Nasi rywale - 2022
Re: Nasi rywale - 2022
Drylson o tym mówił w magazynie i został przez środowisko dziennikarzyn zmiksowany z błotem.
Świącik jest błaznem, który uwielbia opalać się w blasku własnej zajebistości. A jak coś nie wyjdzie, to najwyżej publicznie się rozpłacze.
Kępa nie jest kryształowy, ale lubię sposób w jaki działa, z dala od kamer, wywiadów i ogółem mediów, także społecznościowych.
Kępa nie jest kryształowy, ale lubię sposób w jaki działa, z dala od kamer, wywiadów i ogółem mediów, także społecznościowych.
Hieny są głodne. Zdecydowanie tutaj rację ma Tomek. Zwłaszcza że z góry wiadomo, że nikt nic nie powie.
To co, ze znaja z gory odpowiedz? Ale wywiad sie odbyl? Odbyl. Jest podstawa do jakiegos debilnego clickbaita? Jest
Niedlugo jak otworzysz gazete, albo internet i dowiesz sie prawdy, to bedzie taki sam cud jak wlaczyc telewizor i nie trafic na reklamy.
Niedlugo jak otworzysz gazete, albo internet i dowiesz sie prawdy, to bedzie taki sam cud jak wlaczyc telewizor i nie trafic na reklamy.
Świacik wykorzystał wywiad mistrzowsko. Nie wiem czy będzie MM, ale jeśli faktycznie będzie to pamiętajcie, że jest to mój wielki sukces. To znaczy będzie.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
radonis pisze:Drylson o tym mówił w magazynie i został przez środowisko dziennikarzyn zmiksowany z błotem.
Nic dziwnego. Skrytykował działania, na których hieny opierają swoją "dziennikarską" działalność. Tak jak pisałem wcześniej - pokazał różnicę między dziennikarstwem a dziennikurestwem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Co do Dryły, to ja myślę, że on nie został dobrze zrozumiany. Dziennikarze uznali, że on każe im ukrywać przez opinią publiczną informacje, które posiadają (np. które przekazał im agent żużlowca, żużlowiec albo prezes klubu). A jemu raczej chodziło o zbytnie nakręcanie z tego afery i grzanie tematu transferów w tym okresie. Obdzwanianie połowy żużlowej Polski i wypytywanie co X myśli o transferze Z, a co Y myśli o transferze A. Tworzenie na tej bazie setek durnych artykulików itd. Łącznie z wypytywaniem samych żużlowych, którzy wiadomo, że publicznie nic nie mogą oficjalnie powiedzieć i gadają jakieś piękne słówka naokoło.
- niespokojny
- Trener
Te wywiady to mi aby obrzydzają żużel.
-Czy to prawda, że od następnego sezonu zmieniasz klub? Są zapytania z innych klubów?
Odp: Nie wybiegam tak daleko w przyszłość, skupiam się na trwającym sezonie. W play off chcę się pokazać z jak najlepszej strony, mam kontrakt z aktualnym klubem do końca października. Po sezonie na spokojnie usiądziemy z teamem i zadecydujemy jaki kierunek będzie dla mnie najlepszy. (Ew. doda "jestem zadowolony z jazdy w dotychczasowym klubie". Albo "clickbaity mnie nie interesują").
-Co jest przyczyną twojej słabszej dyspozycji?
Odp: Nooo, szukamy cały czas w sprzęcie, nie możemy znaleźć dobrych ustawień na ten tor, nic nie pasuje. (Jeśli mecz jest domowy to dodatkowo: "tor trochę różni się niż na treningu"). Próbowaliśmy pójść w górę, ale jednak motocykl okazał się trochę za mocny. Chłopaki z drużyny przeciwnej są dzisiaj dobrze spasowani, uciekają ze startu. Noooo, my musimy dalej szukać i zrobimy wszystko żeby było lepiej. (Wyjątek: Adam Strzelec - "Pojechałem jak pizda").
-Przyjeżdża do Was outsider, czy spodziewacie się łatwego meczu?
Odp: Każda drużyna stara się jechać jak najlepiej, nikt punktów za darmo nam nie odda. Nie lekceważymy przeciwnika, chłopaki z "miasta X" potriafią jechać, każdy chce wygrywać, pokazywali już wcześniej że potrafią jechać. Nie ma słabych drużyn w ekstralidze. Zamierzamy odbyć trening przed meczem i pojechać o jak najlepszy wynik.
Sztampowe, do bólu przewidywalne. Niektóre pytania są kuriozalne jak choćby dzisiaj do Jeleniewskiego czy treningi odbywał po to, żeby znaleźć prędkość (oczywiście z dodatkiem "w swoich motocyklach" bo przecież mógł szukać w innych motocyklach np. przeciwników).
W przerwach wychodzę zrobić kawę, herbate, kanapke cokolwiek bo pytania i odpowiedzi znam. Jedynie magazyn opłaca się pooglądać dla kabaretu Leszka Demskiego.
-Czy to prawda, że od następnego sezonu zmieniasz klub? Są zapytania z innych klubów?
