dannie pisze:Przecież Drabik w Czewie, a Smektała w Lesznie, bo Pawlicki w Sparcie, a Czugunow...? ;)
Z tej układanki to jednak Czugunow im wypada ;)
Miedziak :)
dannie pisze:Przecież Drabik w Czewie, a Smektała w Lesznie, bo Pawlicki w Sparcie, a Czugunow...? ;)
Z tej układanki to jednak Czugunow im wypada ;)
dannie pisze:Choć wątek dotyczy 2022 r. to można jednak zapytać (biorąc pod uwagę ostatnie doniesienia transferowe). Kogo z rynku weźmie beniaminek (kto by nim nie był)?
Bellego? Świdnickiego? Czugunowa? Przemka Pawlickiego? Kasprzaka?
Sebekmotor pisze:Pisałem już , że na miejscu takiej Bydgoszczy brałbym Francuza. Do tego Chugunov. Brakuje im też Polaka, więc chyba Pawlicki.
1.Bjerre 2. Chugunov, 3. Bellego, 4. Miedziński, 5. P. Pawlicki, 6. Przyjemski, 7 . Konieczny jak jeszcze będzie juniorem. Skład może bez szału, ale z szansami na utrzymanie.
Sebekmotor pisze:Pisałem już , że na miejscu takiej Bydgoszczy brałbym Francuza. Do tego Chugunov. Brakuje im też Polaka, więc chyba Pawlicki.
1.Bjerre 2. Chugunov, 3. Bellego, 4. Miedziński, 5. P. Pawlicki, 6. Przyjemski, 7 . Konieczny jak jeszcze będzie juniorem. Skład może bez szału, ale z szansami na utrzymanie.
Sebekmotor pisze:Chugunov. Czy już nie będzie?
Wiem, że PZM zlecił analizy prawne, czy Rosjanie mogliby zostać dopuszczeni do ligi polskiej w nowym sezonie i ewentualnie na jakich warunkach - mówi nam Przemysław Termiński. - Sytuacja jest skomplikowana. Bez zgody federacji rosyjskiej, która takiej zgody nie może wydać, bo jest zawieszona, Rosjanie nie mogą pozyskać nowej licencji i nie mogą nigdzie startować. Dotyczy to także tych zawodników, którzy mają polskie paszporty. Taki trochę „paragraf 22”.
- Według mojej wiedzy, wyniki tej analizy prawnej mają być znane do końca września. Chodzi oto, aby wszystko było czarno na białym przed okresem transferowym - zdradza Termiński.
Chodzi oto, aby wszystko było czarno na białym przed okresem transferowym
Saeyl pisze:Jak ostatnio Bierzyński pisał, że rosjanie wracają do polskiej ligi to teraz Termiński temu zaprzeczył, bo na razie nie wiadomo, co będzie.Wiem, że PZM zlecił analizy prawne, czy Rosjanie mogliby zostać dopuszczeni do ligi polskiej w nowym sezonie i ewentualnie na jakich warunkach - mówi nam Przemysław Termiński. - Sytuacja jest skomplikowana. Bez zgody federacji rosyjskiej, która takiej zgody nie może wydać, bo jest zawieszona, Rosjanie nie mogą pozyskać nowej licencji i nie mogą nigdzie startować. Dotyczy to także tych zawodników, którzy mają polskie paszporty. Taki trochę „paragraf 22”.
- Według mojej wiedzy, wyniki tej analizy prawnej mają być znane do końca września. Chodzi oto, aby wszystko było czarno na białym przed okresem transferowym - zdradza Termiński.
https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... ca/p22rpdv
Więc jeśli okaże się, że nie przywrócą to tak łatwo Holdera oddaje niby do nas?
Saeyl pisze:Jak ostatnio Bierzyński pisał...

Flagg pisze:starszy Holder kilka dni temu był w Ostrowie. Wczoraj przeniósł sie do Leszna, żeby dzisiaj....wrócic do Ostrowa :D
W Lesznie dzisiaj mamy natomiast powrót Kurtza ;)
radonis pisze:Leszno nie przewiduje nazwiska Holder w składzie 2023
Flagg pisze:starszy Holder kilka dni temu był w Ostrowie. Wczoraj przeniósł sie do Leszna, żeby dzisiaj....wrócic do Ostrowa :D
W Lesznie dzisiaj mamy natomiast powrót Kurtza ;)
Flagg pisze:Toruń o 15 ma ogłosić skład na przyszły sezon. Przedłuzył Przedpełski, przychodzi Kvech. Holder out.
1. Emil
2. Lambert
3. Dudek
4. Przedpełski
5. Kvech
6. Lewandowski
7. Affelt
Wygląda nieźle, ale IMO to jest siła nieco słabszej Stali Gorzów z tego sezonu.
Flagg pisze:Toruń o 15 ma ogłosić skład na przyszły sezon. Przedłuzył Przedpełski, przychodzi Kvech. Holder out.
1. Emil
2. Lambert
3. Dudek
4. Przedpełski
5. Kvech
6. Lewandowski
7. Affelt
Wygląda nieźle, ale IMO to jest siła nieco słabszej Stali Gorzów z tego sezonu.
Flagg pisze:Racja, w piątek.
A co do Kvecha - Terminski już wcześniej pokazywal, że te zapisy centrali go mało co interesuja ;) W 2020 ogłosił we wrześniu cały skład, z transferami włącznie ;) A może dostali zgodę do Falubazu na negocjacje z Kvechem? Może tym czwartym będzie Emil z zastrzeżeniem, że "jak władza pozwoli"? Nie wiem, zobaczymy. Ale Bierzyński doniósł, że Przedpełski podpisał na 2 lata, o Jacku ani słowa, wiec zakładam, że nie ma go w tej układance.
Dragon_Juventino pisze:Saeyl pisze:Jak ostatnio Bierzyński pisał...
Kto w ogóle jest? Podaje info tak konkretnie, jakby dzwonił do niego sam zawodnik czy przynajmniej jego menedżer. Brakuje już tylko stawek...
Wyrasta na twitterowego guru, coś jak Janex89 w piłce.