Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
no nie strzela fochów, tylko jak mu się coś nie podoba to bierze zwolnienie na long-COVID :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ja myślę że to miało głębsze podłoże. Może dostał info że jest na wylocie? W każdym razie oby klub dopilnowal żeby jeździł na tym samym sprzęcie co w GP, bo to może rzeczywiście irytować.
Flagg pisze:https://twitter.com/bierzynskikarol/status/1554074395974459394
Macie swoje 2 miliony dla Cierniaka ;)
Chyba masz nos na twitterze, ledwo przeczytałem, a już na zuzel.info :D
Gelo pisze:Ja myślę że to miało głębsze podłoże. Może dostał info że jest na wylocie? W każdym razie oby klub dopilnowal żeby jeździł na tym samym sprzęcie co w GP, bo to może rzeczywiście irytować.
całkiem prawdopodobne że tak właśnie było. Co nie zmienia faktu, że zachował się jak gnojek. Buczkowskiemu rok temu Kępa podziękował albo przed 1 półfinałem, albo pomiędzy meczami ze Stalą. Jack jest na wylocie z Apatora, mało tego, klub bardzo jasno pokazał, że jest on zawodnikiem drugiej kategorii mimo wielu lat jazdy. Ale nikt cyrków nie odstawia, zwłaszcza że z toru prawdopodobnie mogą podnieść więcej niż od ubezpieczyciela za niezdolność do jazdy (o ile w ogóle mają zawarte takie polisy).
-
CKM1946
- Zawodowiec
Powiedz mi że nie czytasz tego na poważnie..
CKM1946 pisze:
Powiedz mi że nie czytasz tego na poważnie..
tak podobno Mikkel poszedł do Czewy tylko dlatego ,że chciał być bliżej Boga te serduszka to On pokazywał już dawno ,że w jego sercu zagościł Bóg i z Czewy ma najbliżej tylko kibice to opacznie to zrozumieli.
Fredka był najrozsądniejszym wyborem na rynku. Mówimy o gościu, który cieniując wykręca 1.8. Dobrze, że Kuba tego nie przespał.
W Przypadku Jacka to serce boli. Nie trawię gościa, ale rozsądek wskazuje, ze to słuszny wybór. Wciąz młody, który pokazał, że jeździć umie. Jeśli faktycznie go przybijemy, to mamy terminatora + 4 seniorów na 1.8-2.2 każdy + teoretycznie najlepszy junior w lidze. Nawet przy powrocie Rosjan nie musimy czuć kompleków w stosunku do Sparty, Czewy czy Torunia.
W Przypadku Jacka to serce boli. Nie trawię gościa, ale rozsądek wskazuje, ze to słuszny wybór. Wciąz młody, który pokazał, że jeździć umie. Jeśli faktycznie go przybijemy, to mamy terminatora + 4 seniorów na 1.8-2.2 każdy + teoretycznie najlepszy junior w lidze. Nawet przy powrocie Rosjan nie musimy czuć kompleków w stosunku do Sparty, Czewy czy Torunia.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
papi pisze:no nie strzela fochów, tylko jak mu się coś nie podoba to bierze zwolnienie na long-COVID :D
dowiedział się ,że jest na na aucie na przyszły sezon to focha walnął u nas walą fochy jak przychodzi mega wzmocnienie drużyny jakoś w Sparcie jak przyszedł Artiom nikt oknami nie uciekał.
- niespokojny
- Trener
Za duzo roszad. Nie pasuje mi ten Jack. On przez 3 sezony bodaj 2 trojki u nas zrobil. Znacznie lepszy bylby Max Fricke choc najbardziej bylbym za opcja zeby Drabik zostal.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Co z drugim juniorem? Nic nie słychać. Serio ten Bańbor? Czy jak mu na nazwisko?
W ogóle ten Jakobsen zostaje w GKM? Warty uwagi? Drugi Michelsen z tej mąki powstanie?
W ogóle ten Jakobsen zostaje w GKM? Warty uwagi? Drugi Michelsen z tej mąki powstanie?
Ostatnio zmieniony 1 sierpnia 2022, o 16:07 przez Perez, łącznie zmieniany 2 razy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
ale Fircke klepnięty w GKM także trzeba rozważać tylko możliwe ruchy .
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
A mi się ten skład podoba. Jeszcze Szostak, albo Krawczyk i naprawdę można się bic jak równy z równym ze Sparta, Czewa i Apatorem.
Karamba pisze:ale Fircke klepnięty w GKM także trzeba rozważać tylko możliwe ruchy .
A z nim to co? Nie przepada za playoffami? ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
niespokojny pisze:najbardziej bylbym za opcja zeby Drabik zostal.
A po co. Niech zrobi swoje na torze w tym roku i spada w podskokach i nigdy nie wraca.
Kargolo pisze:Karamba pisze:ale Fircke klepnięty w GKM także trzeba rozważać tylko możliwe ruchy .
A z nim to co? Nie przepada za playoffami? ;)
w przyszłym roku nie ma ZZ ruskich może nie być to siedzą pala cygra i podbijają stawki bo i tak ktoś da meljona za podpis
https://sport.interia.pl/zuzel/news-osk ... Id,6189400
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Niech nie zapomni wziąć ze sobą Michelsena
Dominik zostaje w Motorze na 2023!
Świetna wiadomość. Teraz czekamy na Jarka.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Sebekmotor pisze:A mi się ten skład podoba. Jeszcze Szostak, albo Krawczyk i naprawdę można się bic jak równy z równym ze Sparta, Czewa i Apatorem.
Nie wierzę że Ostrovia odda któregoś z nich.Szybciej Pocztę albo Grzelaka.Bańbor lepszy chyba w dłuższej perspektywie.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ale Ci chłopcy chyba też mają coś do powiedzenia? Może bardziej ich rodzice.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Sebekmotor pisze:Ale Ci chłopcy chyba też mają coś do powiedzenia? Może bardziej ich rodzice.
To zleży jakie mają kontrakty. Jeśli do końca wieku juniorskiego to nie bardzo mają coś do powiedzenia
No to chyba dobry dzień dla Kibiców Motoru? ;)
Flagg pisze:No to chyba dobry dzień dla Kibiców Motoru? ;)
Po chwilowej panice, zaczyna to wyglądać nieco lepiej
CKM1946 pisze:Sebekmotor pisze:Ale Ci chłopcy chyba też mają coś do powiedzenia? Może bardziej ich rodzice.
To zleży jakie mają kontrakty. Jeśli do końca wieku juniorskiego to nie bardzo mają coś do powiedzenia
Dodatkowo jeszcze ekwiwalent za wyszkolenie dla klubu się należy.