Odp: Nie wybiegam tak daleko w przyszłość, skupiam się na trwającym sezonie. W play off chcę się pokazać z jak najlepszej strony, mam kontrakt z aktualnym klubem do końca października. Po sezonie na spokojnie usiądziemy z teamem i zadecydujemy jaki kierunek będzie dla mnie najlepszy. (Ew. doda "jestem zadowolony z jazdy w dotychczasowym klubie". Albo "clickbaity mnie nie interesują").
Odp: Nooo, szukamy cały czas w sprzęcie, nie możemy znaleźć dobrych ustawień na ten tor, nic nie pasuje. (Jeśli mecz jest domowy to dodatkowo: "tor trochę różni się niż na treningu"). Próbowaliśmy pójść w górę, ale jednak motocykl okazał się trochę za mocny. Chłopaki z drużyny przeciwnej są dzisiaj dobrze spasowani, uciekają ze startu. Noooo, my musimy dalej szukać i zrobimy wszystko żeby było lepiej. (Wyjątek: Adam Strzelec - "Pojechałem jak pizda").
Odp: Każda drużyna stara się jechać jak najlepiej, nikt punktów za darmo nam nie odda. Nie lekceważymy przeciwnika, chłopaki z "miasta X" potriafią jechać, każdy chce wygrywać, pokazywali już wcześniej że potrafią jechać. Nie ma słabych drużyn w ekstralidze. Zamierzamy odbyć trening przed meczem i pojechać o jak najlepszy wynik.
Sztampowe, do bólu przewidywalne. Niektóre pytania są kuriozalne jak choćby dzisiaj do Jeleniewskiego czy treningi odbywał po to, żeby znaleźć prędkość (oczywiście z dodatkiem "w swoich motocyklach" bo przecież mógł szukać w innych motocyklach np. przeciwników).
W przerwach wychodzę zrobić kawę, herbate, kanapke cokolwiek bo pytania i odpowiedzi znam. Jedynie magazyn opłaca się pooglądać dla kabaretu Leszka Demskiego.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:(Wyjątek: Adam Strzelec - "Pojechałem jak pizda").
nie nie, to był Sebastian Niedźwiedź ;)
- niespokojny
- Trener
A no tak, pomylilem Falubaza. To trzeba oddac Niedzwiedziowi co niedzwiedzie ;)
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:Te wywiady to mi aby obrzydzają żużel.
U mnie to samo. Zawsze tak robię gdy pytania zadaje Lorek, bo nie obchodzi mnie co dzieje się na korcie lub na torze motocrossowym i nie zamierzam podziwiać Lorka za jego pozażużlową wiedzę.
PS. Panienki, które kręcą się z mikrofonem po parkingu mają ten sam zestaw pytań od lat. Chyba dostają je w ramach wyprawki po podpisaniu umowy o pracę.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Te panienki to zupełnie przypadkowe osoby w żużlu, nie mają o nim zbyt wiele pojęcia, nie kibicują zadnemu klubowi. Trzy lata temu nie wiedziały czym jest speedway.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Kinga Sylwestrzak akurat nie jest z łapanki. Ona pracowala wcześniej w Wybrzeżu
Co nie zmienia faktu, że jest słabiutka
Szkoda czasu na te rozmowy. Nawet jeśli zdarzali się lepsi reporterzy (Musiał, Markowski) to i tak na swoje ciekawsze pytania otrzymywali generyczne odpowiedzi kopiuj wklej z jakiegoś katalogu z wywiadami. Do tego stopnia szkoda mi czasu na te rozmowy, że mecze zazwyczaj nagrywam i oglądam z poślizgiem przewijając przerwy na równanie i powtórki nieciekawych wyścigów.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Do tych wywiadów to powinni brać młodych zawodników, wtedy jest szansa że padnie odpowiedź która nie jest powtórzoną już 100x formułką. Dla przykładu to przytoczony Niedźwiedź, Lampart już kilka razy zabłysnął (z brakiem znajomości ustawień czy z Mikkelem ostatnio), czy nawet Cierniak, który kiedyś powiedział że z tym Kowalskim (Bartłomiejem) to wiecznie jakieś problemy są.
Motor mocny
Starsi tez potrafią powiedzieć czasem coś ciekawego. Np. Madsen czy Kołodziej .
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Piękny ten Toruń.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jak sobie pomyslę, że Jack za Mikkela to mnie trzęsie....
Jack ma być za Drabika. Za Michela masz Lindgrena. Nie naciągajmy rzeczywistości.
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:Jack ma być za Drabika. Za Michela masz Lindgrena. Nie naciągajmy rzeczywistości.
teraz wybierz krtóry za Grisze :D bo pewnie Zmarzlik
Nie wiem jak Wam, ale mnie tam wali ustawką.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Mówiłem, że nie trzeba rewanżów o jednej porze. Jak ma pójść wałek na awans obu drużyn to pójdzie i bez tego. I idzie. Chyba, że Wrocek z Czewą będą chcieli ten cyrk przebić. Zobaczymy.
Ge(L)o pisze:Mówiłem, że nie trzeba rewanżów o jednej porze. Jak ma pójść wałek na awans obu drużyn to pójdzie i bez tego. I idzie. Chyba, że Wrocek z Czewą będą chcieli ten cyrk przebić. Zobaczymy.
Ale Apator jest taka ekipą w tym sezonie. No dno.