Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Czy ktores z piekarni mowia cos na temat mlodego Jabola w Motorze 2023?
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Nawet gdyby tak było to dziś wrzucili filmik z powrotu na tor. Widać na nim że duzo wody w Odrze upłynie zanim on będzie jeździł na poziomie ligowym.
Gelo pisze:Nawet gdyby tak było to dziś wrzucili filmik z powrotu na tor. Widać na nim że duzo wody w Odrze upłynie zanim on będzie jeździł na poziomie ligowym.
Jeśli to filmik z toru w Pile ze skandaliczną muzyką w tle to lepiej trzymać się od tych ludzi z daleka.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
a podzielicie się informacją co to za muzyka? :)
Mata w kooperacji z kimś innym. O gustach się nie debatuje, aczkolwiek nie moje zainteresowania muzyczne.
ezbeg pisze:Mata w kooperacji z kimś innym. O gustach się nie debatuje, aczkolwiek nie moje zainteresowania muzyczne.
Tu nie chodzi nawet o samą muzykę, ale o tekst, podłożony do takiego obrazu i w takim momencie.
S k a n d a l i c z n y tekst:
Chwilę nie było mnie, sorki spałem
Pół Polski mi wchodzi do głowy, pół Polski tęskni za Michałem
Gdzie on jest?
Ej, ej, dobrze nie?
Fanom, co myślą, że mam ich w dupie, wysyłam środkowy palec
A całej reszcie, dzięki za cierpliwość i dzięki z góry za diament
Motor mocny
Gelo pisze:Nawet gdyby tak było to dziś wrzucili filmik z powrotu na tor. Widać na nim że duzo wody w Odrze upłynie zanim on będzie jeździł na poziomie ligowym.
A ten film to gdzie?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Gelo pisze:Nawet gdyby tak było to dziś wrzucili filmik z powrotu na tor. Widać na nim że duzo wody w Odrze upłynie zanim on będzie jeździł na poziomie ligowym.
A ten film to gdzie?
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1015853/zuzel-co-za-wiadomosc-mateusz-jablonski-wrocil-na-tor
W tym artykule jest. Ogólnie na Instagramie Mirka.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Pomijam przydatność w druzynie ligowej tego chlopaka. Ale przypominam sobie jego pierwsze wypowiedzi po wybudzeniu i jak pierwszy raz po upadku wsiadl na motocykl. Podsumuje jednym słowem - KOSMOS!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Kurła, już was bez reszty pomyliło?
Drabik zły bo się dziwnie ubiera.
Młody Jabol zły, bo dziwnej nuty słucha.
Już nawet pomijam fakt, że o chłopaku nie wiadomo nic oprócz tego że ma jaja i ewidentnie miłość do sportu.
Zróbcie sobie przerwę od zuzla.
Już nawet pomijam fakt, że o chłopaku nie wiadomo nic oprócz tego że ma jaja i ewidentnie miłość do sportu.
Domin chyba bardzo zmęczony po podróży bo kładzie mecz Lejonen
Haron90 pisze:Kurła, już was bez reszty pomyliło?
Oficjalny tekst do pierwszego wyjazdu na tor: "Fanom, co myślą, że mam ich w dupie, wysyłam środkowy palec". Patologia i żenada.
Haron90 pisze:Kurła, już was bez reszty pomyliło?
Tej dziwnej nuty słucha 3/4 nastolatków w tym kraju, więc nic w tym nadzwyczajnego. Nie rozumiem o co to halo... Robicie trochę z igły widły.
- tezetomaniak
- Trener
Myślę, że tu nie chodzi o "muzykę" :)
- niespokojny
- Trener
Konserwie nie wytłumaczysz, że świat nie jest zero-jedynkowy, a jego wizja świata nie koniecznie musi być tą najlepszą i odpowiadającą wszystkim. Mierzi mnie ten hejt na wszystko i wszystkich nie pasujących do oklepanych schematów. A chyba każdy przy okazji pierwszego lepszego reportażu z tragedii słyszał "dobry chłopak był, zawsze dzień dobry mówił". Wszystko byłoby ok, gdyby słuchał disco polo, czyli propozycji kulturalnej na miarę naszego kraju serwowaną nam w najlepszych godzinach oglądalności przez telewizję publiczną.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Konserwa ma te przewagę, że ma wiedzę, doświadczenie, ugruntowane poglądy a w związku z tym legitymację do niesienia kaganka oświaty. I sam nie wiem co lepsze - czy słuchać disco polo czy naćpanego małolata o wątpliwym talencie, który jest w biznesie tylko dzięki temu, że tatuś jest pupilkiem telewizji komercyjnej.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
A mnie strasznie mierzi, że to ta konserwa jest oceniana zero jedynkowo. A jak jeszcze chodzi do kościoła? To już ho ho. Wystarczy posłuchać gwiazdy reklamy banku BNP i wszystko jasne.
Więc niech się każdy zajmie sobą, swoimi poglądami, wierzeniami, światopoglądami, muzyką, etc., a na tym forum ocenia przez pryzmat żużla i po kłopocie.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Zgadzam się. Bez odbioru
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:Konserwa ma te przewagę, że ma wiedzę, doświadczenie, ugruntowane poglądy a w związku z tym legitymację do niesienia kaganka oświaty. I sam nie wiem co lepsze - czy słuchać disco polo czy naćpanego małolata o wątpliwym talencie, który jest w biznesie tylko dzięki temu, że tatuś jest pupilkiem telewizji komercyjnej.
Patrz pkt. 2
https://sjp.pwn.pl/slowniki/konserwa.html
Nie wiem czy zrozumiales znaczenie tego slowa, ale jesli tak to tylko potwierdziles zarzut przez uzurpacje prawa do wiedzy na wylacznosc i przez demonstracje przekonania o nieomylnosci. No a skoro tak, to "krużganka oświaty" a nie kaganka :).
W sumie fajnie to kontrastuje z twoimi wczesniejszymi wpisami o Lagucie, o tym ze interesuja cie tytuly i punkty dla Motoru a nie moralnosc Rosjanina. A tu patrz, malolata zdyskwalifikowales bo slucha "naćpanego małolata o wątpliwym talencie, który jest w biznesie tylko dzięki temu, że tatuś jest pupilkiem telewizji komercyjnej."
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No jednak kaganka. A ostatnie zdanie to chyba nie do mnie, bo jakaś implikacja z dupy... A może pomyliłeś osoby. O muzyce pisał Czarek. I mógłbyś się zdobyć na wielką literę jak się do mnie zwracasz per Cię.
niespokojny pisze:Konserwie nie wytłumaczysz, że świat nie jest zero-jedynkowy, a jego wizja świata nie koniecznie musi być tą najlepszą i odpowiadającą wszystkim. Mierzi mnie ten hejt na wszystko i wszystkich nie pasujących do oklepanych schematów. A chyba każdy przy okazji pierwszego lepszego reportażu z tragedii słyszał "dobry chłopak był, zawsze dzień dobry mówił". Wszystko byłoby ok, gdyby słuchał disco polo, czyli propozycji kulturalnej na miarę naszego kraju serwowaną nam w najlepszych godzinach oglądalności przez telewizję publiczną.
Tu chodzi o kulturę i to prawda, że konserwa będzie raczej przeciwko bluzgom i wulgarnym środkom stylistycznym. Rzeczona muzyka z tego żyje, ale młody zawodnik mógł znaleźć bardziej stosowny fragment.
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"