. Co upadek to złamanie. Glassman. Jakie podium hahahahahhahaa
W niefajnej wersji wydarzeń z biegu 13 w piątek Motor o medale mógłby walczyć z Bowesem i Tudzieżem w składzie. Nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Torsen pisze:Ja mam tylko prośbę, aby nawet nie sugerować, że partia centralizująca, nacjonalizująca i mnożąca świadczenia socjalne - jest partią prawicową, bo to jest gwałt na rozumie. PiS, z prawicy, ma tylko konserwatyzm obyczajowy, to wszystko. Jest partią skrajnie lewicową, socjalistyczną, o konserwatywnych poglądach. Dobrze by było, jakby jego zwolennicy potrafili dostrzec chociaż to.
lewica pobożna kontra lewica bezbożna :) jedynie konfe można uznać za partię prawicową.
- tezetomaniak
- Trener
blajar pisze:Gdzie ty kretynie w tym poście lewactwo widzisz?
Gelo myśli, że jestem lewakiem i to jest jego ostateczny "argument". Tymczasem ja obok prawdziwego lewaka nawet nie stałem. Pierwszy zaorałbym wszystkie państwowe emerytury, plusy i zamknął nierentowne kopalnie.
Ktoś mógłby nawet powiedzieć, że jako dobrze zarabiającemu programiście powinno być mi bliżej do prawackiego kuca
Co to ma wapólnego z żużlowymi różnościami? Ano jak pisiory w końcu stracą władzę, to Gelo będzie musiał sam na tego Zmarzlika zrzutki zakładać
kdsz pisze:Gelo pisze:Broń Boże takiego zawodnika u nas. Co upadek to złamanie. Glassman. Jakie podium hahahahahhahaa
W niefajnej wersji wydarzeń z biegu 13 w piątek Motor o medale mógłby walczyć z Bowesem i Tudzieżem w składzie. Nie śmiej się dziadku z cudzego wypadku.
Ale coś w tym, co napisał Gelo jest. Thomsen jest niezwykle podatny na kontuzje. Są zawodnicy, który leżą co drugi wyścig (Pozdrawiam Adriana), a kontuzji u nich nie uswiadczysz. A Thomsen co dzwon to jakiś uraz. To nie jest tylko i wyłącznie kwestia pecha/szczęscia.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
co by nie mówić to pięknie się różnicie jak mawiał klasyk
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10167 ... -meczu-spa
Już widzę jak wszystkie rewanże odbywają się w jeden dzień.
Już widzę jak wszystkie rewanże odbywają się w jeden dzień.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
We Wrocławiu już nie pada i według meteo.pl ma tak być do ok 22 , więc powinno być ok. Oby wygrał Włókniarz, wtedy zostanie jakiś cień nadziei, że szczęśliwy przegrany będzie w parze Apator-Stal.
tezetomaniak pisze:blajar pisze:Gdzie ty kretynie w tym poście lewactwo widzisz?
Gelo myśli, że jestem lewakiem i to jest jego ostateczny "argument". Tymczasem ja obok prawdziwego lewaka nawet nie stałem. Pierwszy zaorałbym wszystkie państwowe emerytury, plusy i zamknął nierentowne kopalnie.
Ktoś mógłby nawet powiedzieć, że jako dobrze zarabiającemu programiście powinno być mi bliżej do prawackiego kucaPisowców interesują tylko obyczajówki, kto się z kim za rękę trzyma albo udaje, że sie modli.
Co to ma wapólnego z żużlowymi różnościami? Ano jak pisiory w końcu stracą władzę, to Gelo będzie musiał sam na tego Zmarzlika zrzutki zakładać
W sumie.. być nazwanym lewakiem przez pisowskiego bezmózga to komplement, bo oznacza bycie w kontrze do złodziejstwa, hipokryzji, nepotyzmu, cwaniactwa, i tego całego PRLu bis.
Żużlowo: we Wrocku kazali plandekę zdjąć, a w prognozach deszcze lub przelotne opady do późnej nocy. Nie wygląda to zbyt kolorowo.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
To co kciuki za Gorzowem wyjątkowo ;)
Dla Gorzowa jedyny ratunek to liczenie, że Wrocek/Czewa wygrają oba mecze, a u nich na rewanż wykuruje sie Vacul z Paluchem i uda im sie 2 pkt zgarnać
Dzisiaj mniej niż 52/53 pkt dla Torunia to będzie blamaż gospodarzy.
Dzisiaj mniej niż 52/53 pkt dla Torunia to będzie blamaż gospodarzy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski